ApachiStyle : https://5.39.54.89/okantalatsabri/index.php?sayfa=profil&islem=ayarlar

Birde Towertis yalancısı seni. Sabri beyin serverla alakası yokmuş :) İlahi sabri bey. Host sağlıyormuş.

Okan Talat Sabri. Sadsdfdg


Gençler birde keyfiniz yerine gelsin. Daha server açılmadan ben size direk "Connector" un kaynak kodlarını veriyim. Connectoru indirmek için uğraşmayın kaynaklarına bakın derim sdfkljdfgdfg Ah güzelim birde .dll yapmıs decode ediyor url görmeyelim diye.


https://www.dosya.tc/server24/bbtFnd/elmoth.rar.html

Sadece şakasınız diyorum.

Veri güvenliği 0 , host güvenliği 0 , iş güvenliği 0 ve Sabri var serverda. İnanamıyorum Okan ve Talat herkimseniz yazık size şimdiden.



Saygılar ve başarılar dilerim.

Tekrar'dan merhaba sayın avatar,
Ultima-destek ve yapihosting adlı platform'da 3 kişi ile birlikte çalışmaktayız.Ultimaya gönül vermiş kişilerden oluşmaktadır ve destek sağlamaktayız.Hizmet vermiş olduğumuz her sunucu için kayit sistemi vs ayarlanmaktadır.Bu kayit sistemi en güvenilir kayit sistemidir. Connector'e gelince kırdığınızı ifade ediyorsunuz.Bulduğunuz dosyalar birşey ifade etmiyor acıkcası bizim için ultima-destek olarak bizi geliştirmemiz de yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.

Gelelim diğer konuya müşterim hakkını yedirmem sunucu hakan beyindir.Kendisi burdan gerekli açıklamayı yapacaktır geldiğin de .Ancak üzüldüğün nokta şu biz ultima severler için çalışmalar yapar iken bazıların sadece kendi egosunu ve kendi sunucularının tekelleşmesi için kötüleme(karalama) çalışmasına boyun eğilmemesinin taraftarıyım.Bırakalım u-s üyeleri kendileri karar versinler.


Not:Aslında savunma değil arkadaşlar ismim geçtiğimden dolayı yazmam gerektiğimi düşündüm.

şimdiden herkese iyi oyunlar dilerim.
@ApachiStyle

Yüklemiş olduğun dosyayı indirdim fakat içinde kayda değer bir şey yok ki ? Sadece ip ve lisans sistemi linkleri var onun harici hiç bir şey yok...

Yani bunla connectör'ü kırdım diye dolaşmak doğru olmaz.
lokman : @ApachiStyle

Yüklemiş olduğun dosyayı indirdim fakat içinde kayda değer bir şey yok ki ? Sadece ip ve lisans sistemi linkleri var onun harici hiç bir şey yok...

Yani bunla connectör'ü kırdım diye dolaşmak doğru olmaz.


Connectorun içeriği okadar çünkü. Bunu belirtmek istedim saf kardeşim :)

Hehe sabri tamam sabricim. Avatar kim la sdfdgdg
@ApachiStyle

Kırdın yani uyanık kardeşim connectörü öyle mi ?

Bi multi client yapta paylaş madem faydalanalım zekisin ya lamer


** lütfen üslubunuza dikkat edin, uyarı II

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2014-02-08 18:33, 10 yıl önce)
Silindi
Banned
0
ApachiStyle : Connectorun içeriği okadar çünkü. Bunu belirtmek istedim saf kardeşim :)

Hehe sabri tamam sabricim. Avatar kim la sdfdgdg

gavatarini yedigim hadi soylesene bakim ben burak demirsoy diye yer mi bu kadar kendini madara etme millete. dot cakmasi serverin tutmuyo iste ne zorluon :bagirma
Merhabalar,
Sunucum için gerekli araçları (connector, account sistemi, webhosting, server hosting vs) birkaç servisten aldığım için kişilerin dosya isimlerine ne yazdıklarıyla pek ilgilenmemiştim fakat dediğiniz gibi acc sisteminde dosya ismini deneme için öyle yapmışlar ve bir daha da unutulmuş fakat sonradan farkedildiğinde de o yazıyı düzeltmek connector'de de değişiklikler yapılmasını gerektireceği için kişileri uğraştırmamıştım. Bir açık olduğunu düşünmüyorum fakat bir sorun olduğu takdirde connectoru yaptırdığım kişiyle irtibata geçip o açığı da derhal kapatabileceğimize inanıyorum. Uyarılarınız için sunucum adına teşekkür ederim.

İnşallah bir sıkıntı olmadan bu akşam açılışımızı yapacağız, tüm UO severleri sunucumuza bekleriz.

