Gusell İnsallah Sonu İyi Olr
Ev yapma sistemi çok hoşuma gitti. Umarım sever hakettiği ilgiyi görür.
Baya iyi artış yaptınız bir anda tebrikler
Slothere : Yükseltelimde görmeyen kalmasın.

İbretlik
Bizde ailecek bu sunucuya başladık gerek sistemleri gerekse yetkililerin çok yakın ilgisi bizi şaşırttı Türkiye'de görmeyi pek alışık olmadığımız hoş,sıcak ve kaliteli bir sunucuyla karşılaştık, umarım kaliteyi arayan oyuncu arkadaşlarımda bu sunucuyu biran önce keşfeder.
Öncelikle niye böyle bir fikir ve düşünce yapısına büründüm bilmiyorum fakat bu serverin gerçekten bir yere gelmesi gerektiğini düşünenlerdenim.Bu güne kadar bu kadar güncel ve kordine çalışan bir ekip görmedim Web Siteleri mükemmele yakın, staffın yaklaşımı mükemmel scriptler ve dengeler çok hoş(bütün bu düşüncelerim forumlar üzerinden yaptığım araştırmanın sonucudur kısaca yorumdur).Aranızdan bazı arkadaşlar sende kimsin reklam yapmak için kullanılmış fake bir account olarak düşünebilir ama bilsinlerki bu düşünceleri çok yersizdiz. Veezy Uo Shard hatta daha da geri gitmek gerekirse cs-merkezinden beri aynı nicki kullanıyorum çoğu buradaki arkadaşla bir şekilde birlikte oynamışızdır tanıyan arkadaşlar böle basit işlerle haşır neşir olmayacağımı bilirler. Hatta bu nedenledirki bugüne kadar bu forumu dahi hiç kullanmadım.

Kısaca söylemek gerekirse burdaki arkadaşlardan bu serveri bir yerlere taşımak için destek istiyorum.Benim bile accountum bulunmamakta ama bu insanlar hakketikleri noktaya ulaşmak için bizim gibi eski insanların desteklerine ihtiyaç duyuyorlar.Hiç olmassa sadece destek olma amaçlı girilip char bile kasmadan eski dostlarla buluşmak, ultima ortamında muhabbet etmek bu servera yararlı olacaktır.

Saygılarımla
Silindi
Members
0
Sizde kendi kendinize sunucunuzu övmekten vazgecın :D
Sunucunun övülmeye ihtiyacı yok, hem neden sunucu sahipleri kendi sunucularını övmeye kalkışsın ki bunu biz sunucuda oynayan oyuncular olarak yapıyoruz zaten, bazı sunucularının sitelerine bakıyorum market , vip üyelik tarzında ticari amaç güden ticarethaneler olmuş adeta bu insanlar emek verip bir şeyler yapmış ve bunu karşılıksız olarak yapmaya da devam etme gayreti içerisindeler ve bunda da oldukça başarılı olduklarını düşünüyorum stones uo'da 3. günüm bitti ve gözlemlediğim kadarıyla her şey çok dengeli ve kaliteli, @Blaixs nickli arkadaşa katılıyorum.

Stones UO kendini kanıtlamış ve 200-300 oyuncuya sahip olabilecek alt yapısı ve kapasitesinin olduğuna inanıyorum, bence herkes bu sunucuda oynamalı beğenilmeyecek bir sunucu değil sunucu arayan arkadaşlar gelip bir göz gezdirirse kişisel ricamdır, kendileri için iyi olacağı gibi stones yetkilileri açısından verdikleri emeğin karşılığını almalarını sağlayacağını düşünüyorum, yıkıcı eleştiriden (konu baltalamaktan) uzak, yapıcı eleştiriler tabi ki yapmalısınız ama bu kadar emeğe ve çabaya karşı saygısızlık yapmanız size hiç bir şey kazandıramaz yapıcı yorumlarınız hem sunucunun gelişmesinde vesile olacağı gibi Türk ultima online camiasınında gelişmesine zemin hazırlayacaktır. Zaman köstek değil destek olma zamanıdır.
Rahman_Baba : Sizde kendi kendinize sunucunuzu övmekten vazgecın :D

ya sanada hak veriyorum o kadar saçma olay yaşadıktan sonra şu ultima ortamında benimde kendi sunucumu övdüğümü düşünmen çok doğal ama benim senin düşünce yapına sahip insanlarla uraşmayada mecalim yok kusura bakma :)
Şöle bir wallpaper çalışması yaptım.

x:
Kimse konuyu tanıtım amaçlı sanmasın oyle bir niyetim yok,
Daha onceden Curve uo da oynuyordum ancak sunucudaki son problemler artık cıgrından cıktı birtane adam gormedim yakınmayan itemi silindi evi silindi diye.Herneyse bu gibi durumlar beni dogal olarak sunucudan cok soguttu yeni server arayişina girdim Stones sunucusunu deneme sansım oldu 3 gundur oynuyorum izlenimlerim sunlar

ilk olarak tamamen sade bir yapısı var abarti renkler +lılar fln yok,
Serverda ekonomi dengesi harika olmuş ve drop rate mukemmel curvede oynadıgım için karsılaştırma yaparsak her hazineden +15 katana spear cıkmıyor.
Onun dısında spawn olarak her binek yok suanlık muhtemelen serverin dolmasini bekliyorlar ki bir binek sadece bir kişide olmasın herkes alabilisin diye
Craft sistemi harika oturtulmuş.
Onun disinda stafflar harika ve baya ilgililer belliki serverin yaş ortalamasi yuksek

Herneyse bunlar benim ilk izlenimlerim devamını paylaşıcam ilerliyen gunlerde
özetle Stones :)
site çok hoş duruyor
Master
59.2997
Bu gün ilk reset'ten sonra ilk kez oyuna girdim. İlk farkettiğim olay scroll fiyatları oldu. Resurrection scroll 202gp. 7.2 saniyede de yazıldığını hesaplarsak düzenli macro yapan birisi dünyanın parasını kaldırır piyasayı alt üst eder. Ya süre artırılmalı yada fiyatlarda biraz oynama yapılmalı derim. Kısa vadede sıkıntı olmasada ileride tekrar bir res attırır bu durum.
ink ve fail i de hesaba katmak lazım, taşınacak scroll sayısı vs.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.