Banned
-3
Charlie :
ShR :

Yetkililere tavsiye edebileceğim bir site var : nobrain.dk , kesinlikle bakmalısınız :no

CcC Dot2kerciler CcC


şu mesajını okuduktan sonra hiç bir şekilde karşılık vermeme kararı aldım kendi kendime.Kimlerle muhattab oluyormuşuz ahah :(

Ahah, verme zaten. O mesaj sizin mesajlasma şekliniz oluyor :) Aynısını bir uygulayayım dedim. Ara sıra sizin seviyenize inmek gerekiyor demekki.

Bu konu ShR tarafından düzenlendi(2012-09-17 03:51, 11 yıl önce)
Silindi
Banned
-3
iste forumda boyle adam kayiriyorlar bu baslik neden kitlenmiyor? basligin tartismayla alakasi yok... isinize nasil gelirse..
gelip saça sapan post atıyorlar diye başlık mı kitlenir :S o zaman nero pvp ye laf atan bebelerin başlıklarını kitlettireyim başlıkların a.
Silindi
Banned
0
zak : gelip saça sapan post atıyorlar diye başlık mı kitlenir :S o zaman nero pvp ye laf atan bebelerin başlıklarını kitlettireyim başlıkların a.

kitliyorlar iste arkadasim kac kez yasadim bunu. ona istisnaden soyluyorum zaten
SİLDİM

Bu konu Some_one tarafından düzenlendi(2012-09-17 17:30, 11 yıl önce)
Orada tam olarak 15 bin lira var eğer 50'lik ise hepsi tam banka 7500lük banknotu serisi onlar zira.

2. olaya gelirsek ben 4 gündür oynuyorum gerçekten hoş bir server zaten hiç bir server yetkilisi gelip burada açıklama yapmamış, sadece çekemeyenler birbirine bok atmış bu konuda Dot'un umurunda bile degilsiniz açıkcası suan da hatta haberleri bile olmayabilir buradaki olaylardan.
Haklısın furky!, tüm mesajlarımı sildim. Çünkü benimde umrumda değil, çekemediğim içinde yazmadım onları bilesin. Sadece fake charlarla girilip, atılıp tutuluyor, millete yanlış izah ediliyor. Tek zeki ben olmadığıma göre, herkes anlamıştır. Bende boşa kürek çekiyorum, boş boş tartışma yapmaktansa, silip gitmek daha basit. Kolay gele.
mesajlar arasından dikkatimi çektide, veledin biri bir server açmış, kendini tatmin etmekten öteye geçememiş ve yıllardır ben bunu yaptım ben şunu yaptım diye övünmekten bıkmadı.

evet tahmin ettiğiniz gibi o kişi xantier. taş atıp kaçmak istemedim :D
Mack senin bu yaptığın yorumun bu serverle ilgisi nedir? Polemik çıkartmak için neden uğraşıyorsunuz ki bu şekilde mi egonuzu tatmin ediyorsunuz?
lol
Xantier kadar iyisi yok bu alemde artık adama bok atmaktan vazgeçin, milletin hala hayal edemediği şeyleri adam orta okuldayken yaptı... Özelden abi diye yalvardığınız adama burada bok atmaktan vazgeçin...

Bu konu zak tarafından düzenlendi(2012-09-19 08:13, 11 yıl önce)
Gerçekten başarılı server suanda yurt'ta oynuyorum, 2 arkadaş'a ögretirken gerçekten zevk alıyorum eski ultima online tarzını gördükleri için mutluyum.

Tavsiye ederim herkese.
Akşamları 70 - 80 player oluyor, haftasonu 100 ü bulur sanırım. başarılı
Ne kadar boş muhabet dönmüş yarabbim. Bu kadar boş insan var mıymış ya?

Kim gerizekalı demiş benim kolaya alışan, renkli süse püse bülent ersoy itemleri ile takılmayı seven playerlarıma?


