Keitel : Haywansewer Blue nicki ile yönetici olamayacağını, yaşın oyun üzerinde bir ağırlık koyamayacağını çok güzel bir şekilde ispat etmiştir.
Sunucu bu duruma geldiyse tek sorumlusu Blue'dur.
Scripter Glorfindel 6 ayın 2 ay online oluyor buglara çözüm yöntemlerini buluyoruz uygulayacak adam olmuyor.
Kabus deseniz zaten sunucu ile alakası olmayan biri.
Blue ise saman altından su yürüten bir tip sunucuyu bu duruma getirip scriptlere sahip olup yeni bir isimle sunucu açmaya çalışan günümüz kurnazlarından biri.
Sunucu ile tek ilgilenen isim Thingol'dür. Connectorü şu zamanda vericem dedi verdi, intro aynı şekilde, site aynı şekilde. Fakat tek bir kişinin ilgilenmesi ile yürümüyor bu işler. Blue kendine zarar verebilecek olan herkesin bir şekilde ipini çekmeye çalıştı fakat bilmiyordu ki ipini çekmeye çalıştığı kişi çoktan mezarını kazmış Blue'nun girmesini bekliyordu. Deluda adamlara küfür edende sensin her boku yiyen sensin burada bu şekilde konuşmalara gerek yok illa açık mı edelim her haltını ? Bunu mu istiyorsun ? Tekrar söylüyorum senden Yönetici falan olmaz, yaşın gereği çoluk çocuğunla ilgilen ultima sana fazla kalıyor hayatında başarılar.
Crany : Şu an icin 2 aktif olan sunucuda oynamıs bulunmaktayız ailecek slayertr ve curve uo player sayıları ortada malum yapılan haksızlıkların söylememe gerek yok fakat iki sunucuda adaletli davranmıyor sadece şuna üzülüyorum uzun zamandır elmoth gibi bir sunucu yoktu bunu yapanlarda biz playerleriz biz kendi çıkarlarımız icin harcadır. Fakat elmoth uo yu özlüyorum genede elmoth gibi bir sunucuda oynamak gurur verici idi tekrardan açılmasını temenni ederim. Elmoth Uo yönetimine cok tşk ederim bize boyle bir sunucu icinde oynama fırsatları verdikleri icin O eski elmoth uo'yu özlüyoruz. Yazj oldu yazık Teşekkür Ederim hersey icin.dostum slayertr de yaşadığın bi haksızlık varsa buyur pm den yada başka bi yerden konuşalım konuyu yardımcı olmaya çalışayım başka bi konuyu kirletmeden.
unicorn1907 : Her sunucu da yaşanan durumlar tabiki olur önemli olan altından kalkmak.. Elmoth kalkamadı.. Kimse Curve için laf dalaşına girmesin böyle bir durum yaşanmıştır fakat altından kalkmıştır şu an tertemiz bir şekilde güzel bir oyun oynanıyor. 30+ kişi oynuyor ve gayette zevkli bir action dönmektedir. Bırakıp oraya buraya gidenlere şimdiden söyliyim çok büyük hata yaptınızBir gün öncesine kadar Curve'nin gerçekten temiz olduğuna inanırdım duyduğum bi kaç söylentiler hala şuan bile temiz bir sunucu olmadığını gösteriyor.Sistemleri olsun oyun akışı olsun diğer sunucular arasında benim gönlümde en başını alıyor ama temizlenmesi gereken bi sunucu.Herkese iyi günler dilerim..
Arwen Denuedo
Elhamra. :unicorn1907 : Her sunucu da yaşanan durumlar tabiki olur önemli olan altından kalkmak.. Elmoth kalkamadı.. Kimse Curve için laf dalaşına girmesin böyle bir durum yaşanmıştır fakat altından kalkmıştır şu an tertemiz bir şekilde güzel bir oyun oynanıyor. 30+ kişi oynuyor ve gayette zevkli bir action dönmektedir. Bırakıp oraya buraya gidenlere şimdiden söyliyim çok büyük hata yaptınızBir gün öncesine kadar Curve'nin gerçekten temiz olduğuna inanırdım duyduğum bi kaç söylentiler hala şuan bile temiz bir sunucu olmadığını gösteriyor.Sistemleri olsun oyun akışı olsun diğer sunucular arasında benim gönlümde en başını alıyor ama temizlenmesi gereken bi sunucu.Herkese iyi günler dilerim..