Exc_Power : Valla Kardo Eky Qin Rahatsiz Hepsi hacklendiğinde nerde oynadınız dediniz Eva ve tns dedik sizde oralardan hacklıyolar sifre pini degişin o serverları silin dediniz .Arkadaş konusşmaları felan deil onlar Staffın işin içinden sıyrılmak için yalanları kousmanın tamamını atsana ?

Biz gördüğün gibi dediğimiz şeye dedik deriz kıvırmayız ama bu son dediğin tamamen düzmece bilginiz olsun Pvp shardla düz bir sunucunun player çalma durumu olmaz ki zaten Eva Pvp kaç senelik bir sunucu ihtiyacı dahil olmaz gülüyoruz kısaca diyeyim herşeye kanıtınız varmış bunuda kanıtlayın ama diğer attığınız itirazlar gibi sonunda yüzünüze gözünüze bulaştırmayın :) iki sunucu ismi vermişsiniz tns için dediğimiz ihtimal doğrudur hesap güvenliği size aittir
TNS'nin işi gücü yok girip sizin oyuncularınızı hackleyecek. Kendinizi ne zannediyorsunuz onuda anlamış değilim. TNS dediğin sunucu 2 günlük bir sunucu değil , 1 senesini geride bırakmış bir oluşum ve dediğinin aksine sizin gibi dünkü çocukların oluşturduğu bir oluşumda değil. Her türlü pisliği player çekmek için yapan sizler varsayımlarınızı saçmalamadan yapın. Gerzek gerzek konuşmayın. Çirkeflik ile sürdürdüğünüz bu serverı umarım en kısa sürede de yerin dibine batar. Gerzekler ordusundan başka birşey değil serverı kuran kişiler. Sarfettiğiniz sözlere dikkat etmezseniz o sözleri adama yedirirler. Nasıl bir çirkeflik ve hazımsızlıktır bu. Okan'mısın ne otsun sapsın sözlerine ciddi anlamda artık dikkat etmen gerekiyor. Ne Ultima Online mış. Alın başınıza çalın oyununuzu da serverınıza da. Bu sürdürdüğünüz politika insanların yapmayacağı şeyler varsa da yapasını getiriyor. Boş yere uğraştırmayın insanları. İş bulun kendinize, UO hobi kalsın. Kısaca işini bilmeyen çavuş, gerisini kendiniz tamamlayın. Madem yapamıyorsunuz, olmuyor bu iş beceremiyorsunuz insanların da emeğiyle oynamayın. Sağa sola salça olmakla harcadığınız zamanı problemlerinizi çözmek için harcasanız belki birşeyler yapacaksınız. Yok fakat lamer ordusu var artık bir dünya. Moda oldu bu zaten.
Klasik DelinQuen sunucuları :no
'Xeon' : TNS'nin işi gücü yok girip sizin oyuncularınızı hackleyecek. Kendinizi ne zannediyorsunuz onuda anlamış değilim. TNS dediğin sunucu 2 günlük bir sunucu değil , 1 senesini geride bırakmış bir oluşum ve dediğinin aksine sizin gibi dünkü çocukların oluşturduğu bir oluşumda değil. Her türlü pisliği player çekmek için yapan sizler varsayımlarınızı saçmalamadan yapın. Gerzek gerzek konuşmayın. Çirkeflik ile sürdürdüğünüz bu serverı umarım en kısa sürede de yerin dibine batar. Gerzekler ordusundan başka birşey değil serverı kuran kişiler. Sarfettiğiniz sözlere dikkat etmezseniz o sözleri adama yedirirler. Nasıl bir çirkeflik ve hazımsızlıktır bu. Okan'mısın ne otsun sapsın sözlerine ciddi anlamda artık dikkat etmen gerekiyor. Ne Ultima Online mış. Alın başınıza çalın oyununuzu da serverınıza da. Bu sürdürdüğünüz politika insanların yapmayacağı şeyler varsa da yapasını getiriyor. Boş yere uğraştırmayın insanları. İş bulun kendinize, UO hobi kalsın. Kısaca işini bilmeyen çavuş, gerisini kendiniz tamamlayın. Madem yapamıyorsunuz, olmuyor bu iş beceremiyorsunuz insanların da emeğiyle oynamayın. Sağa sola salça olmakla harcadığınız zamanı problemlerinizi çözmek için harcasanız belki birşeyler yapacaksınız. Yok fakat lamer ordusu var artık bir dünya. Moda oldu bu zaten.

