Fotoğraf bana ait. Sunucuda zaten ticaret - hediye stogu - bleed - buglarından herkes alıcağını aldı. Warriorlarda bu bug sayesinde setlerini ayarladı.

Denizden bile maden çıkıyordu.
Neyse yeni başlıcak varsa boşuna kasmakla uğraşmasın yakında res atılır atılmaz ise zaten toplayamaz sunucu.

Bu konu bgchner tarafından düzenlendi(2014-04-12 18:04, 10 yıl önce)
Bu tip sunuculardan başka ne bekliyosunizki bug yapanı niye banlasın adam. Player çekmek için zaten gelen bütün aileleri editlemiyor sankide. Server açıldığında başka nasıl player çekicek. Online süresi olan oyun oynayan kişilere imtiyazlar vericek bunun başka çaresi yok.

Oynayan diğer playerlar bilmiyor sanki, Sadece action yapan hiç bir craft çarı olmayıpta en iyi setlerle- silahlarla-bineklerle sürekli actiona çıkan kişilere bu itemler gökten yağmıyor heralde. Staff yardım ediyor edicekte. Ha sunucunun ömrü ne olur 6 ay - 1 yıl bir gece ansızın kapatıp giderler o zamana kadar zaten bu gruplar oyunlarını oynıcak yarın başka sunucu acılınca o sunucuya topluca geçip gene edit item alıp actiona devam.

Oyunu oynayan herkes iyi kötü belli bir yaşa geldi. Bu işlerin böyle yürüdüğünü anlıyorlardır heralde.

Burda ss koyan biz hala oynuyoruz diyenlerde oynarsınız sizide banlıyamazlar zaten nicklerinizi değiştirip oynamanıza izin vericekler. Ha imtiyazlarınız kalkınca buraya saldırmanın anlamı yok. Dün bu sunucu sana item verdi bugün başkasına verir, vermeye de devam edecektir.
Konuyu baştan sona inceleyince, insanın içi acıyor
animal planet guildi hala full kadro oyundadır
char isimlerinden bazıları değiştirilmiştir char tipleri dahi değiştirilmemiş
silinen ev ve kalelerinin yerine bakın guild var :)
animal planet ne yaptıysa yanlarında kar kalmıştır ne yapıldıysa sote char yerlerde zulalanmış haldedir. oynayan playerın gazı alınmıştır sadece.

erkan adlı player ve arkadaşları teleporter bugı yaptıklarında banlandı sözde
şu anda ferhat ismiyle oyunda hiçbir yaptırım yapılmamıştır

maden ssinde kullanılan charlar hala oyundadır.
kasılan ingotun haddi hesabı yoktur. saniyede ore çıkarılıyordu. serverda mytheril set giyen fakir sayılırken bugın tarihine vs takmak saçmalıktır. hala boş boş maden kazan tipler var. onlarca black blood set bu yöntemle kasıldı eski playerların hepsinde bu setler var siz myth set giydim diye mutlu olun.

ticaret ve bleed pot bugının paraları hala piyasada. 30 40m lik alışveriş yapan playerlar mevcuttur.

isteyen istediğini yapsın benim amacım bilgilendirme :)
arada oyuna girersen oraya bir uğra sonra kafa muhabbeti yaparsın
animal planettan banlı olan bir player söyle sana ssini koyayım hala olduğuna dair az biraz susarsın bari :)
ne kadar rezil insan varsa toplanmış.Altı üstü oyun oynuyorsunuz
haywansewer : Ferhat nickli player gözlerimin önünde kasıldı kasılma alanında böyle saçmalayacağınızı bilsem videoya çekerdim. Animal planetin guild kalesi yanındaki ne kadar bina varsa hepsiyle beraber silinmiş ve banlanmıştır. Neyin kafasını yaşıyorsanız ben de istiyorum bana da gönderin. :yes

Bizden kimse banlanmadı. :)
@hayvansewer

https://hizliresim.com/P35pZ7


al silinen banlanan guild. ömründe görmediğin kadar item vs zulalandı buglardan bu garibanda elmothun keklediği playerlardan.
inanmayan girsin oyuna mytheril setin değersiz olduğu 30 40m paraların havalara uçuştuğu +12 silahların satılmadığı kullanılmadığı bir yer burası.


