ya tamam ona birşey demiyoruz ama kadroya bak bizle kıyaslanır mı bilsek 2miz final oynayacağız o zaman tamam ama olmaz 2*2=4
Navody* : arkadaşlar ayıbtır ya.2 side bir türk takımı.ben galatasaraylıyım ama fenerin yenilmesi cidden üzdü beni.fenerle galatasarayın uefa finali oynadığını düşünsenize ne kadar duyuluruz ve ondan sonra türk futbolu nasıl değişir görürsünüz..kısıtlı kalmayın artık , bu kıskançlığı fenerde yapıo galatasarayda ama kıskananlar rakibi başka bi ülkenin takımına yenildiğinde sevinio ama tam tersi üzülmesi lazım.önemli olan ülkedir, ülke puanıdır..

bu arada beşiktaşa gelicem..son 7-8 senedir doğru düzgün bi başarı göremedim..hadi geçen sene 2 kupayı aldı ama artık benım gozumde 2 büyük oluşuyor fb ve gs.beşiktaşa ağır basıo artık bu takımlar.beşiktaşın sanki sadece eskilerden bi ismi kaldı gibi.icraat yok sanki.neyse tartışma çıkarmak deil amacım gerçi niye beşiktaş olayını açtım bilmiyorm ama belirtmek istedm..

iyi akşamlar


Harfi harfine katılıyorum.+1
Şuan Lucre pusmuş bizi dinliyor kim hakaret edecekte banlayayım diye :) büyük ihtimal ilk sırada ben varım ama ben yanlış ve yalan birşey söylediğimi sanmıyorum.Ayrıca Beşitaş demişsin onu zaten kafadan geç dediğin gibi ismi kalmış hiç bir etkisi yok..
Etkisiz eleman diyorsunuz yani :)
Olsun ama yinede Beşiktaş'ta bazı şeylere imzasını atmıştır. Ben bir Galatasaray'lıyım ama yinede hakkını vermek lazım he şuanda takım sıfır evet ama sağlam bir hoca ilaç gibi gelir nasıl bize antibiotik gibi geldiyse rijkaard =)
bazı kişiler fener uefa da puan sıralaması olarak göstermiş ama son sıralamayı bir zahmet yazayım ben size

11. Galatasaray SK İstanbul 216,0
40. Fenerbahçe SK İstanbul 161,5
90. Beşiktaş JK İstanbul 123,5
182. Sivasspor 92,0
245. Trabzonspor 79,5
293. Bursaspor 72,5
333. BB Ankaraspor 67,0

Bu türkiye takımlarının sıralaması

buda ilk 20
1. Manchester United FC 321,0
2. FC Barcelona 318,0
3. Club Estudiantes de La Plata 285,0
4. Chelsea FC London 282,0
5. Hamburger SV 268,0
6. FC Shakhtar Donetsk 260,0
7. Arsenal FC London 247,0
8. SV Werder Bremen 240,0
9. Liverpool FC 225,0
10. Cruzeiro EC Belo Horizonte 225,0
11. Galatasaray SK 216,0
12. AS Roma 212,0
13. FC Bayern München 211,0
14. Grêmio Foot-Ball Porto-Alegrense 206,0
15. Juventus FC Torino 200,0
16. Villarreal CF 195,0
17. Club Atlético de Madrid 195,0
18. FC Internazionale Milano 195,0
19. SC Internacional Porto Alegre 194,0
20. Olympiakos Pireas 193,5

türkiyede ilk 20 de olan tek takım şuanda galatasaray.

