Saldırıları yapanlar o kadar sığ beyinli insanlar ki; bu kadar yorum alan ve hala vazgeçmeyen bir sürü oyuncu oldu sunucu için. Sunucudan vazgeçiriceklerine daha çok sunucuya bağladıklarını farkında bile değiller.
Acıtasyon yapar gibi saldırı grafiklerini paylaşıp burda ahaliye göstermenin gereksizliğini söylememe gerek yok. En başta da söyledim. Madem işinizi bilmiyorsunuz ozaman uğraşmayın. Okadar paranızı da israf etmeyin. Hem oyunculara hem size yazık. Ben zaten şu hayvansewer denen adamı gördükten sonra, özellikle davranışlarını gördükten sonra iyice soğudum. Benle beraber başlamış olan 5-6 arkadaşım burda. Nebula dan geldik hepimizde. Nebulaya geri döndük şimdi gelmeyi de düşünmüyorsuz. Zamani gencleri diyor. Yaşım 38. Konuştuğun insanlara alaycı tavrın çok güzel gerçekten. Sizlere başalarılar. Hayvansewer server sahibi sanırım. Adam her fırsatta sağa sola saldırıvari postlar atıyor. Başta çok hoşumuza gitmişti server. İlk günden hoştu ortam. Sonradan farkettikki Nebula bile paso kapanıp duruyor saldırıdan falan. Nebulanın beceremediğini bu 2 günlük sunucumu becerecek diye arkadaşlarla daha demin tartıştık. Size kolay gelsin.
valla oyuncular olarak vazgeçeceğimizi zannetmiyorum ben kendi adıma, 1-2 gün geç gelmiş önemli değil, saldırılar çözülsün yeter...

şu şakrabanlarada fırsat vermemiş olur
0.1
Çok fazla saçmalandı gibi bu topic altında.

Yetkili birisi gelsin açıklama yapsın ne vakit açılacakmış , tahmini saat vermeleri lazım yani , özel şeylerinizide kendi aranızda konuşursanız beyler kirletmeyelim başlığı.
ezooo. Sunucu açılmadan uyumsuz arkadaşların gitmesine çok sevindim. Bu karar için teşekkür ederim sana. Ayrıca kendini 38 yaşında hissediyorsun fakat değilsin eğer gerçekten 38 yaşındaysan konuşmalarında bir problem olduğunu düşünüyorum bence biraz kitap oku. Sen her ne kadar kızacak olsan da dost tavsiyesi.

Bu konu Exor tarafından düzenlendi(2014-02-11 19:56, 10 yıl önce)
Daha ilk mesajımda üye olduğumu belirtmiştim. Herneyse dediğim gibi bu adam ne halt olduğunu zaten belli etti. Fake senden alası değil. Kişiliğin fake olmuş senin. Bu lafları duymak için girmedim buraya. Yok kitap oku yok şunu yap yok bunu yap. İşsiz hayvansewer. Kolay gelsin size serverınıza da başınıza çalın.
ezooo : Acıtasyon yapar gibi saldırı grafiklerini paylaşıp burda ahaliye göstermenin gereksizliğini söylememe gerek yok. En başta da söyledim. Madem işinizi bilmiyorsunuz ozaman uğraşmayın. Okadar paranızı da israf etmeyin. Hem oyunculara hem size yazık. Ben zaten şu hayvansewer denen adamı gördükten sonra, özellikle davranışlarını gördükten sonra iyice soğudum. Benle beraber başlamış olan 5-6 arkadaşım burda. Nebula dan geldik hepimizde. Nebulaya geri döndük şimdi gelmeyi de düşünmüyorsuz. Zamani gencleri diyor. Yaşım 38. Konuştuğun insanlara alaycı tavrın çok güzel gerçekten. Sizlere başalarılar. Hayvansewer server sahibi sanırım. Adam her fırsatta sağa sola saldırıvari postlar atıyor. Başta çok hoşumuza gitmişti server. İlk günden hoştu ortam. Sonradan farkettikki Nebula bile paso kapanıp duruyor saldırıdan falan. Nebulanın beceremediğini bu 2 günlük sunucumu becerecek diye arkadaşlarla daha demin tartıştık. Size kolay gelsin.

