ezooo :
Blizzard1905 :
ezooo : Kusra bakma kardeşim bende sinirliyim ondan yani. :(

Önemli değil dostum ama ümidini yitirme. Server player olsun yönetici olsun gayet kaliteli. Herşey düzene girecektir. Server açılınca gel sana Brit Tavern de içki ısmarlayayım stresimizi atarız :)

Ne demek bunları da atlatırız. Tek çift makina olayı diyorsun da usta bildiğim kadarıyla standart paket fix 100mbit veriyolar makinaları. Max gördüğüm kadarıylada 1gbit var. Yani 2 makina toplasan 2gbit/s yapıyor. 60gb/s elde etmek 2 3 makina ile pek mümkün değil. Yani imkanı yok :S Birde adamda 2 makina olsun diyelim elinde. Bunun yazılımı cardu curdu vardır herhalde. Elinde kaynak olan her adam saldıramıyordur herhalde. Uğraşıp 60gb/s elde edebilen bir adamdan ne diyeyim bende ürperdim adervis in dediği gibi.

2-3 makine değildir de 10-15 olabilir bilemeyiz ki ne olduğunu :) önemli olan bu saldırıların biran önce son bulup bizimde serverimize kavuşmamız. Gerisi mühim değil bence :)
Silindi
Members
0
skype, msn vb logları paylaşmak yasaktır.

Bu konu Uğur GÖK tarafından düzenlendi(2014-02-11 17:49, 10 yıl önce)
@ezooo
Bu sizin bildiğiniz bağlantı hızı değil arkadaşlar. 8mbit internet gibi değil.
Atıyorum bir dedicated var ve bu sunucu ile program aracılığıyla site ve ip ye sürekli ping atılıyor. Atılan pinglerin oluşturduğu trafik 60 gb/s
Tabii makinası iyi olması şart yapan kişinin saniyede 60gb veri göndermek kolay birşey değil. Saldırı yurt dışı kaynaklı demekki çünkü yurt dışı girişleri engellenmişti. Yurt dışında da hızın trafiğin vb, hiç bir engel yok. Türkiye gibi değil yani. Bu yüzden ucuz bir dedicated sunucu ile yurt dışından saldırı yapmak oldukça basit.
haywansewer'in de dediği gibi gerekirse 10 gün beklerim.Kaliteli UO oyuncusunun Elmoth'u bırakacağını sanmam.
Yazıların tamamını okumadım ancak başarılı bir projenin önünü kesmeye çalışan kişiler mevcut.
Sunucu sahibi benimle iletişime geçerse elimden gelen her türlü desteği ve saldırıyı engelleme konusunda yardımcı olurum.
Saygıdeğer oyuncularımız yaklaşık sanırım 24 saattir yönetim kadrosu olarak uyumuyoruz.Sizin ve bizim emeklerimizin karşılığını sizde iyi biliyorsunuz harcayacak kişiliklere sahipte değiliz ve eminim bunuda çok iyi biliyorsunuz.Şu anda geldiğimiz nokta sunucu teslimatı ve kurumları tamamlandı.Kendi kabinimize cisco firewall eklendi yurtdışına bağlantı kapandı yurtdışından giriş yapamayan üyelerimiz için ise özel olarak vpn hizmetini aktif ettik veritabanı ayarları tamamlandı yedek sunucu sayisi 3 e çıkarıldı oyuncu ortalaması en az 1000 kişiyi kaldırabilecek bir bağlantı tahsis edildi Şu an kurulumlar firewall ayarları ile birlikte sitemiz için gereken ns lerin yönlenmesi için beklemekteyiz çok ciddi yatırımları yaparak bundan sonra size daha iyi hizmeti söz verdiğimiz gibi donate sistemi olmadan ücretsiz seviyeli eşit olarak vermek icin lütfen anlayışlı olmaya çalışın ve bizim gibi dik durun biz buradayız dimdik aramızda durmaya gayret edinki gücümüzü sizden alalım

Saygılar
Thingol
Elmoth Yönetim
Biz arkanızdayiz hocam bekliyoruz zaten napalım 1 gün oyalanırız yeter ki artık saldırı kalmasın zevk alarak oynadığımız bir sunucu sonuçta
maddi manevi herturlu destek verırım yeterlı bu sevıyelı guzel ortam bozulmasın -Prada,Verminard
İstemiyorsunuz ama sitenin bir köşesine bir donate sistemi koyun bence. Destek amaçlı. Kendi adıma destek olmak isterim ki böyle düşünen arkadaşlarda olacaktır.
haywansewer : Elmoth büyük kocaman yıkılmaz bir aile olduğunu daha şimdiden ispatladı bence haksızmıyım. :)

+1
serverlar alakalı bılgısı olan varmı ne oldu servera ne zaman acılcak site,server?
beklıyoruz.... suan ıcın zaman bellı degıl sanırım burdan bılgılendırırler
Silindi
Members
0
Elmoth staffına güveniyoruz ve sabırsızlıkla serverin geri açılmasını bekliyoruz. Tüm Staff üyelerine uğraşlarından dolayı teşekkür ederiz.
Bu saldırıları yapanlar kendilerine bunu nasıl yediriyorlar acaba merak ediyorum. Hiçbir baltaya sap olamamış insanlar bu saldırıları gerçekleştirip,ellerinde kendi hayatlarına dair elle tutulur bir başarı yakalayamadıkları için saldırılarla mı mutlu olup kendilerini tatmin ediyorlar acaba? ''haha serverı çökerttik oynayamıyorlar'' bu mudur yani? yaşları kaç,kültürleri,asaletleri kaç seviye bu insanların?

Herneyse herşeye ramen Elmoth UO kısa zamanda tekrar bizimle olacaktır,emek veren Staff kadrosuna teşekkür ederim.
bu saldırıları yapanlar ezik insanlar arkadaşlar kendi sunucularında iş yapamamışlar oyuncu sayıları ortada o yüzden sağa sola saldırıp oyunucu çekme hedefindeler....

sağolsun elmoth staffları uğraşuyolar, aldığım duyuma göre %70 lik kısma gelinmiş. Facebook gurubunda takip edebilirsiniz.

şu saldıranlarada en iyi cevabı biz oyuncular vereceğiz ve bunların sunucularında oynamayacağız bu kadar basit



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.