haywansewer : Açsana 4 multi ss ini de koy görelim çok merak ettim nasıl açılıyor. Ha hem 20 30 player var diyeceksin hemde bir kişi 4 multi açıyor diyeceksin harbiden komik adamsın vesselam. :yes Connector Drolyn connector Elmothda açılan program 9785639 serverda daha açılıyor demektir. Diğer serverların topiclerinde forumlarında nedense kimse şu program açılıyor bu program açılıyor iddiasında değil. Gerçekten komik dimi. :yes

Elmothla ilgili bir ara da connectorde virus var demişti salağın birisi komik komik komik. Eğleniyoruz vesselam. siz olmasanız ne yapacağız günümüzü şenlendirmek için bilemiyorum. :yes



multi olduğu halde 30 playerın sebebi eşşek yüküyle item var serverda ne kasıcaksın para desen milyara vurmuş bilet bugı ile vanq dolu maden bugıyla tonla set yapılmış hazine desen bugı belirtilmiş ki hazineden sağlam item çıkıyor 100 tane açsan bir daha bişi kasmana gerek yok. bineği yumiden parayı bas al. neyin multisini açıp kasıcaksın?

şu bilgilerin gerçekse 40 yaşında olup hala ultimayla uğraşan adam oksijen yakmaktan başka bir işe yaramıyordur. adam oraya easy kullanıldığına dair video koymuş gözünde mi yok? allah bir desek ateist olucak işsiz bi tipsin. multide easy de şu anda açılıyor

ayrıca
sana 5 tane multi açıcam oyunda karşına dizicem ss ve videoda alıcam ama karşılığında burda vır vır konuşmayı bırakıcaksın haklısınız deyip gidiceksin bu başlıktan kabul ediyor musun ?
haywansewer : @Netzuk

İnternet explorer güvenlik kodu hatası veriyor. Sadece Elmoth' a özgü bir şey değil. Forum admin onaylı çünkü server açıldığı günden beri fake accler hem burada hem de Elmoth forumunda saldırıyorlar Elmoth'a. Canlı yardım şu anda online. Bilgin olsun.


Not foruma kayıt olmuşsun şimdi gördüm hayrlı olsun dostum ingame Oldwolf nickim ulaş destek veririm. Olmadı britain tavernaya git bizim Rp cilere yeniyim bu diyarlarda de destek verirler. :)


Sunucu başında admin onaylı değildi son olaylardan sonra oldu çünkü çok fazla eleştiren oldu yedikleri haltları söyleyen olunca banladılar hatta bidaha girmesinler bidaha söyleyip player kaçırmasınlar diye admin onaylı olmuş :)
Al elmothu silmemiş var aramızda yiyosa diyip zırlıyodun adam açıyım diyo sus artık ya nasıl bi servermış arkadaş nese guzel rp yapıolar 10 kişi :D
bir serverda multi olduğu halde 20 30 playerı geçmiyorsa nedeni bir şey kasmaya gerek kalmadığındandır. peki kasmaya gerek kalmayacak durumlar ne olabilir? olağandışı item girişi. bunun allahı var her türlü şekilde. bunun başka bir mantığı yoktur.


blue denilen staffta bu eleman belli etti bu arada.
hayvansever orda ki staff blue.
delikanlı ol adam ol ayak yapma benim de neyi saklıyosun goygoy peşindesin.
serverla alakalı ne olsa hep bi kolpa peşindesiniz gerçekleri bi kerede açıklayın :no

blue kendi forumunda yaş maş 40 geyiği yapıodu forumda buda aynı mevzularda yaş geyiğinde.
forum accside staff alındığından beri girilmiyor bu arada. saklamaya çalışıyor ama boşuna

ulan bişi saklıcan kafayı kullan öyle yap. millete salak deyip kendin açığa çıkıyorsun keko.
Hafiye bozuntuları eşim oyunda olduğu için şerefsizlik edenler oldu haywansewer nickini kullanmayı bırakalı bir aydan fazla oldu oyun içinde. İstediğinizi düşünmekte serbestsiniz. Elmoth gece itibarıyla yenilenme sürecine girdi. bizler oyunun keyfini sürerken siz paralı serverlarda sürünme keyfi süreceksiniz en büyük hazzım budur. Herkes layık olduğu yerde oynayacak. Halen multi acc ss bekliyorum ezik büzük yazı yazmaya devam ediceksiniz ama elinize birşey geçmeyecek. Siz yazmaya devam edin ancak.