Lafları nerenizden anlayıp nelerinizle yazıyorsunuz. Adam şimdi ki playerlara gerizekalı dememiş ki. Tekrar tekrar okudum acaba yanlış mı anladım diye de hayır. Gerizekalı maksatı içerecen cümle bile yok.

Sizin bakış açınız fesat o ayrı.

Az önce girip başladım. Hoşuma gitti server. Şuan seneler sonra makroda charım. Sonrası ne olur bilmiyorum. Ama ben şuan zevk alıyorsam oynamaktan, oynamaya devam ederim.


Boş boş muhabbet çevirmeyin, yazılanları gözlerinizle okuyup beyninizle algılayın. Düşünerek yazın.


bu arada xantier'e gelecek olursak, şişirilmiş balon bence o. Tamam yaşı küçük falan vs. bunları yaptı da. Kime ne faydası var bunları yapmasında. Kendine zararı var. Küçücük yaşında bu oyuna bu kadar gönül vermiş.

Ama fena havalarda hani, bir kuulluk seziyorum onda. Sanki ultimanın ana fikri ondan çıkmışta, sonra ki gelişmelerden memnun olmamış, şimdi iyileştirmeye çalışıyor gibi.

t2a t2a diye yırtındığın topicleri hatırlıyorum bir ara. Arkadaşım t2a sevmiyorum ben. Ultimanın özü falan da o değil. Ultimanın özü diye bir mantık yok. Ha bazı sürümler daha çok beğenilir, ama t2a'yı da kimseye zorla sevdiremezsin. Sevmeyenide küçümseyemezsin.

Expo pot expo pot diyorsun, allah aşkına bana bir kere actionda expo pot kullanırken video'nu çeker misin? Bir tane başarılı videonu göster bize. Ben 8 senedir oynuyorum bu oyunu, expo potu 3 4 kere kullanmışımdır, 2 kere kullanıldığını görmüşümdür. benim kullandığım yerler, gz için de milletin yanına atardım. Kullanıldığını gördüğüm yerler ise, üst üste bir sürü expo pot konulup üzerine duvar atılmasıyla patlamasıydı. Tuzak gibiydi yani


bu kadar çok konuşma be gözüm. Bırak abilerin konuşsun. Ha dediklerinin bir kısmında haklısın ama büyük çoğunluğunda saçmasın.
oof abicim muhabbeti yine bırakın kahve ağzını

sevmeyeni küçümsediğim yok, belli kuralları olan sunuculara girip de şunu değiştir, bu olmamış, ne bu arkadaş diye provokatif başlıklar açanlara açık açık gerizekalı diyorum ben, hala diyorum bak. çok balon bi insanım, böyle arada birileri bir post atıyor tıpkı üniversitedeki şey gibi, derste herkes birbirine bakar önce kim laptopunu açacak acaba diye. hani hoca kızar mızar, biri açtıktan sonra hah tamam herkes açmaya başlar. bana bok atma sırası da bu şekilde, birinin fitili bekleniyor önce. küçücüksün abicim dediğiniz çocukla uğraşmayı verin bir zahmet. muhtemelen işi gücü olan koskoca adamlarsınız, gidin eş çocuk falan edinin, işinize yoğunlaşın falan. gelip koskoca yaşınızda küçücük çocukla uğraşmak, meh.

t2a muhabbetine dönecek olursak, 5-6 senedir demise'da aos-ml arası oynuyorum, 2003-2005te de nebuladaydım. benim bu müthiş t2a takıntım tamamen sunucu stiliyle ilgili bir durum. t2a olmazsa oynamam tarzı bir şey demişim gibi laf yapıyosunuz. ben zaten bu saatten sonra oyunculuk yapmam, arada demise'a girip dancınları falan gezeriz budur. t2a sevmeyenin allah belasını versin demediğimi anlatmak için kaç tane daha ikili tartışma görecez acaba

Bu konu Xantier tarafından düzenlendi(2012-09-20 07:58, 11 yıl önce)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.