Sayın Elmoth Online üyeleri,

Sunucu şuanda kapalı durumdadır. Yeni tahsis ettiğimiz sistem ilgili yetkililer tarafından bize verilene kadar da kurulumları yapamadığımız için sunucuyu açamıyoruz. Yetkililerin dönüşüne göre sizleri bilgilendireceğiz.

Bizim müdahale olanağımız olur olmaz sizleri bir saniye bile bekletmeyeceğimizden şüpheniz olmamasını umuyoruz. Eğer bizim elimizde olmayan etmenlerle ilgili bir sorun çıkmazsa muhtemelen akşam saatlerine doğru sunucuyu aktif edebiliriz.

Elmoth Yönetim

https://elmoth.gen.tr/forum/index.php?topic=297.0
Silindi
Members
0
verdatalarıda çalıntı, bunlar kapanan olden sunucusunun verdatasını kullanıyolar kendileri yapmadan

** lütfen ifadelerimize dikkat edelim, uyarı I

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2014-02-15 17:20, 10 yıl önce)
peki tns napıyor gavatar dottan çalmıyormu
Silindi
Banned
0
ezmetns : peki tns napıyor gavatar dottan çalmıyormu

yapcakları iş bu kadar olur işte, eski olden ortaklarından açanlar sistemleri gump'ları vs hepsi aynı :) çoluk çocuk
Abi Bence Daha FAzla yazmayin ya Walla Prim Yaptırıyoruz.. Konu Hepte yukarda Kalio.. Bırakalım Ne Halleri Varsa Görsünler Zaten Millet Bizim Yazılarımızdan Neyin Ne Oldugunu Anlar.. Her Sitede Aynı şey yapilmis 5 6 tane yeni üyelik Almışlar Kendi Konularına Player gibi Msj Atmışlar Durum Cok Komik Gözüküo Görseniz Ölürsünüz Gülmekten.. Bide Ne Yazmışlar Biliomusunuz? Böyle Server'a Saldırılması Beni Daha Cok Servera Bagladı Diye yazmışlar Ve Bu Üye Foruma Yeni Üye olmus Drekt Sadece Tek 1 Mesaj Kullanmaş.. TAbi bunun Günü 5 6 tane üye var... Koptum Walla Öldüm Gülmekten. Neyse... Dedigim Gibi Bence yazmayında Prim Yapmasınlar Bizim Sayemizde Daha fazla... Zaten Bakın Bu Başlık Atindada Var Aynı Tarz Şeyler.. Yeni Üye 1 mesaj Kullanmis ve Bu Konuya Sadece.. Yani Mesaj Attıgı Sayı yazmıyor Ama Puandan Belli Oluyor...

Sosaria Oynucaksanız Her Nekadar Nebulayı Sevmiyende Olsa Sosaria'nın Kralı Nebuladır...
Orta Dünya İçin Eriador
Runuo Ve Farklı maplar İçin bşy Söyliyemem Çünkü Bilmiyorum.

Bu konu raidd tarafından düzenlendi(2014-02-15 20:29, 10 yıl önce)
Öncelikle iyi akşamlar;
Saygılı duruşumuzu son zamanlarda bozmamak için oldukça zorlamaya başladık.Çünkü saygıyı haketmeyen insanlar çoğalmaya başladı.Bütün Elmoth Oyuncularını ilk olarak selamlamak ve saygılarımı iletmek isterim çünkü ciddi anlamda hepsi ama hepsi birbirinden değerli insanlar ne benim onlardan nede onların benden en ufak bir farkı yok kendilerinin açmış olduğu bir sunucu gibi görüp sahip çıkması ciddi anlamda duygulandırdı demekki doğru yoldayız.Beklemede olduğumuzun farkındayız lakin bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor bugün basit bir yerden alınacak bir sunucu alıp açsak yine aynı şeyler olacak yine bu tarz insanlar türeyecek istediğimiz bumu arkadaşlar?sipariş verildi parası ödendi en iyisi olsun denildi rahat oynansın diye bumu bizim hatamız?Sabırlı olmamız ve kenetlenmemiz lazım.İçimizde olmak istemeyen arkadaşlarımız bir başka sunucuya yönelebilir sonuçta onlarda bizim gibi insanlar lakin dikkatli seçin boğazından haram lokma geçen insanların sunucusu olmasın kul hakkı yiyen insanlardan kuruluda olmasın sizi yarı yolda bırakırlar.

İlk olarak fake acc ler olduğunu iddia eden kişilerden başlayalım;Biz ne fake acc kullanırız nede multi kullanırız ve hatta nede para için ne saldırırız nede item satarız bizim bu oyundaki bakış açımıza ters konumuzda cevap yazan kişileri ultima strike yönetimine bildirin kimin multisi varsa banlanır heleki bu yönetim ise kesinlikle banlansın lakin multi yok hepside değerli oyuncularımız adam gibi adam olarak tabir eden insanlarımız.Örnek almanız gerekir emin olun..