Senin kişiliğini burada herkes biliyor merak etme üstte yazdığın cümlelerle kendini birebir anlatmışsın kişilik sahibide zaten değilsin uo ile beyni sulanmış biride varsa zaten sensin zor değil uzak dur birader sunucudan gayet basit face konuşmalarını koydurma buraya yaptığın pislikleri çıkarttırma yanınada almış dolandırıcı efe Tatarı saldırın kim var kim yoksa siz bu camianın yüz Karası insanlarısınız bu oyunu sizin gibi herşeyi para olmuş fitne fesat olan insanlara yedirmicez elinden geleni ardına koma ne biliyorsan hemen yapmaya başla şimdi hadi kendi konuda
adamlar işlerine gelmeyen her konuyu her yazıyı ya siliyor ya editliyorlar ve genelde hakaret felan da olmadığı halde ban atıyorlar..kendilerine çekidüzen vereceklerine oyuncuyu hiçe sayan bir yaklaşım sergiliyorlar bu tavırla devam etmeleri çok zor
en basitinden bir eşya çantası çıkardılar hiçbir fonksiyonu yok çantanıza almanız felan gerekiyor zibil gibi binlerce reg ve ingot bulunan eşya çantasını çantanıza alacaksınız ve regleri çıkaracaksınız üstüne reg veya ingot eklemek ölüm, bir bir bütün regleri sırasıyla eklemeniz gerekiyor ve düzeltecez dedikleri bu durum 3 haftadır aynen devam ediyor..diğer reg kristal ve ingot kristalleri silecez dedikleri için kaç saat bütün çarlardan reg ingot aktarımı yaptıydık..dupe black setler golemler silahlar kol geziordu bi ara..speed easy multi deli gibi açılıyor..aksiyon dengeleri berbat..kısa svleirn her 3 vurusundan biri yara nerdeyse..yarayı tedavi etmek için önce zehir etkisinden kurtulucan sonra bleed pot içecen ya da yaraya heal basıcan sonra ancak heal pot çekecen felan filan..pitchwork 2 kare aşırı hızlı ve poileniyor üstüne attan da düşürüyor..tek el silahların çoğu çok hızlı..şarj almak aşırı basit..çift kare poi sürülen bir servera göre bandaj sistemi çok eksik..bu adamlar bireysel oyuncuyu bitirecek her şeyi aynen devam ettiriyorlar..
maden sistemi kaç kere değişti ilk başlarda çok hızlı şekilde millet item kasmış maden toplamış zibil gibi set silah var sonradan katılanlar da acı çekip duruyordu haftalarca bakmadılar..fail oranı %80 90 dı resmen oredan ingota çevirirken birkaç set kaybedioduk..
üstüne oyundan anlamayan art niyetli staffların iftiraları ile uğraş dur bi kere donma sebebi yapan oyuncular varsa yani injection açılıyorsa öle serverın sahibi olduğunuz için sizin üzülmeniz lazım kaldı ki günlerdir kapıştığımız adamlar da bize destek verdi.. bize bu muameleyi yapan staffın oyun bilgisine acıyarak bakıyoruz..halen değişik absürt sistemlerle devam eden bu serverda kalan oyunculara kolay gelsin valla işiniz çok zor..

