Sunucu iyi başladı, ilerliyo fakat çok oyuncu kaybediyor, daha da kaybedecek bu gidişle. Forumlarda oyuncular sunucuyu yavaş yavaş bıraktıklarını söylemeye başladılar. Böyle devam ederse sonu pek iyi değil.
Herhangi bir topluluk veya birey çeşitli taleplerde bulunup (özel alan istiyoruz, 20 kişi geliyoruz karakter istiyoruz, bağış yapalım item verin vb.) olmazsa bırakacağız derlerse sunucuda oynamaya hiç başlamamaları daha iyi olur. Bıraktım diye başlık açan 2 kişi var ve tamamen bireysel ve hala oynamaya devam ediyorlar..
Brownie : doğru sunucu kalabalık ama ne biliyim pagan uo da bile 80-90 player varken köprüde canlılık hiç bitmiyordu en az 20 kişi her yer duvar farklı bir duyguydu yani burda köprü bomboş bir komut varmış sanırım u-sden gelenlere playerleri gezebilecegin deniyebilir miyim acaba ?

pagan uzun bir süreç sonrasında oturdu ve bu dediğin gibi oldu fakat dot da kasmak vs anladığım kadarıyla oynamasamda o kadar kolay değil bazı şeylere sahip olmak emek istiyor o yüzden insanlar orda burda kasıyordur zamanla o pagandaki şey olur.
Bu akşam 22.00 civarında Neira(Necromancer)'ın Britain Archer's Guild'e gizlice gireceği istihbaratı alındı.

https://dot.gen.tr/forum/index.php?topic=1205.msg8838
Novice
-14.8
Sunucu nostalji kokuyor, baya hoşuma gitti. şu anda quest var. her anında ayrı bir zevk alıyorum. takılmak isteyen olursa ; "[email protected]" 'den ulaşabilir, dungeon ziyaretleri, matineler felan düzenleriz. beraber balık bile avlarız.
Başarılarınızın Devamını Dilerim.
questten hiçbir şey kazanamadığım yetmezmiş gibi 20k kaybettim reg at falan derken güzeldi ama brit köprüden taa yukardaki brit çiftliğe kadar full şerit player vardı cidden farklı bir duygu bu kadar oyuncuyla oynamak bu arada arkadaş yanlışıkla(:P) 13 kill aldı questte 4*7 den 28 saat online olabilme gibi bir durumu yok farklı yoldan kill düşüremez miyiz ?
Brownie : questten hiçbir şey kazanamadığım yetmezmiş gibi 20k kaybettim reg at falan derken güzeldi ama brit köprüden taa yukardaki brit çiftliğe kadar full şerit player vardı cidden farklı bir duygu bu kadar oyuncuyla oynamak bu arada arkadaş yanlışıkla(:P) 13 kill aldı questte 4*7 den 28 saat online olabilme gibi bir durumu yok farklı yoldan kill düşüremez miyiz ?

Bunu kendi forumlarında yazman daha mantıklı değil mi?
"brit köprüden taa yukardaki brit çiftliğe kadar full şerit player vardı cidden farklı bir duygu bu kadar oyuncuyla oynamak" ana cümle bundan oluşuyor bunu niye kendi forumunda söyliyim ki daha sonra ayrıca ile yan cümle kurmuşum
Yeni siteniz https://inporylem.com aynı başarılar tekrardan.
Qnd : Yeni siteniz https://inporylem.com aynı başarılar tekrardan.

gizli yargı verdi.
html dahi bilmeyen insanların yazdıklarına aldırış etmeye lüzum yok, okey'e 4. aranıyormuş oraya alalım sizi :)
200 gördü sonunda server 200 kanlı canlı oyuncu :) pagandan beri bu kadar zevkli ve kalabalık köprü actionu görmemiştim ben



Bu konu Brownie tarafından düzenlendi(2012-10-28 23:43, 11 yıl önce)
Qnd : Yeni siteniz https://inporylem.com aynı başarılar tekrardan.

daha önce tartışıldı, edildi, konu bile kilitlendi.




Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.