rosyln ve kankalari ağlamaya devam edior
olm server cok eziklan adamların banlamıs charlıyla acıp kufur ss i almışlar komedi server
adamlarin kayitlari bile ortaya konmuş siz hala fake deyin artik düşün serverin yakasindan lanet insanlar
Öncelikle ELmoth Uo kurucalarından Thingol'e teşekkür ederim.Burda kötü yorumlar yapmış olsam da yardımını benden esirgemedi.
Roslyn Cift Egzoz karakterimle ilgili iddaaların asılsız olduğunu söylemiştim.



Bu fotoğraftaki evlerin kurulumu 28 gün önce yani 6 Nisan Pazar günü yapılmış.

Ve buda bizim sunucudan uzaklaştırılma ROSLYN isimli karakterin sunucudan gidiş tarihi.ARada 16-17 Gün var.



Shina adlı kişiliğin neler yaptığı belli olmuştur umarım.

Elmoth Uo'ya başarılar.
Bunu niye yapmış olabilir diye düşünmedim o onun karaktersizliği.Kul hakkından bahseden , iftiralar atan herifin aslında neler yaptığını nasıl bir insan olduğunu göstermek istedim.Gerçi sende onun yanında destekçisiydin herneyse uzatmıcam artık.

Tekrardan Thingol'e teşekkürler.
hayvan sever güm!
küfür sslerini koyan haysiyetsiz ve çanak yalama ekibi adamsa çıkıp desinler böyle bir şey yaptık ettik diye adamlık mavi kimlikle olmuyor sadece.

hayvansever şu questtir şudur budur yazıları ile blue olduğunu iyice belli ediyorsun iyice serverda şu anda bir avuç adam var hepside bildiğim oyuncular ve arasında sen yoksun.
safi rek hayvansever neandan biriyle konustum sen jailde juan ve ahua ile konuşurken sen ve tingolfil (sen blue ile girmişsin) hadi inkar etsene =)
haywansewer : Yahu ne saçmaladın ne saçmaladın bütün oyuncuları biliyormuşsun. dilediğini düşünmekte serbestsin güzel kardeşim. Dün gece Spawntakipte de vardım öncekinde de. :) Bizi çanak yalamakla suçlayan sizler nesiniz ayrıca. Yemek yediği çanağa ........ uyuz .......... Mi . Hem bir kuruş para vermeden oynayacaksın, hem bulduğun hataları bildirmeyip sömürecek her türlü hile hurdayı yapacaksın 3 kuruşluk oyunda kral olucam diye. sonra da iki gram eğlencemiz var ona da dil uzatıyorlar karşı çıkalım diyenlere çanak yalayıcı diyeceksin. Yok öyle dünya. Buradan U-S ekibini de tebrik ederim Reklam topicinde asılsız karalama yapan hakaret edenlere bu kadar müsamaha gösterdikleri için. Burası eskiden böyle bir forum değildi. Yazık.

çanak yalayıcısı olarak ss e destek çıkan tipleri yazdım üstüne alınma sebebin ne hayırdır? sakin ol şampiyon seninle ya da servera bu tutumu göstermedim sse arka çıkanlara sözüm şimdi sakinleşebilirsin

tanıyorum güzel kardeşim hepsiyle az buz muhabbetim var server açıldığı ilk günden beri ordayım. oyunla alakan stafflıktan başka bir şey değil yahu hala reddediyorsun kaç yaşında adamsın allah akıl fikir versin. kendi playerı bile artık isyan ediyor gerektiğinde senden tek olumsuz cümle yok. bu serverda player olup hiçbir şeye itiraz etmeden süperiz modunda olmak im kan sız.
Penceren blue ekranı Jaun ve ahua varken thonfoid ve sen degilmiydin bluedaki ?
Xeondan bi farkın yok ya yol al..
playerlar nerde la
hayvansever bence sen yetkililere ilette hani sen yetkili değilsin ya ondan ilet diyorum : p evet ilette mithas, tenese ve elmöt birleşsin 55 player felan olursa beeelki bi donate patlatır zenkin olursunuz abisi ne diyosnu ?.
Silindi
Banned
1
Arkadaşlar hayvansever kesin elmoth yetkilisi değil kesin ama ha inanın bak ben elmoth yetkilisiyim. Hayvansever kesinlikle değil eet umarım inanmışınızdır.

Bu arada 100 sayfa tartışmışlar ama kimse okumuyo bunları boşuna edebiyat parçalayıp paragraf döşeme hayvancığım :D
Elmoth dik dursun,oyun için stafflar şuan çok ilgililer.her servera 2. şans verilmeli



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.