açmışlar bug dolu bir server, buglar bulundukça fixleniyor bulundukça fixleniyor..bi ev bugı geyiği kaç hafta sürdü..sıfır mining çarla her kazmamdan sos çıkarıodum..tanıdığım herkes bir kaç bug bulup fixletmiş, ona rağmen arkadaşlarımız var diye serverda takılmaya çalıştık artık epey ümidimizi kaybedince kastığımız ne kdr item varsa dağıttık..tutup da reklamcı diye bok atan adamlar kendi işinize bakın işinizi düzgün yapsanız bireysel oyuncuları tutabilseniz az bişi servera baksanız, haksızlık yapmasanız eleştrileri kazanç saysanız ona buna hemen ban atmasanız zaten kimse serverınızdan ayrılmaz..sizin düşmanınız diğer serverlar saldırılar felan değil..saldırılar varken serverınızda kaldık sebat ettik bizim nazarımızda serverı bitiren sizlersiniz..
Bir eve girme bugını 1 ayda çözemediler=) Dupeyi yeni çözdüler itemaktar bugını yeni çözdüler Tiacret sistemi çözduk diyolardı marklar silinmemiş hala yapıyodu adamlar konu açınca siliniyo =) Bide tr nin en iyi sc si sanıyoar kendilerini staflar daha agırlıktan stam düşmeyi bile ayarlayamadılar lagında bugında durdugmuz serverda inj acıo denilerek iftira atıldı çok net aslında elmotgun durumu

Bug=adam kayırma=Bilgisiz Staf kadrosu=elmoth

Bakın player guvenliği player'a aitmiş anladıkta kayıt bugundan dolayı 18 char hacklendi forumda özel ileti acmayı 1 ay kapadınız..
18 char bütün itemleri aynı kaleden çıktı =) Staflar adamlara ne ceza verdi ne başka bişi =) Bide Clint yapan dolryn'a laf ettiler konusmayı atabilirim isterseniz =) Tns Ve Eva pvp ye laf ettiler sizi onlar hackliyo diye.Savundukları şu çok iyi clint yazmışlar dolryn Gelmiş patlatmış kendi clintini satmış =)
Anlamadığım nokta neden herkes bir karalama bir b*k atma moduna girmiş ? Söz konusu olan staff'ı adamlar uzaklaştırmış hemde ağızının payını vererek hepimizin arasında böyle sıkıntılı bir kaç arkadaş olabiliyor adam özürünü de dilemesine rağmen hala neden platformlarda karalamaya çalışıyorsunuz ? Ayıptır, günahtır. Diğer sunucu sahiplerinin bu sunucu başlığı altında olmasıda garip bunun tek nedeni bir çekememezliktir akıla başka birşey gelmiyor siz sunucu sahibisiniz herkes işine bakmalı kendi serverı ile ilgilenmeli x server sahibi buraya gelip yok böyleler yok şöyleler falan dediğinde o insanın amacının ne olduğu açıkça ortaya çıkıyor.
Söyleyeceğim tek şey kimse bu "iftira" ve "karalama" kampanyasına kanmasın, biz şuan sunucudayız ve hiç bir problemimiz yok herkesi bekliyoruz.
işin en komiği beni mithas ile alakalı sanmanız. ayberk olayından sonra en komik demeliyim :D

mithasla bağımız yok ki son olayda olan bütün playerlar nebulaya geçti mithas diye takla atmayın diye bu bilgiyi veriyorum. hoş adamlar ayberk isminden bile kıllanıyor bunlardan nasıl kıllanmasın :D sizede ufak bi bilgi olsun bırakan eden playerların en az %95i server sorunlarından bıraktı başka kişilerin tahriki gazı vb. değil. bırakanlar içinde sadece hodriler sanırım orda gerisi orada da değil. komplo teorileri kurmayın.

serverda olan bütün olayların içindeydim animal planet bugları cruel nean olaylaı. bunun dışında da çok bug sömürdüm serverda çünkü bu serverda kendi adaletini sağlayacaksın bunu anladım. bu oalyların hepsinin ortak noktası hepsinin içerde o serverın playerı olmasıdır. hiçbir reklam ya da başka serverın yetkilileri tetiklemedi. olmadı tamamiyle sizin hatalarınız bu hale getirdi. dış güçlerrrrr diye etrafta dolanacağınıza kendinize baksanız bunlar olmazdı.

