Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Hiçbir sunucu ki buna köklü sunucular da dahil mükemmel scriptlerle başlamamışlardır. Aksine hepsi de az eksik ve buglı scriptlerle başlamıştır bu işe.
Artı olarak her sunucu hatta köklü sunucular dahil bağlantı problemleri lag saldırı gibi şeylerle uğraşmıştır. Hatta o köklü sunucular hala bunlarla uğraşmaktadır.
Elmotha gelecek olursak evet über sistemleri yok belki, evet hala arada problemler çıkabiliyor lakin,

1- Sunucu açıldığı günden beri aralıksız ağır saldırı altında. Öyleki bu tarz saldırıları alan onlarca sunucu senelerdir "Amaan uğraşamam" mantığıyla kapandı. Elmoth aksine oyuncularının da desteğiyle bunların hepsini aştı. Hem harcadıkları paralar çok ciddi, hem de sunucu şuanda çok sağlam bir şekilde korunuyor. Gerekli firewall ayarları da yapılıp oyuncular firewalla arada takılmadığı zaman ise tamamen korunan lagsız kopmasız bir server olacak. Kaldı ki saldırılar haricinde de lag problemi yaşamadık. Sonuçta o parayla item satıp da sunucusu lagdan kıvranan yani kazandığı paraları farklı yerlere yatıran serverları da biliyoruz.
2-Tüm bu yaşanan olumsuzluklara rağmen hem oyunda hem forumda online sayısı azalmaya uğramamış olup aksine sürekli artmıştır hala da artmaktadır. Hatta sunucunun düzlüğe çıktığı şu zamanlarda daha da artacaktır.
3-Sunucuya ilgi göstermeye başlayacak olan stafflar da sistemlere sırayla çekidüzen verecek, sistemleri çeşitlendirecektir.

Kimin kuyruk acısı var yada çekemiyor bilemiyorum ama kaç gün hafta oldu, karamalarınız sunucuya hiçbir zarar vermiyor haberiniz olsun. Gelmeyi planlayan insanların da sunucunun bir oyuncusu olarak bu yazdıklarımı dikkate almasını tavsiye ederim.
Merhaba beyler oynamayin serveri millet dupe yapiyor ediyor playerlari zaten ownerlarin kendi arkadaslari adamlar ölüyor hadi bakalim server geri alinsin =) ben oynadim acaba degildir vs düşündüm kötü yorum yapmak düşünmekte istemedim fakat güvenlik 0 aa kanka bi bişiler verde takılak serverda vs çok yazı gördüm böyle ownerlara =) diyosaniz banane editlerden dupecilerden ben kendi hakkımla oynarim saçma sapan takılırım diyorsanız buyrun oynayin =)
Karalamaya çalışan tipler nasılda çırpınıyor yalan dolan sahtekarca laflar ile. Çok ilginç ya hakikaten. Hayatın hangi alanında kişi başarılı olursa başarılı olduğuyla doğru orantılı şekilde düşmanları oluyor. Gözlemliyoruz ki sunucu okadar ağır saldıralara ramen dimdik ayakta ve her geçen gün artan ' kaliteli ' player sayısıyla aynı zamanda düşman edinmeyide başarıyor. Bu başarıyı yakalayamayan kıskanç, aciz insanlar bitap düşmek nedir bilmeden yalan dolan laflarla akıllarınca sunucuda oynamayı düşünen insanların aklını çelebileceklerini zannediyorlar, hakikaten acınası bir durum. Hayat felsefesini Elmoth Uo'ya iftira atma olarak belirlemiş insanlar umarım karakterlerini dış dünyada aynı burada olduğu gibi sergilemiyordur.
@Muzo1992

Yeni üye olmuş gelmiş burada saçmalıyor, sen oyunda owner mi gördünde şahit oldu cahil =))
Nereden geldiğin belli senin TNS, Slayer ikisinden birinin ownerısın geliyonuz buraya player çekmek için yapmadığınız şaklabanlıklar yok.
Git efendi efendi eleştirini yap sana kimse yalan at diye açmadı bu başlığı. Eleştiri bile yapamıyonuzla o kadar mercimek beyinlisinizsiz.
Kimin oynayıp kimin oynamayacağına sen mi karar verecen gundi, sen git tnsde ailesi ile genelen guild veriyoz ailesi ile genelene kale veriyoz diye bebe serverlarında oyna Elmoth kim sen kim be...