İkinci konuya gelirsek saldırı yok fakat amatörler denilmiş merak etmeyin bütün dosyalar avukatımızda dün teslim edildi ve datacenterlarla görüşmeye başlanıldı.Pazartesi yada salı günü gereken işlemlerin devamı yapılacak.Biz çok gördük sizin gibileri saldırıp hesap numarası yollayanlarıda gördük mahkemeden psikolojik sorunu diye belirtilip salınanlarıda o kendini çok iyi bilir.Fakat kurunun yanında yaşda yansın ne bana ne bir başka sunucuya saldırı yapılmasına karşıyım emek var emek öpücük vermiyoruz firmalara ciddi paralar veriyoruz.Bir kısım insanlar gibide sağı solu dolandırmıyoruz.Bizi en iyi üyelerimiz bilir başkasının bilmesine gerek yok gayet açık.

Üçüncü konuya gelirsek Jackrox adlı arkadaşın konusu tahmini olarak herhalde 7 8 senelik bir arkadaşlığımız olmuştu yıl yanlış hatırlamıyorsam 2010 olması lazım bu serhat denen arkadaş geldi sunucu açalım biz bizi tanırız senelerdir dostuz vs vs dedi iyi dedim ve işlemlere başladık siteyi kuran benim verdatada bana ait sphere deseniz zamanında paylaşılan bir sunucunun pack iydi üzerinde bazı düzenlemeler yapılıp grafiksel düzenlemeler yapılmıştı.Daha sonra bize bir connector lazım oldu Raiden diye yine çok eski bir arkadaşımı dahil ettim sunucuya tabi serhatında haberi vardı orhan connectoru yaptı teslim etti sunucuyu kiralayan ve domaini alan serhattı fakat ödemeleri ortak yapılıyordu neyse birgün bu arkadaşla bizim orhan tartışmış geldim acc ler banlanmış :) sonra baktım makina şifre değişmiş ve son sözü söylüyorum :) sizinle işim bitti domain bende sunucu bende sphere web host hepsi bende connectorude bedavaya kurdurdum size mis gibi siktir olun gidin dedi sonrasında başka bir platformda emeğim olan herşeyi paylaştım ve sunucu kapandı.Şimdi bu şahıs gelmiş diyorki çalıntı fake sahte benim alttaki resime bakın ve kararı siz verin çalıntımı hırsız o mu ben mi kararı siz verin.Bakalım aynımı değilmi üstelik o da bana ait ve kendi malım olan birşeyi kullanırken ona buna sormama gerek yok sanırım?Bakın bi zahmet aynımı...

Selam arkadaşlar , Ben Raiden , yukardaki tam bir üstteki metinde bahsedilen orhan benim.Bu serhat denen arkadaş karalamak ve başarıyı baltalamak için her türlü karaktersizliği yapabilcek birisidir.Elmoth sunucusuyla alakam yok bir kere bile player hesabım olmadı , yetkilide değilim.Ki 5,6 yıldır Uo'da player olarak oynamıyorum ve yetkili olarakta görev yapmıyor malum işimiz gücümüz var herkez hayatında.Her neyse sonuca gelicek olursam kesinlikle hepsini karalama adına yapmış.Kendisi karaktersizliği nedeni ile kaale alınmıcak derecede güven vermeyen şahıstır.Kesinlikle inanmayın hiç bir dediğine zaten ispatlarıyla konmuş resimler.

Son olarak kendisi connectörümü zamanında kırmayada çalıştı.Fakat angut ve geri zekasından ötürü bunu beceremedi.Malum algoritma ve programlama hashing ve dehashing programlamları zeka isteyen işlerdir.Yapıcam yapıcam diye tehdit etti buyur yap dedim hiç birşeyi kıramadı connectörün sonrasında düz client ile oyuna soktu oyuncuları.Verdataların hepsini Okan arkadaşım yapmıştı Olden sunucusunda , kendisi çok iyi bir grafikerdir ve tüm çalışmaları özgündür.Serhat denen zat'ta grafikerdir fakat bir iş verdiğimizde kendisi photoshopta Impact fontunda düz yazı yazıp atabilcek kapasitesinde vebunun üstüne çıkamıyan birisi nasıl olurda verdata yapar anlamıyorum şuanda şoklardayım.
Silindi
Neophyte
-1.9
çok komik cidden ha, onunmuş peki seninse kullandığın resimleri kaynakları bi göster bakalım dahada yazmıcam herşey ortada anlayan anladı dostlar
jackrox : çok komik cidden ha, onunmuş peki seninse kullandığın resimleri kaynakları bi göster bakalım dahada yazmıcam herşey ortada anlayan anladı dostlar

Senin elinde kaynak olmuş olsaydı eğer sitenin ekran görüntüsü atmak yerine en azından verdatanın görüntüsünü atardın :) oldenin daha logosunu bile editleyemediğin günleri ne çabuk unuttun serhat :) benimde sana yazacağım birşey yok bilen bilir.senin yüzünden ortada kalan playerlarda bunu çok iyi bilir emin ol sana saygım vardı ya hani 8 senelik bir ahbaplık mevzusundan ötürü oldende yaptığın kumbastan sonra zaten o da kalmadı bütün emekler bana ait bu yaptığım verdatalardan sadece birisi zaten devamınıda bilen bilir hadi sana güle güle şimdi 4 sene sonra çıkıp konuştuğuna göre başarılı insanların yaptıkları biraz canını yakmış anlaşılan biz dostumuzuda düşmanımızıda unutmayız emin ol dost olana dost düşmanada düşmanız gayet açık