Yenilikler Web sayfasından başladı. www.elmoth.gen.tr introya bakan bir daha bakıyor. :)
Forumdaki kanıtlı sslrin hepsini sildi yeni ögrendim ruhsuzda buymus =) ulan ya 40 yaşında ama şizo adam
Ben söyleyeceğimi söyledim Server ilk açıldığında da yönetici olduğumu iddia etmişlerdi Elmothda başlığın en başına giden görecektir. O zaman da dedim. Bu serverda yönetici olmaktan gurur duyardım. Ailemle birlikte oynadığım için bu mümkün değil malesef. sizleri hayal dünyanızla başbaşa bırakıyorum. Daha da yazı yazacak değilim iyice saçmaladınız çünkü. Komik tarafınız bile kalmadı. Bu başlık artık sizin olsun nede olsa oynayamıyorsunuz bari burada devam edin can sıkıntınızı atmaya. :yes
Ailene yazık günah.
Bu neyin kavgasıdır anlamadım ama eski bir ultimacı olarak bugsuz editsiz sorunsuz lagsız bir sunucu görmedim hiç
bu sunucuya gelincede adamlar emek vermiş para yatırmış zaman ve sabır ayırmışlar bukadar yıkıcı olmanın anlamını anlamıyorum
amaç üzümmü yemek yoksa bağcıyımı dövmek onuda anlamadım kaldıki ultima oynayan kaç kişi kaldı yahu 300 kişi oynuyorsa onlarda girip cıkmadıgı sunucu yoktur sanırım :)
kaldıki yaş konusu olmuş yaşı ile dalga geçer gibi yazılar hemen üstümdeki userde ailesi için yazık günah gibi bişi yazmış hiç yakışmıyor düşüncülerinizi ifade etmedeki özgürlüğünüz.
bende 44 oldum amca sen online oyunmu oynuyordun diyenlere tek lafım oluyordu sen donsuz gezerken ben online oyun öğretiyordum müşterileri diyince susuyorlardı bu yüzden insanların yaşları ile degilde davranışları ve yazdıkları cümleler ile ilgilenelim derim şahsi fikrim:)

NOT : gerçekten güzel site olmuş birde oyundaki sorunları cözdünüzmü player gelir :)

Bu konu Netzuk tarafından düzenlendi(2014-04-22 23:29, 10 yıl önce)
gercekten yenı connector ıle yenı sıte ıle cok guzel bır server oldu,player kalıtesı suan benım gıbı oynayanlar varsa zaten bılır ust duzey,staf kodrada ılgı alaka super daha ne olsun,elmonth bu kalıte ve sadelıgınden vazgecmedıgı surece herzaman beraberız
15 player kaldı multi kapandı forumda bile yazıyolar :D yeni connetor cpu 90 işliyo nasıl güzel clint ?
Sunucu geçmişini bilemem ama şuan aktif olarak oynuyorum stafflar gerçekten playerlar ile ilgili şuan açık olan gereksiz sunuculardan daha iyi bence
ben de bu serverda subattan beri oynuyorum. bir çok şey gördüm. sorunlar elbette oldu server kaynaklı veya playerların çıkarttıgı sorunlar. ama düzeltilemeyecek veya telafi edilemeyecek şeyler değildi ve öyle de oldu. son güncellemeler ile oyun içinde sıkıntısız bir şekilde oynanabiliyor. lag yok dc yemek yok donma yok. benim pcde pcu zorlaması olmuyor olanlar varmış bunun için de bir yama hazırlığı içindeler. Actionu canladırma çabaları da herkes tarafından destekleniyor su an. bu saatten sonra servera gelecek arkadaşlar bence sorunsuz bir serverda kalan kaliteli saygılı player va stafflarla güzel vakit geçirebilirler bence.
morghulis : ben de bu serverda subattan beri oynuyorum. bir çok şey gördüm. sorunlar elbette oldu server kaynaklı veya playerların çıkarttıgı sorunlar. ama düzeltilemeyecek veya telafi edilemeyecek şeyler değildi ve öyle de oldu. son güncellemeler ile oyun içinde sıkıntısız bir şekilde oynanabiliyor. lag yok dc yemek yok donma yok. benim pcde pcu zorlaması olmuyor olanlar varmış bunun için de bir yama hazırlığı içindeler. Actionu canladırma çabaları da herkes tarafından destekleniyor su an. bu saatten sonra servera gelecek arkadaşlar bence sorunsuz bir serverda kalan kaliteli saygılı player va stafflarla güzel vakit geçirebilirler bence.

