ezooo : Harbiden kafayı yemişsiniz. Konuşma kaydından bahsettikleriniz skype daki yazısmalarsa annenin bananı aldattığına dair elimde kanıtlar var. Terbiyesiz olan sizsiniz beyler. TNS'nin hiç bir sunucu ile yakından uzaktan alakası dahi yok. Alıp veremediği de yok kimseyle. Her gün gelen saldırı kayıtlarını söylüyorum burağa sana cıkartsın yollasın istiyorsan her gün 4-10 gbps arası saldırı alıyor. Aylık sınırsız olan trafiğinde 400gb data transferi olmuş. Sırf gelen packet load larından. Sağa sola kulak asmayı kesip işinize baksanız hiç kimsenin de huzurunu kaçırmazsınız. Sana her kim ne yapıyorsa git hakkını ara. Elimde yok şu kaydı var yok bu kaydı var yok bu şöyle diyerek laf sokusturarak insanların asabımı bozmaktan başka birşey yapmıyorsunuz. Ayrıca Efe Tatar dediğin elemanla da burak'ın skype da daşşak muhabbeti yaptıklarından başka yakınlığı da yok. Yok saldırı tekniklierini öğretmişmiş. CIA Miami olmus burası da haberimiz yok sdfdfgdfg

Asla unutma başkasını bilmem ama ben herkesi bir tutarım internet üzerinde olan her konuşmam loglanır resimlenir 10 sene önceki beni ilgilendiren bir durum var ise bile anında çıkarırım.Skype konuşmasını sanmışsın sor bakim burağa okanı aradınmı aramadınmı de neler konuştun de ne diyecek merak ettim.Ben bu saldırıların başlangıç zamanından itibaren ve firmam gereği müşterilerimden dahil kimin ne attığını (video,ses kaydı,ekran görüntüsü)gibi herşeyi bir belge olarak saklayan biriyim.Üstelik Fırattan numaramı alıp arayan da o git bi sor gerektiğinde zaten bu dosyalarda yayınlanacak open source olarak dağıttığını bahsettiği bir yazılıma herkes ulaşamıyor ve illegal işlerde kullanıyorsa yapımcında suçlu görülür şimdi git tns nin topic ine orda takıl burası senin ezber bozabileceğin bir yer değil kapasiten yetmez sana vereceğim son mesaj olup bunu bile attığıma şükret ona bile değmezsin şimdi yoluna


Unutmadan anneyi karıştırmışsın unutma anneler kutsaldır.Ama seni doğuran ananın ben . neyse

Bu konu Elmoth tarafından düzenlendi(2014-02-15 21:55, 10 yıl önce)
Okan dediğin şahıs ve Fırat kimler onları merak ediyorum sadece. Neyin kafasını yaşıyon harbi kocum sen. Ezberini bozarım senin. Hergeleye bak. At bana özelden burak da yanımda, hatta telefonun varsa at konusalım senin derdin ne senin. Daşşak geçiyon bizle herhalde. Yettiniz artık yani. Okan kim olum okan ? 4 ay oncesinde ne olmus çıldırdın mı kocum sen ? Dediğim gibi at cep telefounnu arayıp konusalım ya da burak.demirsoy burak'ın skype adresi herkeste vardır zaten al ekle. Konus derdin neymiş bakayım. Konusun bide görelim Okan dediğin hergele kim olum ?
haywansewer : Ezooo yetmedimi artık hadi kardeşim kendi başlığına.

Alper usta, bu densiz ne den bahsediyor ? Bana bir açıklayın bakayım Okan kim Fırat kim. Başlarım sizin başlığınıza da. Ota boka hakeret edip sataşan sizsiniz. TNS yok cart curt burak böyle şöyle. Açıkla koy ses kaydını yazını ve Okan Fırat dediğin herifler kimse açıkla onuda. Seni tanımayız etmeyiz. Yaptığınız terbiyesiz. Alper kardeş, burak sana facebook'tan yazı yazmış. Şu herifler kimse onları bir ulaştır ona da ne saçmalıyorlarmış bir görelim.
Silindi
Banned
0



verdata sizindi demi =))

yazmayım yazmayım dedim ama duramadım :o
Arkadaşlar, şuanda hala dc yetkilisinden dönüş bekliyoruz ama ısrarla bize dönüş yapmadığı için de elimizi kolumuzu bağlıyor. Eğer böyle devam ederse başka bir yer ile görüşmelere başlayacağız. Kendi forumumuzda açıklama yaptık fakat buradan da bilgilendirelim.

@jackrox
Gump editorden grafik çalışmalarını çıkarmak zor olmasa gerek, aldığımız duyumlar sonunda da okana ait olduğuna emin olduk ki bunlara log konusmanızdaki metinlerde dahil...

