Dahil olduğum sunucunun adı bu tarz şeylerle anılmasın. beni ve çalıştığım ekibi herkes çok iyi bilir tanır. Biz oyuncu çalmayız, onları kazanmak için kendi yarattığımız dünya üzerinde yenilikler yapar tercih edilen olmayı amaçlarız. Bu konu özellikle benim için çok hassas bir noktadadır. Adımızın telaffuz edilemesi bizi üzer. Biz her sunucuyla dostuz tatlı bir rekabet içerisindeyiz. Herkesin bunu böyle bilmesinde fayda var.
Noxier : Dahil olduğum sunucunun adı bu tarz şeylerle anılmasın. beni ve çalıştığım ekibi herkes çok iyi bilir tanır. Biz oyuncu çalmayız, onları kazanmak için kendi yarattığımız dünya üzerinde yenilikler yapar tercih edilen olmayı amaçlarız. Bu konu özellikle benim için çok hassas bir noktadadır. Adımızın telaffuz edilemesi bizi üzer. Biz her sunucuyla dostuz tatlı bir rekabet içerisindeyiz. Herkesin bunu böyle bilmesinde fayda var.

+1

TNS'de aynı durumda. Fakat idrak edemeyen bu arkadaşlara diyebilecek söz yok.
Staflar kendi Forumlarında yazıyor biz bişi demiyoruz gidin mithasa oynayın orda başlığınız var tns yi silin ordan hackliyolar dioylar =)
Olayların hiç bir şekilde Mithas ile bir alakası yok ben çok yakından takip ediyorum, server'da aktif olan bir guild 10 15 kişilik bırakınca hep bir ağızdan karalama kampanyasına geçildi reklamlar yapıldı server'da. Yöneticiler yok o çalıyor yok bu ediyor tribine hiç bir zaman girmedi "tamam gidin orada oynayın" olayı oldu ama başka serverlar kötülenip çalıyorlar ediyorlar denilmedi denilmez herkes aklı başında kimin ne olduğunu zaten biliyor bulunan yöneticilerde eminim Mithas kadrosuna yeterince saygı duyuyorlar, ben şahsen Noxier'e gerçekten saygı duyuyorum bu zamana kadar yaptıkları ortadadır ki o şuan dönen olayların ne olduğunu çok iyi anlayabilecek tecrübeye sahip. Az çok kestiriyordur. Mithas ile hiç bir ters kesişmeleri yok diğer server'da artık bu tür olayları bırakmalı bu tartışmalar sonlandırılmalı 2008 de bıraktığım ultima online'ın 2014'de tekrar başladığımda aynı yerde olmadığını görüp sevinmemi sevinmemizi sağlayabilirsiniz lakin benim gibi bir çok insan var bırakıp başlayan, anlayışınız için teşekkürler bu saatten sonra bu olaylar yöneticilerin kişiliklerini ön plana çıkarmasından ibaret olacaktır.
Dönen olay nedir arkadaşım Sen neyin peşindesin ne saçmalıyosun loncada 18 kişi hacklenmiş başka loncadan çıkmış itemler ceza dahi almıyolar..
owner skyptan ekran acıyor bize Abi göremiyorum nasıl olur diyor adamın cantasındaki golemi ama adam bize basabiliyor =) Tecrubeye sahipsin ama bilgisizsin konularla alakan olmadığı için dısardan tabiki kolay size herşey kendi kalemde adam kesiyorum staf beni stone edip dışarı atıyor bunlarda hiç art niyet yok ? Güldürmeyin bizi. Bide konusmanın tamamı demişsinde konusmanın tamamı okucaksan koyiyim ? mantıklı düşünün az serverda encok item encok para bizim ailede vardı nie itemleri atalım bitane safın gelip lagtan kımıldayamayan master arkdaşımza seni banlarım sen kimsim ben kurucu üyeyim demesyie başladı herşey oynayın oyununuzu İngame emanet olan 2 staf var birbirleri sövüyolar başarılar elmoth =) forumdaki herşeyii siliyolar bunlarda gelip bişi yok o serverda diyo altın kemer olayı adamlar formda gözlerinin önunde shire yalan edildi öldü baska tamer gelince canlandı gene oynuyolar orda nie acaba ? Bizede Quest teklif edildi herkeze mavi boncuk banlananlara r name dead wermeler =)
Yeter artık uğraşmayin adamlarla. Temiz sayfaya herkesin ihtiyacı var. Umariz daha iyi yere gelirler. Benim dönmeme az kaldı biraktigimiz yerden devam.
Sizin nasıl bir zihniyetiniz var ya susayım susayım diyorum da bir yere kadar siz ve sizin gibiler yüzünden ultima camiyası bitiyor zaten Su ana kadar zevk aldıgım sunucu ELMOTH UO adamlar herkeze eşit davranıyor siz o sunu yapmıs bu bunu yapmıs diyorsunuz bunları derken hiç utanmıyorsunuzda elinizdeki delilleri ortaya koyun herkez bilsin etsin yeter be ELMOTH UO BASARILARINI DİLİYORUM SEVEREK OYNUYORUM VE SEVEREK OYNAYAN BİR COK PLAYERDE MEVCUT BEGENMEYEN VARSA GİTSİN
Crany : Sizin nasıl bir zihniyetiniz var ya susayım susayım diyorum da bir yere kadar siz ve sizin gibiler yüzünden ultima camiyası bitiyor zaten Su ana kadar zevk aldıgım sunucu ELMOTH UO adamlar herkeze eşit davranıyor siz o sunu yapmıs bu bunu yapmıs diyorsunuz bunları derken hiç utanmıyorsunuzda elinizdeki delilleri ortaya koyun herkez bilsin etsin yeter be ELMOTH UO BASARILARINI DİLİYORUM SEVEREK OYNUYORUM VE SEVEREK OYNAYAN BİR COK PLAYERDE MEVCUT BEGENMEYEN VARSA GİTSİN

