salamsucuk : Her oyunda hile açılır hile açan bulunur banlanır bu battlefield 3 tede böyle ultimada yani yine tutmadı sevgili seyircilerarada gelip şov yapıyolar böyle ahahah. zamanında sade sunucu diye çığırıp seyirciye oynarlardı şimdi sade sunucularda açık arayarak oynuyorlar
Servera donate sistemi eklensede stabilliğini dahada arttırsa tadından yenmicek
salamsucuk : Servera donate sistemi eklensede stabilliğini dahada arttırsa tadından yenmicek
ben girdim baya bi acc banlattım, emin olduktan sonra neyi nasıl yapacaklarını söyledim, (programlama bilgisi gerektiren birşey) [emu geliştiriyom ben yua demeye benzemez kısaca +) ] artık kim uyarlar kim uyarlamaz orası beni ilgilendirmez. isteyen olursa bende el altından veririm speedi multiyi land-fixi fazla kaşınmamak da lazım
pyramid : gençler tekrar diyorum ağzınız yanarİşin yokmu kardeşim senin harbi oyuncu olarak merak ediyorum milletin zevkini piç etmekten ne zevk alıyon ya harbiden işsiz asosyal birisin yada yaran var bu serverdan ciddi soruyorumben girdim baya bi acc banlattım, emin olduktan sonra neyi nasıl yapacaklarını söyledim, (programlama bilgisi gerektiren birşey) [emu geliştiriyom ben yua demeye benzemez kısaca +) ] artık kim uyarlar kim uyarlamaz orası beni ilgilendirmez. isteyen olursa bende el altından veririm speedi multiyi land-fixi fazla kaşınmamak da lazım