Elmoth :
Herkese hayırlı geceler demek isterdim lakin yönetim kadrosu ve saygıyı hakeden oyuncularımız için pek hayırlı bir gün yada gece olduğunu zannetmiyorum açıkcası;
Malum söz konusu durumu hepimiz biliyoruz 2 gün içerisinde yaklaşık 110 playera ulaştık ve anlık ortalama 95 105 arası player gördük.Sonrasında ise saldırılar siteye botnet atmalar lisans sistemine saldırmalar hatta connectoru kırmaya çalışmalar derken en son sunucuya saldırılar başladı sizinle bir bağlantı grafiği paylaşmayı istiyorum izninizle.

bugün için almış olduğumuz saldırının boyutu ve bilgilerinden kısa bir özet.
Aklınızdan geçeni biliyor gibiyim.Sunucu kapandımı yada kapanacakmı diyeceksiniz.Hayır kapanmayacak elimizde son save hatta makinamız olduğu gibi durmakta şu an bazı değişimlere başvurduk datacenter ile görüşüldü gereken verim alınamadığı taktirde buda yarına kadar netleşir zaten gerektiği taktirde yeni bir datacentera sunucumuzu taşımayı hedefliyoruz.Düşüncelerinizi belirtirseniz seviniriz.
Elmoth Yönetim
Öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum. Umarım bu saldırılar artık son bulur. Ultima camiasında tüm serverlara yapılan bu saldırılara hiç anlam veremiyorum. Günün stresini atabilmek için şurda 1-2 saat oyun oynayalım diyoruz ama hackerlar sağolsunlar izin vermiyorlar. Kısa zamanda büyük başarıya ulaştınız. Kapanmayacağını duymak sevindirici, umarım tüm aksilikler yakın zamanda son bulur ve kaldığımız yerden devam ederiz. Allah kolaylık versin diyorum.