Bu arada kendi yorumumu yazayım fenerbahçeye türk takımı diyebilen bir galatasaraylı varsa hala daha gerçekten bilemiyorum uefada 8 yabancı ile sahaya çıkan bir takımdan bahsediyorsak + sırf yabancılar elinde kaldığı satamadığı için yabancı sınırından dolayı yabancıları türk yapan bir takımdan bahsediyorsak UEFA gibi büyük bir organizasyonda ben fenerbahçeyi desteklemem. Hatta ben üzlmemde yenilse çünkü türk takımı gibi görmediğim bir takım içni üzülmem. He şimdi biri çıkıp diyecektir gs türk takımımı diye ama bunuda kanıtlayım

İlk 11 ler:
FB
1. Volkan Demirel
77. Gökhan Gönül
58. Bilica
2. Lugano
3. Roberto Carlos
8. Kazım
5. Emre
16. Cristian
27. Dos Santos
10. Alex
9. Güiza

GS
25. Leo Franco
21. Emre Aşık
2. Emre Güngör
22. Hakan Balta
55. Sabri
14. Mehmet Topal
16. Mustafa Sarp
19. Kewell
11. Keita
9. Elano
15. Milan Baros

FB de oyunda sadece 3 esas türk varken gs de 6 oyuncu türk yani fbde 4 de 1.2 türk ken gs de 4 de 2.4 yani gs de türk sayısı 2 katı. Bunuda belirtmek istedim!
ahahah komedi ya :D arkadaşım futbolda başarı önemlidir bunu milliyetçiliğe çevirmeyin. isteyen istediği kadar yabancıyla oynar. ayrıca Gs'ninde pek bi fazlası yok ki zaten. onu geçtim dünkü Inter-Barça maçında sahada bir tane italyan yoktu 18 yasındaki çocuk girene kadar. ama Inter'in Milan'ın aldığı başarılarla biz İtalya ligini konuşmadık mı? izlemedik mi? bu tür şeyler gerçekten komik.
Nexima : ahahah komedi ya :D arkadaşım futbolda başarı önemlidir bunu milliyetçiliğe çevirmeyin. isteyen istediği kadar yabancıyla oynar. ayrıca Gs'ninde pek bi fazlası yok ki zaten. onu geçtim dünkü Inter-Barça maçında sahada bir tane italyan yoktu 18 yasındaki çocuk girene kadar. ama Inter'in Milan'ın aldığı başarılarla biz İtalya ligini konuşmadık mı? izlemedik mi? bu tür şeyler gerçekten komik.

ben izlemedim bananeki italya liginden :S :D
belli zaten =)
@Herkes
Fanatik fenerbahçeliyim. Fakat hem fenerbahçe için hem de diğer takımlar için sıfat kullanırken herkes haddini bilecek. Bu konuda hakaret içeren, argo, küçük düşürücü kelimelere tahammülümüz yok. Herkesin bilgisi olsun. Ayrıca diğer arkadaşlarda değinmiş. Avrupa maçında Galatasaraylıyız ,Beşiktaşlıyız, Sivaslıyız, Türküz. Bunun gibi bir düşünce içerisinde olmayan kişi kendi değer yargılarını kontrol etsin. Büyük işler yapmamız için hem kendi adımıza hem ülkemiz adına doğru düşünmemiz lazım.
Herkes nickli adam arıyorum bende :D

Benim babam senin babanı döver şekline dönmüş kavga yine.

Mücadele sokaktadır :D bırakın sahayı
Bu U-s'de nekadar çok FenerBahçeli(yim) ve nekadar çok ta Fenerbahçe(mi)yi çekemeyen varmış :D Herzaman FB topicleri prim yapar bu U-s'de :)
burda neye ulaştınız.o türk sen değilmi.bir galatasaraylı olarak fenerbahçenin yenilmesine üzüldüm avrupada pek maç kaybetmesinler türkiyenin genel klasmanda puanı yükselsin herkez istemezmi tabiki ligde kaybetmelerini herkezden çok istiyorum bu sene şampiyon olmak içten bile değilde kesin konuşmamak lazım neyse fenerbahçeye üzüldüm çeyrek finale kadar gelip kaybetselerdi bari bizim kupayı almamız daha yüksek görüyorum neyse burada birbirimizi rencide etmekten başka bişiy yapmıyoruz sahada biz oynamıyoruz gereksiz yere birbirimiz kırıyoruz .herkeze saygılar.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.