Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



https://www.dot.gen.tr/connector_files/dot_last.rar buradan son dosyaları indirip uo klasörüne atabilirsiniz.
alternatif https://s3.dosya.tc/server4/Dofroi/dot_last.rar.html
yeni tasarım çok güzel olmuş elinize sağlık.
Ben yeni tasarımı beğenmedim, çünkü oyundan alınan görüntüler büyütüldüğü için arka plan görüntülerinin pixel sıkıntısı oldukça çok ve göz yordu. Aslında düşünce olarak güzel yaratıcılık var gerçi görmediğimiz bir şey değil ama daha derli toplu ve göz yormayacak şekilde yapılabilir. Bundan önce ki tasarım in por ylem ile aynıydı ama güzeldi.
başarılar diliyorum
resimler biraz göz yorucu olmuştu değiştirdimi, ctrl+f5 yapabilirsiniz, daha az yorucu olduğunu sanıyorum
Ultima oynamadığım için çok fazla konunun üstünde durmayacağım, şu anda örnek gösteremiyorum ancak anlatmak istediğim konsept çok daha farklıydı. Sistemler, forumlar ve dosyalar gibi sayfaların bağlantı araçları oldukça güzel düşünülmüş ama bir şey eksik, bu fikri biraz daha geliştirip farklı fikirlerle harmanlayarak kullanılması taraftarıyım. Yoksa kod bakımından bir sıkıntı yok ama işte görsel açıdan biraz pasiflik veya yoruculuk söz konusu şu anda adını koyamıyorum ama zamanla daha iyisini yapacağınızı biliyorum. Bu yüzden başarılar, umarım çizginizi hiç bozmadan ilerlersiniz.
Geçmiş ultima online tecrübelerimizde bir çok insanın belli bir başarıdan sonra çizgisini değiştirdiğini hepimiz biliyoruz. Dot'u sevdiğim için bozulmasını istemiyorum.

Birde aramızda benim gibi, kaç kişi dot derken "Desturction of Trammel" diye okuyor?
evet böyle daha güzel olmuş
Bu arada yorumlarımı Destruction of Trammel gelişsin diye yapıyorum umarım yanlış anlamazsınız ama bir şey daha dikkatimi çekti. Çerezleri sildikten sonra siteyi ilk açışımızda arkaplan görüntüleri çok geç açılıyor, yarım dakika kadar beyaz ekranla bakışıyoruz.
yorum ve eleştiri olmazsa ilerleme olmaz zaten. arkaplan resim boyutları toplamda 1mb civarı, ilk açılışta 10-20 sn arası bir bekleme süresi var bende de fakat bu boyutlar için fazla yapacak bir şey yok şuan
Acaba rahatsız edici olan şey 2 farklı resim arasında ki geçişler olabilir mi? Arada oluşan çizgi belki rahatsız edici geliyordur?
Gölgeyi kaldırdım ama anlamadım
Expert
34.0001
https://dot.gen.tr/vendor.php

şu da bi yerlere eklenseydi aslında.



Bu konu ragenear tarafından düzenlendi(2012-11-06 00:09, 11 yıl önce)
yanlış görmediysem dün 260 tı online
Master
59.2997
Sunucuya hala daha girmedim fakat sanırım uzun zamandır bu sunucu kalitesine ve bu kadar oyuncuya bir arada sahip olan bir sunucu yoktu. Umarım bu başarı dönemlik kalmaz. Yaza kadar böyle giderse sunucu kapanmadığı müddetçe sorun yaşanmaz. Ama yaza kadar düşmeye başlarsa sonu stones gibi olur.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.