Adamlar silinen itemleri vermiyorlar sana verde bir takılakmı diycekler şakirt, kesin sende girdi aile deed istedin ailemle gircemdiye onlarda sana bas git la bebe dedi ağladın buraya yazdın demi allam ya
Kardeşim ben yorum yaptim iyi kötü seni ilgilendirmez yok aileyle geçiş yapcakmişizda aile deed iştemişizde vs saçmalamayın nasil savunucaginizi bilmiyorusunz fake hesap diyorsun hesap yaşına bak öyle söyle =).Biz oynuyoruz ediyoruz 2014 olmuş hala uo oynamaya çalışıyoruz birtane sunucu yok güzel siz gelmiş tns yok slayer hepsine baktim slayerdan çaldınız son connectoruda oyun açıldıgından beri 5tane connector degiştirdiniz geliyorsunuz bana ah çok mükemmelim yok öyleyim yok böyleyim zaten mükemmel olsanız açıldığı gün o serverda 500 kişiden aşağı olmazdı bizim yaptiğimiz gerçekçi yorumlar sizi üzüyorsa kbakmayin Siz iş hayatinizdada birşey yapamazsiniz Owner olarakta bana burda masal anlatıcağına kardeşim bak ahanda loglar bunlar sen bul söyle tamam ama ortada bişey yok Gördüm diyorum ahanda Kötülüyor batırmaya çalışıyor ediyor.Bana fake hesap dediniz serverinizda online sayisi yükseltmek için kaç fake hesap açılıyor onuda söyleyin oyunda 130 kişi online var sürekli dolaşan 3 4 kişi aa macrodalar.Bi insan Sürekli 10 kişiyle tüm Sossaria haritasinda Karşılaşırda Buna hepsi macro derseniz olmaz =)
@Muzo1992

abim senin gibi laler yüzünden hesabımı kapattılar yeni aldım mecburen, bende oynuyorum slayerden çalmış diyorsun fikrin yok yalan yanlış konuşuyon drolyn connectörü ne nasıl çalsınlar lamerlik yapıyon bak işte...

adamlar online sayısını göstrme ihtiyacı bile duymuyorlar sağda soldaki sitelerde, gir bütün oyuncular forumda zaten orada yazan 136 online de yalan zaten demi lamerto :=))

Ahh ahh böyle paleler yüzünden uo hep bitiyor la başlığı kirletme ya
Serverda gemi alacak kadar oynamış olsan denizde adım başı gemiye çarptığını bilirdin. O kadar bile oynamamış birinin bu şekilde konuşması bile amacını gayet net belli ediyor zaten. Hadi oyundakiler fake kullanıcı, forum nasıl sürekli yakın sayıda online içeriyor?
@ Muzo1992

Güldürdün :D
Vay arkadaş, adam 200 kişinin göremediğini görmüş tek başına.Birşey atıyorsun en azından mesnetli at, de ki; "Şu arkadaş edittir".
Sunucu şimdiye kadar 2-3 kere alınmıştır, onlar da 30 sn- 1 dk civarı geri alınmalar.Nedenini de hepimiz biliyor ve anlayışla karşılıyoruz.Daha oyuncularda doğru düzgün tp bile yokken, stafflar +6 silahlarla ölen insanlar için mi sunucuyu geri alacaklar.Yav bırakın dostum, komik durumu düşüyorsunuz.
Çamur at izi kalsın taktiğini yemeyecek, aklı başında insanlar artık UO oynuyor.
laleler : @Muzo1992

