Uo_Meadhros : Şuan aktif olarak oynuyorum gayet güzel sunucu
Kurulum dosyanızdaki dot.exe dosyası Avira antivirüs programı tarafından virüslü olarak gösterilmekte.
Eğer şuanda sitesinde gösterdiği gibi 80+ çevrimiçi oyuncusu varsa bu saatte helal olsun.Başarılar dilerim.
ali3n girip page atarsan u-sden geliyorum diye yardımcı olurlar kanıt konusunda
Ahah biraz önce ben de 80 varsa charımı silicem dedim page atıp script yapmışlar tek tek gezdirdiler playerları :D charım gitti :S
İvangula yazımı iyi oku eğer varsa o saatte 80 player helal olsun dedim kanıt istemedim. böle bir ortamda o saatte 80 player başarıdır.
Bende oynuyorum şuan. Ve kesinlikle çok mutluyum. Ben bir öneri bildiriyorum forumda. Eğer üyeler olumlu bakıyorsa yetkilide olumlu bakıyorsa 2 dakika sonra o öneri oyunda oluyor.

müthiş bir ilgi ve alaka. ilk defa karşılaşıyorum böyle bir şeyle. Çok hızlılar. Üstelik sadece 3 yetkili var ve sadece 2 tanesinin ismi sürekli forumda gözükmekte. Forumları da araştırırsanız, alakalarını görürsünüz. Playerları gerçekten çok kaliteli ve gerçekten 80 tane player var. Kimisi makroda falan tabi ama brit banka giderseniz haraketliliği görürsünüz.

İlk zamanlarıma döndüm kesinlikle başarılı bir sunucu. Umarım uzun yıllar açık olur. Girmeyip oynamayan varsa mutlaka girmeli.

Teşekkür ediyorum böyle bir sunucu için.
Sonunda başlayabildim ve tam umduğum gibi; süper :) hele birde yaz dönemindeki facialı swlerde oynayıp buraya geldikten sonra dahada süper :D
100 gördük dün
uzun zamandır ilk defa botsuz 100 kişi gördüm bi sunucuda, etraftaki kalabalıktan da rahatça anlaşılıyor.
Ciddi anlamda başarılı bir server ve bende ilk defa botsuz 100 gördüm. Sürekli bir canlılık bir hareket inanılmaz bir başarı ya.
https://www.facebook.com/dotultima sayfayı beğenerek yakında başlayacak ödüllü quiz'e katılabilirsiniz. ilerki zamanlarda bir çok aplikasyon ve oyun eklenecektir.
Server İyi hoş ama Warior lar ÇOOOOK Abartılı.. ve serverin 7x olması Çok fena skill seçim sıkıntısı çektiriyor.. Bunu dememdeki amaç Cok fazla bonus veren skillvar.
Ya geçende bi warrior gördüm adam olum dull copper set giymiş, bide serverda kimsede yok +6 katana çekmiş eline hayret ettim ya nerden bulmuş bunu.

Adam aç gibi 20 gündür minoc madem farmlıyo galiba dull copper seti iyi bitirmiş altınada lama çekmiş köprüde yürüyo kral gibi dull copper set ve +6 katana efsaneyi o görüntü bırakta warrior iyi olsun.
Sylveria geldi aklıma :) Dandik bile olsa bir setin varsa yeterdi. Warrior dışında sınıf görmek zordu. Katana değil halberd kullanılırdı. Umarım hiç değişmeden bu şekilde gider bu server...



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.