hoşgeldin ercan
2 haftadır oynuyorum sunucuda, 10 yıldır oynadığım en güzel server.

Bu konu ragenear tarafından düzenlendi(2012-10-19 20:25, 11 yıl önce)
Expert
34.0001
nuker : stonesta bende oynadım meraklanma onun için destekliyorum zaten sizin gibi uonun kanseri olmuş adamları desteklemiyoruz artık diye üzülme, burayı desteklemeyecek insanlar sadece kıskançlıktandır başka nedeni olamaz. Hem senin yerden yere vurup sonra girip playerı olduğun online sayısını artırman nasıl bir yüssüzlüktür :) Bu başta desteklemediğin bir partiye sonradan çıkarına göre davranıldımı döneklik yapıp oy vermekle aynı olay.

benim neyimi destekleyebilirsin ki :D dragon keserken falan alkışlarsın en fazla. çok yüssüsüm. uonun dötleri sizi.

deveye diken insana siken. desteklemeye devam et.
hemen devam ediyorum,

Başarılar DOT :)
KeLL bir kez daha sana katılmadan edemiyorum.
Özellikle bu forum içerisinde OBJEKTİFLİK naraları atan küçük insanlar ancak kendini büyük zanneden zavallı insanlar.. Şimdi görüyorumki KIRK yılda 1 sunucu çıkarabildiler ve haydi babacım koşuyorlar. Farkettiniz mi bilmiyorum sunucu içeriği hakkında kimse konuşmuyor ne olduğu önemli değil. Ancak mükemmel reyting kazanıyorlar buradan ayrıca tebrik ediyorum.

İnsanlar emek veriyorlarsa karşılığı alsınlar bu konuda asla laf etmem ettirmem ancak... Emek vermeyip dışarıdan OBJEKTİFLİK adı altında şuan YALAKALIK yapanlara benim sözlerim.

Yoksa dot mot bilmem. Onlara başarılar.
sunucu övdüğümüz için nedir bu kadar ağlamak anlamıyorum. 1 yılda 40 sunucu çıkarmak yerine 40 yılda 1 çıkarıyorlar işte, editsiz, tıpkı herkesin "sade istiyoz sade istiyoz" isteklerine cevap olan bir sunucu. madem sade istiyorlar girsinler işte.

imzanı oku
Xantier : sunucu övdüğümüz için nedir bu kadar ağlamak anlamıyorum. 1 yılda 40 sunucu çıkarmak yerine 40 yılda 1 çıkarıyorlar işte, editsiz, tıpkı herkesin "sade istiyoz sade istiyoz" isteklerine cevap olan bir sunucu. madem sade istiyorlar girsinler işte.

imzanı oku

hepsine dokundu ucu o yüzden, adam yalakalık demiş sunucu sahibinin bırak adını nickini bile bilmiyorum :D
Konunun açılış amacı ile bir alakası kalmamış .



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.