Farming Quasar'dan alıntı ama biraz daha scriptin üstünde çalışabilirdin. https://www.quasar.web.tr/forum/index.php?topic=69.0

Bu konu Awe tarafından düzenlendi(2012-09-09 10:10, 11 yıl önce)
hee toyota da 4 tekerli araba üretiyo acayip hırsız herifler ya. burda alıntı olsa olsa benim community packe koyduğum farmingden olur, staining falan. Kİ o sistem de osiye ait olduğu için yani bana ait bi fikir olmadığı için ortada alıntı malıntı yok.
Awe : Farming Quasar'dan alıntı ama biraz daha scriptin üstünde çalışabilirdin. https://www.quasar.web.tr/forum/index.php?topic=69.0
Nasıl bir insansın sen be adam. Önce buradaki farmingi dene sonra git quasarmıdır nedir oradakini dene. Ondan sonra farkı gör. Alakası olmadığını göreceksin.
Xantier söylenmesi gerekenleri güzelce yazmış.
İçinde farming geçiyor ya ordan alıntı olabilir .
Başarılar dilerim.
nacix64 : rune book sistemi biraz benzer olmamısmı iyi kopya cekememişsin https://www.nagaroth.com/forums,131/

o açıdan bakarsan ortada nagaroth yokken revolutionda ve stonesde 8 sayfa runebook vardı. revolutionda zaten 5 senedir falan var herhalde.

Awe : Farming Quasar'dan alıntı ama biraz daha scriptin üstünde çalışabilirdin. https://www.quasar.web.tr/forum/index.php?topic=69.0


onla alakası yok da gördügüm akdarıyla quasardaki sivanadakine baya benziyor.
Tavsiye ederim, dün girdim o eski sistemsizlik o +9 action zamanlarını anımsattı.
quesar daki farming bizimkiyle alakası yok. sistem yazılırken sadece aynı toprak düşüncesi izlenmiş, aynı çit kullanılmış, bide korkuluk var :) sivanadakinde 5x5 den 25x25 e kadar tarla kurabiliyordun bi evede bağlı değildi. alakası bile yok iki sistemin.

anlamadığınız sistemin görüntüleri benzeyebilir çiftçilik sistemi yazıyosun korkuluk koycaksın toprak koycaksın çit koyucaksın ne koyabilirsin ki başka. tutan sistemler tekrar yazılıyor bu sistemlerin hiçbiri yayınlanmadığı için zaten herkes kendi tarzıyla eski fikirleri yenilemeye çalışıyor. Elbette ki benzeyecek ama hiçbiri çalıntı değil.

İnsanları karalamaya çalışmayı bırakın, iyi yönlerinizle rekabet edin birbirinizle karalayarak değil.

Not: DOT gayet güzel bi amaçla mevcut düzenle dalga geçmek için açılmış bir sunucu. Sunucunun ismide gayet bu amaca uygun benim kanaatimle. Hani zaten dalgasına Türkiye Ultima Online oyuncularının ne kadar sığ olduğunu göstermeye çalışan bir sunucunun başlığında niye bu kadar tartışma var anlamış değilim.
ben zaten bilip bilmeden saldırma amaçlı yazmıştım...
Oyuncuyu gerizekalı olarak niteleme çabasını bir türlü anlayamadım.Hangi açıdan bakarsam bakayım başarısızsınız.Uğraştığınız parodi havasını bile yakalayamamışsınız

Ekleme : Her ne kadar oynamasam da bok attığınız stones sizden daha karakterli ve oynanabilir bir yerdir
@kimimben

Bu sunucuyu zaten stones kurdu.
Basic : @kimimben

Bu sunucuyu zaten stones kurdu.

Anlamadım olayı ben yazıda sanki stonesa sataşma hissettim.Onu geçtim de nasıl Stones açtı ._. anlam veremiyor ben *error*
Stones her açıdan kendini baltaladı olayın nebula pack tabanlı sunucularla vs. alakası yok. En basitinden portalda yazılan son yazı bile 02 Eylül 2011 tarihine ait. Bakalım bu sefer neler yapıp kendilerini baltalayacaklar.
valla bana da "gm bey öldüm bu nası sistem ya" diye page gelse ben de bütün uo alemiyle dalga geçerdim. playera hak ettiğini veriyor stones
Expert
34.0001
çuvaldızı biraz da kendinize batırın, sürekli player bizi anlamıyor gerizekalı onlar diye dert yanmayın. olmuyorsa zorlamanın anlamı yok, madem playerlar gerizekalı 150 takla atıyorsunuz player olsun diye, kendi zeki arkadaşlarınızla oynayın işte.

bu kaçıncı deneyişiniz? stonesdan önce başka bir şey vardı, sonra 2 kere stones, 1 kere bu. playerlar nasıl bi gerizekalı ki 5 kere sizi anlamadı. acaba?

oyun olm bu, karşında 12-13 yaşında da olur, gerizekalı da olur, 30 yaşında adam da olur. sen kendine 2 script yazdın,3 satır farklı bir dilde kod geliştirdin diye insanlara gerizekalı yaftası vurma hakkını nerden buluyorsun? şu script veya kod yeteneklerini geliştirmeden önce insanlarla iletişim yeteneklerini geliştirseydin belki de umduğundan daha fazla oyuncun olurdu.

şöyle script yazdım, böyle kod yazdım diye geçiniyorsunuz da, oyuncu olmadıktan sonra ne size faydası var, ne bana, ne de başkasına. gerizekalı yaftası vurduğunuz arkadaşlar olmadan hiç bir oyunun anlamı yok. kaldı ki 5-10 tane online oyuncu var, onlar zeki değil mi, neden memnun değilsiniz?

bende bir dönem destekledim de, kabak tadı verdiniz kuzum. çok çok iyi yazılımcılarsınızdır, ama pasif agresifsiniz, girişinizi hatırlıyorum. aktif sunucuları hacklediniz saçma sapan hareketler yaptınız. o sırada oynayan oyuncular zaten uodan bıkmışlardı, oynadıkları sunucular hacklendi diye sunucu değiştirmediler, oyunu bıraktılar. siz gerizekalı dediğiniz oyuncuları kendiniz hakettiniz.

sevgiler canlarım. sizleri önemsemesem bu kadar uzun yazmazdım. levelli sunucu açarsanız kesin oynarım ama, söz.

özet; insanlar bu kadar süre de sizi anlamadıysa, sorun onların anlayışında değil, sizin anlatışınızda olabilir.

Bu konu KeLL tarafından düzenlendi(2012-09-12 13:17, 11 yıl önce)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.