Patrick :
KeLL : çuvaldızı biraz da kendinize batırın, sürekli player bizi anlamıyor gerizekalı onlar diye dert yanmayın. olmuyorsa zorlamanın anlamı yok, madem playerlar gerizekalı 150 takla atıyorsunuz player olsun diye, kendi zeki arkadaşlarınızla oynayın işte.

bu kaçıncı deneyişiniz? stonesdan önce başka bir şey vardı, sonra 2 kere stones, 1 kere bu. playerlar nasıl bi gerizekalı ki 5 kere sizi anlamadı. acaba?

oyun olm bu, karşında 12-13 yaşında da olur, gerizekalı da olur, 30 yaşında adam da olur. sen kendine 2 script yazdın,3 satır farklı bir dilde kod geliştirdin diye insanlara gerizekalı yaftası vurma hakkını nerden buluyorsun? şu script veya kod yeteneklerini geliştirmeden önce insanlarla iletişim yeteneklerini geliştirseydin belki de umduğundan daha fazla oyuncun olurdu.

şöyle script yazdım, böyle kod yazdım diye geçiniyorsunuz da, oyuncu olmadıktan sonra ne size faydası var, ne bana, ne de başkasına. gerizekalı yaftası vurduğunuz arkadaşlar olmadan hiç bir oyunun anlamı yok. kaldı ki 5-10 tane online oyuncu var, onlar zeki değil mi, neden memnun değilsiniz?

bende bir dönem destekledim de, kabak tadı verdiniz kuzum. çok çok iyi yazılımcılarsınızdır, ama pasif agresifsiniz, girişinizi hatırlıyorum. aktif sunucuları hacklediniz saçma sapan hareketler yaptınız. o sırada oynayan oyuncular zaten uodan bıkmışlardı, oynadıkları sunucular hacklendi diye sunucu değiştirmediler, oyunu bıraktılar. siz gerizekalı dediğiniz oyuncuları kendiniz hakettiniz.

sevgiler canlarım. sizleri önemsemesem bu kadar uzun yazmazdım. levelli sunucu açarsanız kesin oynarım ama, söz.

özet; insanlar bu kadar süre de sizi anlamadıysa, sorun onların anlayışında değil, sizin anlatışınızda olabilir.

+1

------------------------------------

@ Destruction of Trammel

https://inciswf.com/bitmednz.swf




@Petrik --- Stonesdan banlanan staff üyesi ardından kaşar uo da 8x çar veren taş la ultima kariyerine devam ediyor.
@Kell ---- Ultima camiasında açtığı mükemmel 200 çeken serverlarla kendinden bahsettirdi adeta ultima denince akla noxier akillis silo reyiz den sonra akla o geliyor


Boş yapmayın gençler isterse 124123 kere res atıp server açarlar.Sizi niye bukadar geriyor anlamadım
charlie plevel kaç :S
zak : charlie plevel kaç :S


sörvır benim hasan abi :S
Expert
34.0001
bu arada şu başlıkta sizi destekleyen oyuncuların hareketlerine bakıyorum, oynayan playerlarınız oynamayanlardan daha gerizekalı yanlız he, uyandırıyım.

cevap verebilecek argüman olmayınca, argüman türetmek yerine çocuk gibi sataşabilirsiniz, atış serbest :)
Yine 3 sayfa boş muhabbet dönmüş. Şu sitedeki çekişme nedir anlamıyorum, buradaki amaç insanların serverlarını tanıtıp oynanabilirlik açışından üstünde tartışılması mı , yoksa sen şunu yaptın yok sen bunu dedin sen busun tarzı atışma ortamı mı? Burada kişiye düşen görev eğer ki konuda anlatılan şeyler ilgi uyandırmışsa servera girmek deneyip diğer playerlara fikirlerini sunmaktır.