Tüm oyuncularımıza desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

/ Smugger

Bu konu Elmoth tarafından düzenlendi(2014-02-15 22:41, 10 yıl önce)
Silindi
Members
0
siteyide siz yaptınız demi bunlar sizden çalmış :D böle bişi yok ya

aha link: https://www.infinitymuonline.com/

adamlar emek hırsızı diye bana demedik bırakmıyor işte ortada direk c/p bunların işleri benle çalışırkende böyleydi bunlar benim mesleğime grafik işlerime laf atarlar ama kendileri oturup photoshopta başka sitelerin logolarını silip kendi logolarını koyarlar. çok iyidir grafik bilgileri.

ya altında copyright yazmasanız iyidi be reziller ya



Bu konu jackrox tarafından düzenlendi(2014-02-17 02:29, 10 yıl önce)
sorunsuz client için https://www.dosya.tc/ indirip uo klasörüne çıkartın, elmoth.exe ile direk oyuna girebilirsiniz.

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2014-02-17 13:38, 10 yıl önce)
@jackrox Size diğer UO forum sitesinde cevabı verilip sizin tamamen karalama amaçlı ve oyuncuları kandırmaya yönelik hareket yaptığınızı gösterdik ama sunucunun giderek artan oyuncu sayısından rahatsız olmalısınız ki şimdi de site için birşeyler demişsiniz. Sitemiz tamamen bir temadır ve bizle aynı temayı kullanan başka bir platform da bunun asıl tasarımcısı değildir. Dolayısıyla herhangi bir sorun teşkil etmemektedir ve kendimize uygun kısımlardan düzenleme yapılarak UOseverlerin kullanımına sunulmuştur. Site altında yazan Copyright ibaresi de içerik için belirtilmiştir fakat siz bunu bile karalama amaçlı kullanmaktan çekinmemişsiniz. Yine de bizim başlıklarımızın popüler olmasını sağladığınız için teşekkür ederiz.

Ayrıca Elmoth kullanıcı adı dışında size verilen hiçbir bağlantı programını indirmemenizi ister, bilgilerinizi ele geçirmek isteyenlere karşı dikkatli olmanızı rica ederiz.
yahu kaç senedir şu oyun ortamından uzaktayım ben varkende boş tartışmalar vardı,seneler üstüne girdim üye oldum forumlara geldim hala tartışmalar var,herkez kendi işine baksa kardeş kardeş kim daha iyiyse o kazansa,herkez yeteneklerini çalıştırsa çenesini çalıştıracağına daha iyi değilmi arkadaşlar?
Elmoth yönetimine tebrikler diyorum, onu ordan almış bunu burdan almış hiç gram umrumda değil. Nebula sıfırladı diye başladım yeniden UO'ya ama saolsunlar marketten bastık parayı item aldık vs. şimdi yurtdışına kapadılar Facebook sayfalarında datacenterlarından uygun fiyata VPN ayarlayacaklarını söylüyorlar.

En azından lagsız tertemiz oyun oynuyorum, oyuncu sayısı Nebula'dan az, yapılması gereken bir kaç düzenlemeden sonra çok daha güzel keyifli bi şekilde oyun oynanır...

Elmoth'un başarılı bir şekilde yükselmesini ümit ediyorum..
TNS UO CONNECTOR SAKIN INDIRMEYIN TROJEN VARDI BASKA SUNUCULARDA HACK YAPIP KENDI SUNUCUSUNA PLAYER CEKIYOLAR !!!!!!!! İNANMAYANLARIN EVLERİNE ATEŞLER SALSIN GERCEKTİR BU
Elmoth Bağlantı Programı değişmiştir, dosyalar bölümünden indirebilirsiniz. Yenilik olarak 2x ve 6x seçenekleri eklenmiştir; yaşadığınız sorun çeşidine veya isteğinize göre ikisinden birini kullanabilirsiniz. Multi giriş, sanal pc, speed ve easyuo gibi tüm sistemlerin engellenmesi için yeni sistemleri barındıran connectorü inidirip oyuna bağlanabilirsiniz.
elmoth uo ğüvenilir mi arkadaşlar?
Beyler boşa oynamayın hiçbir emek yok sunucuda uo dev sitesinden xxwersworsxx isimli arkadaşın uo yu bıraktığı için paylaştığı scriptleri alarak açılan sunucudur
Facebook sayfamızdan Elmoth Online'ı beğenerek bize destek verebilirsiniz.

https://www.facebook.com/pages/Elmoth-Ultima-Online/532945000130091

Not: Yukarıdaki sahte hesaplara ve içi boş karalamalara cevap verilmeyecektir.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.