özürden önce buraya yazdık özür olana kadarda iş işten geçti ki mevzu sahibide eyvallah sağlık olsun dediler çektiler gittiler. bu yazı burda kalır sadece gerisi gelmez

@wisQuen oraya bi sürü kanıt koyduk hala iftira diyorsun ya allah bir desem ateist olursun :D sırf özür mevzusundan iftira attığınız insanların ricası üzerine elimizde olan başka şeyleri göstermeyeceğiz ve debug ile serverı felç etmeme kararı aldık. zaten olduğu kadar oldu bizden bilgilendirme bu kadar.
Konuşma loglarının sadece işinize yarayacak kısmını koymanız size bir şey kazandırmıyor burayı takip eden adamları aptal yerine koymamak gerek, kanıt diye yazdıklarınızla suçlamalarınız arasında hiç bir bağ yok. Sırf isim karalamak için düştüğünüz bu durumdan bir an önce kurtulmanız dileğiyle sana güzel günler diliyorum ha birde laf kalabalığı yapayım derken kendinin kalabalık olduğunu ispatlıyorsun, kendine gel söylediklerine dikkat et =)
Bıraktıkla bıraktık herkez gibi odrile neanlar crueller herkez bıraktı shire spawnında npcleri durduran staflarla oynayın iste
Yolunuz açık olsun arkadaşlar, umarım daha iyisini bulur oradan zevk alabilirsiniz bizimle geçirdiğiniz vakit için hepinize tek tek teşekkür ederim.
kimin ne kalabalık ya da etkisi olduğu belli serverda grup kalmadı düşman playerlar bile birbirine destek çıkıyor. bizler kalabalığız kalabalık gideriz sizler bireysel kalırsınız 3 5 adam. birbirinizle shire aldırmaca falan takılın :)

bu arada serverda guildmastera staff takarsa diğer konuyla alakasız guild üyelerini stone eder jailde böyle heykel gibi dizer :D olgun elmoth stafflarının son icraatının ssini koyuyorum.
https://hizliresim.com/1PPzZb

bizler için veridğiniz içinde biz de teşekkür ederiz. sizinde yolunuz açık olsun
Farklı bir serverdan bahsediyorsun sanırım, çünkü hala aktif olan 3 4 guild var dün akşam çok hızlı action döndü hatta 2 kere kestiler beni :P Kalabalık olmayı sunucu ve yetkililer üzerinde söz geçirmek olarak algılamadığınız zaman belki bir sunucuya tutunup güzel vakitler geçirmeye devam edebilirsiniz. 10 15 kişi olunca sunuculara tehtidler "bırakırız bak yapmazsan" gibisinden takılmazsanız bunu başaracağınızdan eminim. Biri gider biri gelir keşke gitmeseydiniz oynasaydık hep beraber ama oldu artık, ayrıca staff(LAR) değilde staff icraatı desen daha iyi olurdu.
Umarım bu saçma konunun ucu bize dokunmaz.

Exc_Power : Bıraktıkla bıraktık herkez gibi odrile neanlar crueller herkez bıraktı shire spawnında npcleri durduran staflarla oynayın iste

ilk must konduğunda da tame bastım sonra yuvasını değiştirdiler aynı yerde basamadım :D . Aah ah neler var neler sunıcudaki 2 -3 şeyi söylediğimizde banlamayı bırak ice daki guildimizi yanındaki bize ait olmayan evleri bile silmişlerdi.Sunucu açmak değil de yönetmek önemli olan.Başarılar diliyorum arkadaşlara :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.