Şimdi gelelim benim fikrime. Bir player olarak aradığım eski yüzü buldum diyebilirim. Bu kimine göre salaklık kimine göre işsizlik gibi gözükebilir ama gayet keyif alarak blacksmithing kastım. O eski phsiz dönemleri özlemişim besbelli ve benim gibi birçok arkadaşımında aynı düşündüğünü gördüm :)


Her ne kadar Ph olmadığı söylensede aşırı bir yorucu durum yoktu craftingde. Fakat maden kazmakla uğraştığımda o söz verdikleri rare setlerin herkesin elinde olmadığı actionların döneceği yer olduğunu anladım.Umarım böyle devam ederler.

Ha birşey daha. 2006 civarı bıraktığım Uo hayatına Stones ten aldığım bir mail ile yeniden başlamıştım.Evet herkesin verdiklerinden farklı bir kaç şey vererek dikkatimi çekmişlerdi fakat söylediğiniz gibi playera uyum sağlama amaçlı yaptıkları eylemler yüzünden kaybetmeye yüz tutmuşlardı kibirlerinden değil. Playerlar öğrenmeye çalışmak yerine (ki burdaki birçok kişi gibi eski Uo oyuncuları bunu yapmıştı) bu sistem anlaşılmaz ben bırakıyorum diyerek bırakmıştı ve bu durumu kurtarma amacıyla sistemde yapılan değişimlerle olağan playerlarınıda kaybetmişlerdi ve alışıldık serverlardan farkları kalmamışlardı. Bunu burdada yapmazlarsa başarılı bir sunucu olabilirler.
Master
59.2997
Niye alındınız ki. Adamlar yanlış bir şey söylememiş. ***, geçirenine her seferinde güvenen adamlar tam istedikleri sunucular yaratıldığı halde gelip bakmaya bile tenezzül etmiyorsa, çıkar arıyorsa adamlar ne yapsın? Söylediklerinin hepsi doğru. Bunları söylemeyi isteyipte söyleyemeyenler, bastıranlar başkasının söylediğini görünce nedense nasıl bir psikolojiyle yapıyorlarsa karşı çıkmaya başlıyorlar. Herkes kendine göre haklı. Kızan da haklı kızdıran da haklı. Çıkar çatışmasının olduğu her yerde bunlar olacak kaçışı yok. Üzmeyin kendinizi.

uyarı - 1

Bu konu Uğur GÖK tarafından düzenlendi(2012-09-17 15:15, 11 yıl önce)
Ödül konusunda bir açıklama var mı ?
Banned
-3
Connectorun maşallahı var çek babam çek verileri, trojene uğraşsanız daha az emek harcardınız. Norton çıldırdı.
avast şokta tebrik ediyor sizi O.o
ShR : Connectorun maşallahı var çek babam çek verileri, trojene uğraşsanız daha az emek harcardınız. Norton çıldırdı.

bu mesajdan sonra microsoft security essentials'i geliştirmeyi durdurmuşlar Oo
başarı görünce bok atma çabaları yine :d uğraşmayın *** uyarı - 2

Bu konu Uğur GÖK tarafından düzenlendi(2012-09-17 15:14, 11 yıl önce)
Banned
-3
Bahrok : başarı görünce bok atma çabaları yine :d uğraşmayın b3b3ler DOT skr

B.k senin eline yüzüne bulaşsın seviyesiz.

Başarılar :P
Şu ödül hakkında bi açıklama yapabilir misiniz ?
Oturdum saydım 27bin lira kadar bir miktar var orada
Eğer gerçekten bu ödül 1 kişiye verilecekse internet cafemdeki herkesi bana item kasması için ücretsiz oynattıracagım.
bildigim kadarıyla adamlar çok zengin ama kendi çarlarıyla girip kazanırlar herhalde sana yedirmezler o parayı :D aslında ben girsem kesin alırım nero pvp de bilen bilir beni ;)

*lütfen her mesajınıza oynadığınız sunucuyu karıştırmayınız, son ikaz /Ghlahn

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2012-09-14 21:58, 11 yıl önce)
SİLDİM

Bu konu Some_one tarafından düzenlendi(2012-09-17 17:30, 11 yıl önce)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.