1 aydır serverla alakası olmayan tipler akıl ögretiyor. oyuna ne zaman girdi allah bilirde elmoth foruma son giriş zamanı
09 Nisan 2014, 14:17:43
son ileti zamanı
« : 09 Mart 2014, 11:46:39 »
adamın serverla zerre alakası yok burdan belli bide gelmiş yok silindi etti beylik laflar ediyor komik canlı :)



serverda deli ötesi para silah set vs bulunuyor buglar dolayısıyla pvp serverından farkı yok şu anda. kasan adamlara acıyorum sadece

Bu konu Travian tarafından düzenlendi(2014-04-16 18:57, 10 yıl önce)
GUild master kim allah aşkına ya :D sdjfhsdjkf Fredy Fredy kim Cift EGzoz Fredy - Roslyn - Dozer - Aomine Cift EGzoz animal planet üyelerinden zaten kurucularıda bunlardı ek olarak Hatun - Sinsi - Rahatsiz vardı onlarda hala o guildde zzz


Neyse al sabah sabah senin için.
Server güzel olmasına güzelde çok fazla oyuncu kaybetti ilk başta 70-80 oyuncuyu buluyodu şuan 20 lerde sürünüyo
Rezillik üstüne rezillik server ya hala banlanmamış adamları banladık diyor nasıl bir acizliktir .Nasıl bi yokluktur çözemedim player var ve oynasınlar onlarda edit olanlar zaten ..Ownerı super serwerın adamları banladılar şimdi :D öncedende banlamışlardı açtılar banını yakında açarlar ya =)
@haywansewer

Benim burda konuştuklarımın hiçbiri yalan değil fakat sen sonradan kasmıştınız falan gibi cümlelerle geliyorsun hiçbiri sonradan kasılmadı charların bu 1.
Gereksiz player yazsın yazmasın sunucu battı evladım battı sırf bu egoları kompleksleri yüzünden battı.Düşün ben burda banlanmadık yazıyorum bunu görüp banlıyor bide gereksiz yazıyor üstüne sen bunu görüp seviniyorsun.Guildi silse ne olur silmese ne olur demek istediğim kurduğum guildi 100 kere silsin 100 kere kurucak para var bende ve nezamandır girmiyorum.

Çoğunluk burn outlarken warriorları relpor olmasını istemediği için pvpde relporu kaldıran zihniyet burda sen ağladığın için beni banlar.Bana koymaz gene sunucunun en zenginiyiz işte bu yüzden insanlara kasmasınlar diyorum boşa zaman.Res gelsin yönetim değişsin kasın sunucu kötü değil sadece politikaları yanlış ve bilgi eksiklikleri var.
haywansewer : Ya geçiceksiniz bunları madem kötü sunucu charlarınızı silip şu andaki oynadığınız servera tertemiz geçeydiniz biz de sizi adam bileydik böyle konuşmayaydık. Sen hem bug yapıcan. Hem serverı kötüleyeceksin. Hem başka serverda oynarken bunu yapıcaksın. Banlanmışın halen uğraştığına göre bu serverda uğraşmaya değicek birşeyler var demektir sırf bu yüzden acc m olmasa acc açar oynardım şu anda. Adam doğru yazmış gereksiz konuşuyorsunuz ve gereksiz playersiniz. Banlanmanıza sevindim cidden çünkü sizin gibilerle aynı serverda oynamak istemezdim zaten. Öğren gerçek hayatta da böyledir hızrsızlıkla zengin olan parasının havasını atamaz eninde sonunda patlatırlar onu.

Geçmiş olsun Keyifli güzel bir serverda devam etme şansını kendi ellerinizle ittiniz. Gidin egomanyak server sahibi görün başka bir serverda bir diğer serverda bugın dibine vurun editin kökünü kazıyın. Bir diğer başkasında Parayla item satın alanlarla depişin akıllanın. Layıkınız budur ancak. Egosu olan owner playeri illa karşılıksız parasal destek veriyim derken kimsesiz çocuklar vakfının banka hesap nolarını veren bizim ownerlerımızmı ? komik olmayın.


Birincisi ben sana hakaret etmedim aynı şekilde karşılık bekliyordum ama veremedin ve bundan sonra da verebileceğini düşünmüyorum allah yardım etsin sana :)
Serveri gorme acisindan faydali eger azcik karsiysaniz haksizliga ugradiysaniz banlanirsiniz sorgusuz sualsiz nedensiz. Kasar edersiniz cat diye bani yersiniz sadece. Sadece durum ap degil baska guildlerdr bu halde.
Bu arada ap den kimse baska servera gecmedi herkes su anda bostadir baslamamistir



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.