Bu konu Elmoth tarafından düzenlendi(2014-02-15 21:28, 10 yıl önce)
Birader web sitesini Okan düzenledi,Verdataları okan yaptı.Sen nasıl bir emek hırsızı utanmazsın.Connectörün heryeri şifreli olmasa kalkıp ben yaptım derdin utanmadan.Seni tanıyoruzda allahtan sıkıntı yok. Hepsinin kaynağını arşivinden çıkarıp koymuş adam resmin kaynağımı olur cahil ?
Silindi
Neophyte
-1.9
kapatıp gitmem size çok koymuş yıllar sonra bile acısını hissettim =))) benden bu kadar kaç paralık iş yaptıgnız ortada hadi eyw.
Beyler sizler kafayı harbi yemişsiniz. Biribiriniz arasındaki sidik yarışına yok TNS yok şu yok bu diye katarakta kendi pisliklerinizi her daim örtmeyi marifet bilmişsiniz. Başınıza yıkılsın TNS de diğer serverlar da allah harbi kahretsin şu ultima ortamını. Allahın bencil egoistleri. Birde playerı düşünüyouruz diyor. Daha kendi aranızdaki sorunları çözemezken gelip birde şurdaki olaylara bak.
Kardeşim bu camia'daki pislikler yüzünden bu oyunu düzgün ve uzun vadeli oynayamıyorsunuz.Böyle insanlar olmasa serverlar kapanmaz.
ezooo : Beyler sizler kafayı harbi yemişsiniz. Biribiriniz arasındaki sidik yarışına yok TNS yok şu yok bu diye katarakta kendi pisliklerinizi her daim örtmeyi marifet bilmişsiniz. Başınıza yıkılsın TNS de diğer serverlar da allah harbi kahretsin şu ultima ortamını. Allahın bencil egoistleri. Birde playerı düşünüyouruz diyor. Daha kendi aranızdaki sorunları çözemezken gelip birde şurdaki olaylara bak.

Terbiyeli ol şu ana kadar hiçbir sunucuyu yönetim lekelemedi bizim tarafımızdan.Saldırı olduğu açık alınan saldırıların bilgileri mevcut iletişim halindeyiz.Bana çıkartma video görüntülerini ses kayıtlarını git sor o tns nin sahibine okan diye biri ile telefon görüşmesi yapmışsın yaklaşık 4 ay önce bazı şeyler açıklamışsın doğrumu de yalanlarsa ses kaydınıda atar geçerim buraya sunucu güvenliğini test amaçlı yaptım dediği bir yazılımın ki düpedüz botnet sunucularda kullandım dediği hatta efe tatara bile verdiğini ve saldırı tekniklerini öğrettiğini lakin milletten haraç aldığını bilmediğini ile giden bir konuşma var elimde iyi bilir sor bakalım akıllı ol efendi ol şimdi işine git.

Jackrox sana gelince biz sana gereken cevabı çıktıktan sonra verdik zaten sunucu dahil kapandı biz gittikten sonra dosyaları release ettikten sonra neyin acısını yaşayacağız :) seneler sonra çıkıp konuştuğuna göre sende ağır bir travma oluşmuş görünen köy kılavuz istemez misali ortada.

Saldırı olayında artık biz ilgilenmiyoruz yapan düşünsün avukatımızda artık işin devamı mahkemede görüşmek dileği ile saygılar.
Harbiden kafayı yemişsiniz. Konuşma kaydından bahsettikleriniz skype daki yazısmalars dair elimde kanıtlar var. Terbiyesiz olan sizsiniz beyler. TNS'nin hiç bir sunucu ile yakından uzaktan alakası dahi yok. Alıp veremediği de yok kimseyle. Her gün gelen saldırı kayıtlarını söylüyorum burağa sana cıkartsın yollasın istiyorsan her gün 4-10 gbps arası saldırı alıyor. Aylık sınırsız olan trafiğinde 400gb data transferi olmuş. Sırf gelen packet load larından. Sağa sola kulak asmayı kesip işinize baksanız hiç kimsenin de huzurunu kaçırmazsınız. Sana her kim ne yapıyorsa git hakkını ara. Elimde yok şu kaydı var yok bu kaydı var yok bu şöyle diyerek laf sokusturarak insanların asabımı bozmaktan başka birşey yapmıyorsunuz. Ayrıca Efe Tatar dediğin elemanla da burak'ın skype da muhabbeti yaptıklarından başka yakınlığı da yok. Yok saldırı tekniklierini öğretmişmiş. CIA Miami olmus burası da haberimiz yok sdfdfgdfg

** aynı üslubu tekrarlarsanız hesabınız kapatılır, lütfen ifadelerinize dikkat edin

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2014-02-15 22:14, 10 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.