Reklam yapar gibi buraya nereden gelip nereye gittiğini söylemenin,Elmoth Uo'nun geleceği hakkında atıp tutarak yorum yapmanın gereksizliğini söylememe hiç gerek yok sanırım.Yolun açık olsun.
Expert
34.0001
haywansever, çok iticisin başkan. sunucunun resmen imajını zedeliyorsun. tavsiyem; iyilik yapmak istiyorsan, bu kadar can hıraş savunma. sunucu yetkilileri ilgilensin insanlarla. çok itici gerçekten.
Kell : haywansever, çok iticisin başkan. sunucunun resmen imajını zedeliyorsun. tavsiyem; iyilik yapmak istiyorsan, bu kadar can hıraş savunma. sunucu yetkilileri ilgilensin insanlarla. çok itici gerçekten.

Katılıyorum Arda
haywansewer'le sunucunuzun nasıl bir imaj bütünlüğü olduğunu anlamadım. fanatik biçimde değil, tutkulu şekilde savunuyor adam serverı, bu kadar alınganlığa gerek yok. ha yetkilileriniz yazaydı da, kıyıdan alakasız alakasız burun falan sokaydı bizim haywansewer; o zaman belki mantıklı olurdu dediğiniz. adam tek başına, sizin başlığınızı, serverınızı kotarıyor. laf edeceğinize bence biraz minnet duymayı öğrenin. ya da öğrenmeyin, çok da tın.
sunucumuz oyuncularının bu takdire şayan yaklaşımı ve bağlılığını görmek bizi mutlu etti ayrıca içimizden olmayıp sunucumuzun bireyi gibi kendini adlandıran fakat amacı kendini ve savunmaya çalıştığı sunucuyu manipüle etmeye çalışan kişiler illaki olacaktır.Fakat öncedende söylediğimiz gibi biz daha son sözü hem yönetim hemde oyuncularımız olarak söylemedik şu anki durum tr lokasyon firewall barındıran ayrı bir web sunucusuna sitemizi aktarmakla ilgili hostgatorda yönlendirilmiş ns adreslerinin asıl makinamıza yönlenmesini beklemekteyiz.Saygılar
Server açılsın artık
0.1
İlgilenen eden kimsecikler yok , oynadığım tek sunucuydu lakin umudum tükendi sayılır 1 ay ömür biçiyorum.

Sunucunuza saldırı yapılması normal bir şeydir ama bununla ilgili bilgi vermemek ve oyuncuyla anlık demiyorum belirli aralıkla durumu paylaşmamak tamamamiyle bizim alıştığımız tarzın dışındadır.

Vesselam.
yanlışınız var sanırım gerek buradan gerek diğer 2 platformdan ve hatta facebook sayfamızdan yapılan hertürlü faaliyeti bildirmekteyiz ne durumda olduğumuzu neler yapıp yapacağımızı bütün oyuncularımıza anlatıyoruz.saygısız olarak adlandırabileceğimiz egoist arkadaşların yorumlarınıda gördük merak etmeyin (bilmiyorsanız açmayın,insanları kandırmayın 1 ay ömür biçiyorum)üstünüze alınmayın bu son yazdığımı size değil fakat bunları dedikten sonra bir başka sunucunun reklamında olumlu tavırları sergileyenleride çok iyi biliyoruz.yurtdışı diye adlandırılan makinamızın aylık maliyeti firewall dahil 180 euro dur.yani kimseyi mağdur edecek bir iş yapmadık yapmayacağızda emin olabilirsiniz.şimdi daha iyisini daha yüksek bir ücretle aldık helali hoş olsun üyelerimize insan oldukları için adam gibi adam oldukları için.kısa zaman içerisindede aktif edeceğiz.Ricamız portaller üzerinde kimseyle laf dalaşına girmemize gerek yok biliyorsunuz biraz daha sıkalım dişimizi birkaç saat daha en azından sonra kendi sitemizde yada facebook adresimizde hertürlü paylaşımımızı yaparız.saygılar.

Bu konu Elmoth tarafından düzenlendi(2014-02-11 21:38, 10 yıl önce)
Elmoth haklı.Bizi hiçbir zaman bilgisiz bırakmıyor.
Diğer konuda da haklı.Üyeler kimseyle laf dalaşına girmesin.
Üye sayısında bir azalma beklemediğim gibi, sunucuda 10 kişi kalsa bile ben yine burada oynarım.
Kolay gelsin Elmoth ekibi, para kazanan biri olsam hiçbir beklenti içine girmeden donate yapmak isterdim şahsen.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.