:D
Yeni baslicaklara tavsiyem hic baslamsinlar. Stafflar-Gmler cok ilgisiz cok hevesli baslayip 2 hafta kastik bazi sorunlar oldu pagelere ne bir cevap ver ne bişi cevap verilse bile 15 pagede ortalama 1 cevap geliyor. birde millet 8-9 multiyle baslarda kasacagini kasmis abartisiz cok zenginler var multi yasaklandi ama o yasak yeni baslayanlara dokunur kasan kasmis zaten multiyi yasaklicaktiniz onu sw acilir acilmaz yapilsa esitlik olur onun haricide yeniler ezilir. bizde baktik olcak gibi degil biraktik arkadaslarla acikcasi o kadar playeri bu sw nasil toplamis buda merak konusu gercekten :no
Valla sansına geldi heralde yokluk diyelim insanlar baska swler acılınca direk kaçtı zaten multide açılmakta aynı zamanda =) adamlar gunde 10 m kasıyolar geceden sabaha
Exc_Power : Valla sansına geldi heralde yokluk diyelim insanlar baska swler acılınca direk kaçtı zaten multide açılmakta aynı zamanda =) adamlar gunde 10 m kasıyolar geceden sabaha
Kaçılmayacak gibi bir sw değil başlangıcından beri oynuyorsan iyi ama geç kaldıysan çok eziliyorsun yaklaşık 1.5 ay önce 2 hafta kastik sonra diğer arkadaşta yazmis GMler gerçekten çok az online oluyorlar. ayrica hostuda sağlam değil patladı daha önce kaçan kurtulur :no
haywansewer :
Travian : https://hizliresim.com/ElEayv

Çoook eski bir resim bu serverın ilk açıldığı dönemden kalma bugı yapan banlanmıştı. Bir aydan fazladır bu verdata ve bu connector kullanılmıyor bile serverda. Komik gerçekten.:)

Bugı yapan banlanmadı bu 1.
Sunucunun ilk açıldığı zamandan da değil bu 2 :)
Sınırsız set var sunucuda sınırsız silah sınırsız binek sınırsız para.
haywansewer : @bgchner

O bugı yapan bu resimi forumda paylaşan kişi Animal planet guildi üyesidir. Kendisi ve hatta guildi serverdan banlanmıştır. İspatı burada.

https://elmoth.gen.tr/forum/index.php?topic=1481.0


SS tarihine bakarsanız zaten belli hangi gün yapıldığı komik oluyorsunuz artık. Yeter. Biz server açıldığından beri oyundayız ne sınırsız setimiz var ne de sınırsız bineğimiz. Hep dediğim gibi bitmediniz gittiniz derdiniz neyse. Yoksa siz de mi animal planet üyesiydiniz. Eğer öyleyse çok yazık üzüldüm. :)


Birşey söyliyecem ama üzülüceksin :D Bende animal planet kurucu üyelerindenim ve hiçbirimiz banlı değiliz :D
Sınırsız binek ve setinin olmaması senin zayıflığın bilgisizliğin üzgünüm.
Bu nasıl bir karalama çabası aslı olmayan şeylerle burada bu şekilde suçlamalar yapmaktan hiç mi utanmıyorsunuz ? Verdiğiniz ss'ye yeni demişsiniz fakat şubat ayından kalma bir görüntü alttaki tarihi gizlemeyi unutmuşsunuz sayın bug yapmayı marifet bilen player dostum, sınırsız binek itemi bir biz göremedik sunucuda demek ki biz bilmiyoruz oynamayı o halde 10 sene boşuna oynamışız =) Allah sana ve senin gibi kardeşlerimize akıl fikir versin, elinizi kalbinize koyup doğrucu bir karakter sergileyin ki sizinle geçmişte geçirdiğimiz zamandan dolayı sevinç duyalım =) İyi günler diliyorum.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.