Yeni üye olmuş gelmiş burada saçmalıyor, sen oyunda owner mi gördünde şahit oldu cahil =))
Nereden geldiğin belli senin TNS, Slayer ikisinden birinin ownerısın geliyonuz buraya player çekmek için yapmadığınız şaklabanlıklar yok.
Git efendi efendi eleştirini yap sana kimse yalan at diye açmadı bu başlığı. Eleştiri bile yapamıyonuzla o kadar mercimek beyinlisinizsiz.
Kimin oynayıp kimin oynamayacağına sen mi karar verecen gundi, sen git tnsde ailesi ile genelen guild veriyoz ailesi ile genelene kale veriyoz diye bebe serverlarında oyna Elmoth kim sen kim be...

Adamlar silinen itemleri vermiyorlar sana verde bir takılakmı diycekler şakirt, kesin sende girdi aile deed istedin ailemle gircemdiye onlarda sana bas git la bebe dedi ağladın buraya yazdın demi allam ya


olayı bizimle bağdaştırmanda ayrı bir amele olduğunu ortaya çıkartıyor zaten.
Toplama Scripleri doldurmuslar ama güzel olmus zamanında benim yazdıklarımı da ittirmisler servera gözlerim yasardı :) , bikaç bug buldum toptan hepsini bildircem yakında biraz kasayım da :))
Sunucu 3 gün 17 saattir aktif, bu bazı şeyleri açıklar nitelikte.

Ayrıca şu zamana kadar bu kadar ilgili, her sorunu en kısa sürede çözüme kavuşturan ve playerların fikirlerini dikkate alan yetkili kadrosu görmedim, teşekkür ederim.
Denuedo : Bu saldırıları yapanlar kendilerine bunu nasıl yediriyorlar acaba merak ediyorum. Hiçbir baltaya sap olamamış insanlar bu saldırıları gerçekleştirip,ellerinde kendi hayatlarına dair elle tutulur bir başarı yakalayamadıkları için saldırılarla mı mutlu olup kendilerini tatmin ediyorlar acaba? ''haha serverı çökerttik oynayamıyorlar'' bu mudur yani? yaşları kaç,kültürleri,asaletleri kaç seviye bu insanların?

Herneyse herşeye ramen Elmoth UO kısa zamanda tekrar bizimle olacaktır,emek veren Staff kadrosuna teşekkür ederim.

++++++ Cok doğru söylemişin kardeşim.YIl 2014 halen ultima serverlarına saldırı yapılıyor.Yazık günah günümüzde zaten kac kişi kaldık ki?Bİr aile ortamı olcağına hep saldırı hep tartışma.
Multi serbestken para kasın tavsiye sonra nasıl para kasayım diye uğrasırsınız.

Arkadaşlar o resimde gördüğünüz charların hepsi benim facebook grubumuzdan o resmi alıp kötü amaçlar için kullanan arkadaşları kınıyorum..
iş yerimde ve evimde pc ler mevcuttur.. Gerekirse fotoraflarınıda koyarım.. her makro yapana ceza vercekseniz.. herkese verilmeli o vakit.. he birde şunu anlamıyorum makronun nesi yasak.. he 10 pc var hepsinden char sokuyorum ne zararı var servera.. bende bunu anlamış değilimm..
Facebooktaki grubumuzda yaptığım acıklama.. : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202225964865175&set=gm.705330322823684&type=1&theater

~Evim~






~ İş Yerim ~



Bu konu Diomedes tarafından düzenlendi(2014-03-06 02:40, 10 yıl önce)
süper ya 10 makina sokuyom die bide yazıyo nasıl bir yüzsüzlük.

multi yapıpta suçunu itiraf etmek için foto atanıda ilk kez gördüm iyiymiş.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.