düne kadar oil clothla para kazanmaya çalışan zavallıydın o ingotun zor çıktığı zamanda eşşek gibi kastığın setleri buglı paralarla aldılar ettiler bu arada haberin olsun :) arkasında durduğun server emeğini 10 dakikalık çabayla sömüren tipleri banladı diye kandırdı seni rename attı devam etti sen devam et böyle.


bu arada multi konusunda kapı gibi bir kanıt daha.
serverda multi açılmıyo yeeea modunda takılan haywansever

https://hizliresim.com/aqMP5z

serverın sahibi multi açılıyor diyor.adamın yorumunda multi yok diye kabız eşek gibi dolanıyordu. dediğinin arkasında dursana mertçe?


o forumda olan mod ruhsuz denen eleman ılık zaten erkeğe yakışmıcak tavırlar peşinde. serverda normal adam yok ki lavuğun teki çıkar ben serverın sahibiyim der guild banlar sonra yarın banlanır forumunda ılık dolaşır 40 yaşına gelmiş hala oyun oynayan tipler staff olduğunu gizlemeye çalışıp enselenir buda palavra sıkar.
oynayana iyi eğlenceler dilerim.
farkındaysan şu ana kadar sessiz kaldık eleştiri yapmak hakkındır yaparsın.Fakat saygını ve saygınlığını kaybetmediğin sürece.Yaptığımız ve yapacağımız her türlü icraat ve kararın arkasındayız ve gurur duyuyoruz ne mutluki bize insanlara ultimayı yeniden sevmeyi yeniden güvenebilmeyi aşılayabilmişiz inandırabilmişiz.Başarı 1000 playerın online olması değildir başarı mevcut playerlarının senin arkanda dimdik durabilmesidir en küçük örneği ise belli banlanan bir karaktersin anlaşılan illegal işleremi girdin editmi istedin hangisi :) banlandıktan sonra burda veryansın etmek zaten senin gibi iq seviyesi düşük mantığı sadece fitne fesatlığa çalışan insanlara yakışır.Beğenmedinmi oynamazsın işinemi gelmedi gider alternatiflerine bakarsın bu kadar basit edit denildi verilen kanıtlara bak,rename çekildi diyorsun banlanan kişilerin sayısından dahil haberin yok 200 kusur kişiden 30 kişiye düştüler diyorsun ama gerçekleri konuşamıyorsun :) biz iş güç sahibi insanlarız 7/24 bilgisayar başında duramayız donate vs gibi eklentilerlede ayakta durmuyoruz bug olmuştur multi açılmıştır speed olmuştur vs bunlar heryerde her zaman olabilecek sorunlar önemli olan bizim hangi yolda ilerlediğimizdir doğru yoldayız kendimize biz bizi bildikten sonra sen yırtınsan ne yırtınmasan ne :) hadi şimdi sana kolay gelsin



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.