Bu kadar da körü körüne savunulmaz ki. Sizinle konuşmanın hiç bir manası yok.
uox3 dünyanın en güzel emulatörü xantier dünyanın en mükemmel insanı, dot türkiyenin en iyi normal sunucusu ve nero pvp de türkiyenin en iyi pvp sunucusudur (.)
nero pvp oynadığım tek pvp shard

10/10, would bang
Master
59.2997
Etki-tepki olayı. Sizler nasıl bu günlere kadar hırsızına, kopyacısına, editçisine sırf dostunuz tanıdığınız diye müsamaha gösterip desteklediyseniz bizde DoT'u destekliyoruz. Her konuda da arkalarındayım. İsterlerse edit yapsınlar, isterlerse parayla onu bunu satsınlar. En azından hakeden adama gider içim yanmaz. Aksine içimin yağları erir. Tema hırsızlığını örnek gösterip suçlu çıkartmaya kalkarsanız hepinizin bir yerlerde bir şekilde bazı şeyleri aldığınız yerler, kopyaladığınız siteler var. Onları da hesaba katmanız lazım. Hepimizin hırsız, arsız olması lazım. Bu kadar takılmamak lazım.
Awe,
İmzana yazdığın Olympus sunucusunun sahibimisin bilmem ama reklamını yaptığın için söylüyorum, acaba orada kaç tane özgün 0 dan kodlanmış script bulunmakta, kaç tane araklanmış elden ele geçmiş packlerden gelen scriptler mevcut? Olympus ismini nerden buldunuz? oo yoksa revonun eski adı mı?
Ayrıca kusura bakmayın ne kadar yediremediğinizi tahmin edebiliyorum fakat açı gerçek şu ki bu sunucuyu istediğiniz kadar kötüleyin ama şuandaki tüm sunucuları ezip geçtiği gerçeğini atlayamazsınız. Bunun tek sebebide sizin yıllardır yaptığınız gibi basma kalıp scriptlerle 3 tane 4 tane packin birleşiminden hazırlanmadığı içindir.
Master
59.2997
Birde karalamalar ne güzel başlamış. Başlamasın da napsın. Yılların pyramid'ini, nebula'sını, revolution'ını bertaraf eden sunucu 3-5 çömezin hayat amaçlarını ellerinden alıyor. Tek başarısı ve emeli sunucu kurup oyuncu toplamak olan adamların böyle kıvrandıklarını görünce içimin yağları eriyor. Umarım bu istikrar devam eder de piyasadaki sülüklerin bazıları ortadan kalkar.
@nuker
Herşey çalarak yapılır ultima aleminde yada editlerler dediğim gibi benim dot'a laf attığım falan yanılmışsın sizofren triplere girmeye hiç gerek yok iyi akşamlar.
Expert
34.0001
başkası senede bir kapatıp açsın kaşar olsun, bunlar senede 5 kere kapansın meyve veren ağaç olsun.

yılların revo'su nebulası boku püsürü 2 yılda 1 res atsın kötü olsun, bunlar 3 ayda 1 atsın kral olsun.

ahah

stones.gen.tr

insan döt olmasın.

edit:bende oynuyorum ama fanboy olacak kadar zavallı değilim ;)

@slothere

bu arada ben oyuncu toplamak için döt kadar kıvranan görmedim, kusura bakma dostum.

edit2: kimse kusura bakmasın, objektif olmakla övünen arkadaşların ne kadar sübjektif olduklarını da göz önüne seren bir oluşum bu döt.
insanların senelerdir yaptıklarını yapıyoruz işte, ayrıca aç kapa durumu olmadı diye biliyorum
Expert
34.0001
tabi canım tabi. şark kurnazı seni.
sunucuya 1 kere girseydim içim yanmıcaktı kel sunucuya bir kere bile girmedim ama destekliyorum ettiğin onca lafa rağmen oynuyorsun ve hala sövüyorsun tebrikler, sunucu isterse para dağıtsın inadına kapanana kadar burayı desteklicem en alçaklığı bile yapsalar sizin senelerdir bozuk plak gibi birbirinin aynısı sunucularınızdan çok daha güzel olduğunu bir kere bile girmeden anlıyor insan. Ayrıca nebula eski nebula olsa canımız feda.
plak şirketlerinin başındaki kırolar yüzünden müzik piyasası baltalanıyor ya hani, işte senelerdir de uo shard sahibi kırolar yüzünden bok gibi bir uo deneyimi yaşattıkları yetti bence. biraz bırakın yahu mafyacılık oynamayı ahaha
Expert
34.0001
sunucuya 1 kere girmeyen insanların burada desteklemesi zaten ayrı bir komedi. ondan hiç bahsetmiyorum bile. "face de durum paylaştım beğen cnm" dan farkı yok :)

ben stones'da da oynadım, burda da oynuyorum. eleştirme hakkına sahibim. eh farkettiysen sunucuyla ilgili bir yorum yapmadım, tavırları problemli. sunucuyla ilgili sıkıntı olursa forumları var.

son zamanlarda akıl çerçevesinde gelen ender cevaplardan biri olmuş, teşekkür ettim.
stonesta bende oynadım meraklanma onun için destekliyorum zaten sizin gibi uonun kanseri olmuş adamları desteklemiyoruz artık diye üzülme, burayı desteklemeyecek insanlar sadece kıskançlıktandır başka nedeni olamaz. Hem senin yerden yere vurup sonra girip playerı olduğun online sayısını artırman nasıl bir yüssüzlüktür :) Bu başta desteklemediğin bir partiye sonradan çıkarına göre davranıldımı döneklik yapıp oy vermekle aynı olay.
bu server fazla gitmeycek haci :) inanilmaz guzel item sahibi olunabilio durduk yere. clientde sifreleme olmadigindan her turlu bot ,dupe mevcut tabi yatmasini bilene



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.