Elmothta oynayan bir aile olarak bu arkadaşların yazdıklarına inanmanızı komik bulurum çünkü verdikleri örnekler oldukça komik, video var demiş kanıt olarak forumdada paylaşmıştı rahatsiz adlı arkadaş speed açtığını iddia ettiği birinin ekran kaydını almış paylaşmıştı. Yönetim de connector yapımcısının drolyn olduğunu ve düzeltebilecek tek kişinin o olduğunu belirtmişti. Gereken bilgiyide vermişlerdi adamda burada yazdı hatta.

Log ve SS yayınlandı kanıt olarak dediler onada baktık ondada gülüp geçtik yönetici ile görüşme yapmışlar ve ekrandada edit babında en ufak bir cümle yok adam item vermem edit yapmam yaptırmam yapanada göz yummam demiş ama madem kaybınız var herkes gibi ileride 1 2 quest yaparız zararınızı karşılarsınız sizde demiş ne güzel işte hepimiz yararlanırdık ama bu insanlarda kişilik bile olmayınca basit örneklerle 10 yaşındaki çocukları fln kandırırlar kendi çaplarında.
kısacası biz buradayız hiçbir yöneticinin yanlışınıda görmedik ilgililer bilgililer ve en azından bunlar gibi 15 yaşında çocuk değiller işi gücü olan insanlar buda güven veriyor yaptıkları işlerde ortada her konuda bize göre en iyiler şu an için.Bu iftira atanlara inanmamanız bu oyunu zevkle oynamak için geçerli bir neden haberiniz olsun biz burdayız gelin kapışalım :D

Yeni başlayacak olan arkadaşlar önce forumlara ve bu platforma bakacaktirlar,buradaki sunucuyu kötüleyen yorumlara aldirmadan sunucuya başlayabilirsiniz,eğleneceğinizin garantisini verebilirim.günün çoğu saatinde gerek spawn aksiyonu gerek köprüde deluciada hareketlilik mevcut.

Sunucuyu kötüleyen arkadaşlar bu huylarindan ne zaman vazgeçecekler,veya amaçlarinin ne olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur.
bu sunucunun owneri kimse tek yapacağı şey kalmış sunucuyu kapatmak bişeyin adı çıkacağına canı çıksın derler
sunucu kapanıp başka isimle sıfırdan açılacak madem bukadar emek harcanmış masraf edilmiş herkesin sil baştan girebileceği bir oyun haline dönüştürüp sunucuyu aktif etmek.
ha eskiden sunucu açan biri olarak en güzel tavsiyem kapat hiç uraşma 100 player oynuyacak diye kimsenin derdine katlanma.
netzukun'ki yanliş düşünce serverda aktif olarak oynayan güzel player var,canlanacak illaki.
Douala : Bu rosylin ve ailesi stafflara yazarlar istedikleri olmayinca gelip burada ağlarlar,şuan deseler ki hesaplarinizi açalim oynayin
hemen oynamaya başlarlar karaktersizler.şuan yaptiklari insanlarin emeklerine saygisizliktir.

Birincisi hayvansever ve sen uslubunuzu değiştirmelisiniz.Ben sana en ufak bir hakaret etmemişken sen bana karaktersiz diyemezsin.
İkincisi ise boş boş konuşucağına eski yazıları oku zaten charlarım açıktı girmiyordum ve girmiyorduk.Hayvansever banlandınız silindi herşeyiniz dedi ona karşılık fotoğraf attım ozaman banladılar ne hikmetse :) Şuan oynamak istesem girer char kasarım zaten emin ol hala bütün sunucuya yetecek kadar silah para set var.
Üslubumun nesi var hakaretim varsa bildir moda. İlginç ya. Ayrıca ownerler kaaleye almayıp cevap vermiyor diye okumuyor da değiller forumu. Öküz altında buzağı aramak nedendir bilemedim. Gerçi sizde alışkanlık olmuş. :D
yine ağlamalar devam ediyor rahat birakin bu konuyu
Ciddi problemleriniz var.
Staflar anabacı sowup ban atıyo sonra owner stafa rname atıp devam ettiriyo bunuun örneklerini playerlardada a-p loncasındada yapmıslarda
Yukarıda çok şey yazılmış çizilmiş.

Elmoth ile ilgili kendi gördüklerimi söyleyeyim ben.

Elmoth açıldığından beri aralıklarla serverda oynamaktayım. client problemlerini de server sıkıntılarını da yaşadım. Bu ortamda ownerından staffına bir çok kişi ile de muhattap oldum. Kimse bana ne küfür etti ne banladı. Her seferinde nezaketli bir şekilde sorunum çözüldü. Çözüm için geç kalınan anlar olmadımı oldu ama 10 seferin 9 unda 5 dk içerisinde dönüş almışımdır.

Şu an server, client vs. ile ilgili problem kalmadı ve her şey takır takır işliyor. Sistemler oturdu. Stafflar gayet düzgün ben başka bişey aramıyorum zaten.

Eski ultima ruhunu bende canlandırıyor ne derseniz diyin. Benim için önemli olan da bu. Hiç bir zaman şu kadar para kasayım bu kadar artılım olsun değil benim derdim. Fishing i makrosuz kasan bir insanım. Olayım oyun zevki tat almak. 10 sene önce çocukluğumda yaşadığım heyecanı yaşıyorsam yeterlidir.
Siz kasın item para fln biz charları boşaltıyoruz :)
güzel aksiyonlar dönüyor eğleniyoruz baltalamaya çalışmayin
evet 3 v 3 dönuomus serwerda foruma baktım :D 15 player var 10 u tavernde rp :D
kapanma degil sıkıntı yeni gelenleri engellemek DAHA ÖNCE BELİRRTİM EMEK HIRSIZI bi serwer
iftiralar akiyor
Hayvansever ne yaşının verdiği olgunluk var ne de başka birşey.Allah ailene yardım etsin.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.