Açılış: Bu akşam (8 Şubat, Cumartesi) Saat: 20.00

Herkese şimdiden iyi eğlenceler...
@ApachiStyle dostum millete laf yetiştirecegine ilk önce kendi pisligini temizle milletle ugrasma baktım dosyaya paylastıgın 1 cacık yok connector bundan ibaret dedigin dosya connector bu kadarlık 1 sey degil connectorden anlamıyorsun gelip millete bok atıyorsun adamlar emek verip ultima online'yi canlandırmak istiyor sen gelip bok ediyorsun rezik herif de get
1.5 günde 100 online.Gayet başarılı, tebrik ederim.Eğlenerek oynuyorum.
Gerçekten beğenerek oynuyorum bu serverda fakat arkadaşlar şuan sunucu kapalı mı ? Giriş yapamıyorum 3G modemle giriyorum bağlantımda bi sıkıntı mı var acaba?
Sunucu gerçekten kaliteli. Yetkililerin her mesaja cevap vermesi mükemmel. İki gündür pagelere biraz geç cevap veriyorlar fakat gene de Uo'ya seneler sonra başlatan sunucu olarak hep aklımda kalacaktır.
Oyunculara gelince tek kelimeyle bir harikalar. Çünkü haywansewer arkadaşın dediği gibi ölünce küfür eden yok. Çakallık yapıp türlü türlü oyunlar yok. (Örn. vedora götürem seni diyip tuzak kuranlar). İnanmazsınız belki fakat britte benden 1,5k isteyen birine kalmadı valla demem üzerine canın sağolsun diyip uzaklaşan bir oyuncu kitlesi var ki bunu bu kadar senelik uo hayatımda hiç görmedim.
Sunucu makinası çok iyi 6 gb'lık (yanlış hatırlamıyorsam) saldırıya bile göğüs gerebilen ve hala oyuncularını oynatabilen bir makina.
Bana göre böyle bir sunucuya ihtiyaç vardı ve bu arkadaşlar da yaptılar. Saldırı yüzünden kapanması zerre umrumda değil. Böyle kaliteli bir sunucu için tekrar açılmasını beklerim.
Blizzard1905 : Gerçekten beğenerek oynuyorum bu serverda fakat arkadaşlar şuan sunucu kapalı mı ? Giriş yapamıyorum 3G modemle giriyorum bağlantımda bi sıkıntı mı var acaba?

Evet bende bağlanmıyorum gene saldırılara başladılar sanırım.
Tamam o zaman bekleyelim açılması için. Brit Tavern de muhabbet etmek için sabırsızlanıyorum. Eski oyuncuların oynadığı ve gerçekten rp yapabildiğiniz güzel bir server arkadaşlar. Adminler tarafından açılmış kullanıcılar değiliz serveri övmek için yapmıyoruz ama gerçekten çok kaliteli playerlara sahip ;)
Bliz açıkcası kimin ne düşündüğü önemli değil. Ben bu sunucunun iyi olduğunu biliyorum. Gelmek isteyen parayla değil nasılsa baksın kendi karar versin. Bizim sözümüze güvenmesi şart değil.
Exor : Bliz açıkcası kimin ne düşündüğü önemli değil. Ben bu sunucunun iyi olduğunu biliyorum. Gelmek isteyen parayla değil nasılsa baksın kendi karar versin. Bizim sözümüze güvenmesi şart değil.

Aynen öyle dostum. Gelen gelir bakar beğenirse oynar beğenmezse oynamaz ;)
Herkese hayırlı geceler demek isterdim lakin yönetim kadrosu ve saygıyı hakeden oyuncularımız için pek hayırlı bir gün yada gece olduğunu zannetmiyorum açıkcası;

Malum söz konusu durumu hepimiz biliyoruz 2 gün içerisinde yaklaşık 110 playera ulaştık ve anlık ortalama 95 105 arası player gördük.Sonrasında ise saldırılar siteye botnet atmalar lisans sistemine saldırmalar hatta connectoru kırmaya çalışmalar derken en son sunucuya saldırılar başladı sizinle bir bağlantı grafiği paylaşmayı istiyorum izninizle.



bugün için almış olduğumuz saldırının boyutu ve bilgilerinden kısa bir özet.

Aklınızdan geçeni biliyor gibiyim.Sunucu kapandımı yada kapanacakmı diyeceksiniz.Hayır kapanmayacak elimizde son save hatta makinamız olduğu gibi durmakta şu an bazı değişimlere başvurduk datacenter ile görüşüldü gereken verim alınamadığı taktirde buda yarına kadar netleşir zaten gerektiği taktirde yeni bir datacentera sunucumuzu taşımayı hedefliyoruz.Düşüncelerinizi belirtirseniz seviniriz.


Elmoth Yönetim



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.