Daum ile avrupa yine hüsran sanırım. zaten revizyon adına hiçbirşey yapılmadı desem yeridir. Türkiye'nin en kaliteli oyuncularını aldık ama Güiza, Semih, Deniz, Selçuk, Uğur, Ali Bilgin, Deivid bu takımın oyuncusu değiller birçoğu 2.lig topçusu bile olamaz. kaliteli bi santrafor olmadan çok yaşarız bu tür durumları. Özer ve Mehmet'de bu takıma monte edilmeli. maçta iyi pres yaptık, top çevirdik ama Güiza ve Semih ile bu iş yürümez.
@berkanu

Çok ötüyorsunda bizim UEFA puanımız sizden fazla :)
Ya 8 tane yabancıyla çıktınız takım ruhu denen birşey yok kadıköyde 10. haftadad büyük bir hüsrana uğrayacaksınız bunu söyleyeyim başta :)
Cylunsar : @berkanu

Çok ötüyorsunda bizim UEFA puanımız sizden fazla :)

Dünya kulubler sıralamasında 11. olduk :D siz ise 40. hala bu kesmedimi sizi :)
Asıl sen boşuna konuşuytorsun kalite ortada neyin tartışşması bu?
İnanırmısınız az önce berberdeydim adamın teki ooo fener gol yedi oo dedi ve adama çullandılar kavga çıktı. Anlamıyorum ya sanane yediyse yedi allah allah bunda ne var bu kadar büyütecek. Fenerbahçe & Galatasaray maçını bekliyorum çok büyük iddaalar yaptım Galatasaray alıcak falan =)

Bi yenilirse galatasaray bittim ben :p
8 yabancıyla takım ruhunun ne alakası var? Sion denen elle tutulur başarısı olmayan takımda bile ilk 11'inde yerli futbolcusu yoktu. bizde yabancı kısıtlaması kalkmadığı sürece takımlarımız hiçbir ilerleme kaydedemez. Kaldıramıyorlar neden? çekiniyorlar çünkü. Daum oğlu Marcel ile scout ekibi kuruyorlar. Marcel Geromel gibi oyuncuları kazandırdı Avrupa futboluna. eğer bu kısıtlama kalkarsa Fenerbahçe çok fazla ilerleme kaydeder.

10.haftaya gelince, geçen senede aynı lafları dinliyorduk sizden. ama 4-1 almıştık. 2002'de en kötü sezonlarımızdan birini yaşıyorduk ama skor 6-0'dı. yani derbilerde ne kadar kötü olursak olalım Galatasaray'a karşı kaybetmemiz zor. bu senede kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. çünkü derbilerde hep farklı bir Fenerbahçe oluyor.
Diego :
Cylunsar : @berkanu

Çok ötüyorsunda bizim UEFA puanımız sizden fazla :)

Dünya kulubler sıralamasında 11. olduk :D siz ise 40. hala bu kesmedimi sizi :)

UEFA sıralamasındada biz size fark atmıştık. Ayrıca o sadece bu ayın sıralaması övünülecek birşey değil ki bu :D Zico döneminde de Fenerbahçe girmişti. Yani her yerde konuşulacak bir başarı değil

@berkanu

kalite mi:) söylecek birşey bulamayınca baska yere cekenlere çok gülüyorum:D
Yabancı kısıtlaması niye kalksın? Türkiye Ligi değil mi burası elbet TÜrk oyuncular olacak zaten Azize dünden razı bu yabancı sınırının kalkmasına.

Derbi konusunda ise bekle ve gör diyorum :)
@Nexima
Sezon 2006 - 2007 belki yıl yanlış olabilir kusuruma bakmayın. İlk yarıdada fener yenmişti ikinci yarıda beraberlik olmuştu şampiyon '' GALATASARAY '' dı yani derbiyi alsanız bile çok sevinmeyin :D derbi kaybetmdiğiniz sezonuda gördük ^^
niye kalkmasın? söyleyin bana yani kalkmadıda ne başarımız oldu? Avrupaya kimi kazandırdık 1-2 kişi dışında? Türkiye ligi ile alakası yok bunun. futbolda başarı gerekir. eğer Türkiye liginin dünyanın en çok izlenen ligler arasında yer almasını, daha heyecanlı olmasını istiyorsak bu gereklidir. ama çekinenler var işte. neymiş Türk futbolcuların önü kapanıyormuş. yetenekli birisi kendini belli eder çıkar oynar zaten. burdaki amaç belli. :)
ya ben yazmaktan yoruldum neyse siz takılın bu kadar açık ara farkıda göz ardı etmeyin hadi öptüm..
Avrupada Yüzyılın Kulüpleri Sırlamasında Galatasaray 57 puanla 60. Fenerbahçe ise 5 puanla 185. dir. Bu sıralama isminden de anlaşılacağı gibi yüzyılın en iyi takımları sıralamasıdır. Listenin birinci sırasında tabiki de açık ara farkla Real Madrid yer almaktadır. Bu sıralama kimin daha büyük bir kulüp olduğunu göstermektedir. Ben bir Galatasaray'lı olarak 60. sıranın bizim kulübümüz için kötü bir sıralama olduğunu söyleyebilirim fakat doğru olan sıralama budur. Ayrıntılı bilgi için https://iffhs.de sitesine bakabilirsiniz.
Bu yabancı oyuncular yerli oyuncuların oynamasına engel yabancılar yüzünden maç tecrübesi olmayan adam ortaya yeteneklerini nasıl ortaya çıkartsın birçok yetenekli oyuncu var milli takımda oynuyabilecek kapasitede. ama bu oyuncular maçlaa çıkmadıgı için kendilerin nasıl ıspatlasınlar 1 sezon boyunca 1- veya 2 defa ya oynamıştır yada oynamamıştır.
açık ara fark? hehe, ok :)

@Diego

derbiyle şampiyonluğun arasında bi bağlantı kurmadımki zaten. şampiyon olsanız bile sayılar eşit sonuçta. ek olarak 2 rakiptende derbilerde üstünüz =)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.