modem res çıktı mertlik bozuldu
Web sitemize ulaşamayanlar https://www.dotultima.com adresini kullanabilirler.

Oyuna bağlanmakta güçlük geçen üyelerimiz, https://dotultima.com/connector_files/yenidot.rar adresinden indirdikleri rarın içindeki dosyaları UO klasorune atıp eskileriyle değiştirmeleri gerekmektedir.

Bu konu dotultima tarafından düzenlendi(2013-04-01 19:51, 12 yıl önce)
Saldırıların engellenmesine sevindim, umarım tekrar bu sorunlarla karşılaşmazsınız tekrardan başarılar.
https://www.facebook.com/dotultima/app_630948186921113 adresinden katılıp, bilgi alabilirsiniz,

En Güzel Görüntü Yarışması

Nasıl katılırım?
YARIŞMAYA KAYIT OLDUKTAN SONRA KATILMAK İSTEDİĞİNİZ GÖRÜNTÜYÜ SAYFA ARACILIĞIYLA YÜKLEYİN,
EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİN DOT UO CONNECTORU İLE ALINMIŞ OLMASI GEREKLİDİR.
Yarışma içeriğine ulaşmak, oy vermek veya katılmak için lütfen sayfamızı beğenin.

Nasıl kazanırım?
EN ÇOK BEĞENİ TOPLAYAN GÖRÜNTÜLERE ÖDÜLLERİ KAYIT OLUNAN EPOSTA ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR.

Ödüller neler?
başarılar...
Dot ultima online açılmamak üzere kapatılmıştır .İlgili şahısların bilgisine sunulur.
Expert
34.0001
sunucu isim değiştirir tekrar açılır.ehh ben bunların olacağını söylemiştim :) sakalımız yok ki, biz kötü olduk. kapak olsun bana karşı gelen herkese. benim uo dan yakın arkadaşlarım dediklerim bana sırt çevirdi bu sunucuya söylediklerim için. hepinize sözler hazırladım, hiç birini duyamayacaksınız :)

ama ben fanboyların her lafını yerken bu günleri bilerek yedim, allahın sevdiği kuluymuşum ki 2 ay geçmeden dediklerim oldu. oyuncu bitti döt gitti. hadi bakıyım fanboylar bana kıskanç demeye devam edin :)

"oyuncu kalmadı diye dot kapanıcak sanıyolar" ahahahah

sphere dev. şaklaban:
belli bi sebebi yok hem biz sıkıldık, hem sayı gittikçe düşüyor. düşen sayıyı yükseltmek için bir şey yapma isteğimiz olmadığından kapattık. bu saatten sonra burada oynamak da burayı açık tutmak da zaman kaybı.

ulan gerçi kusura bakmayın da alayınız salak, tutar regal e zarta zurta laf edersiniz, bu y******** 2 ayda bir isim değiştirir kral olur. size her şey müstahak :)

** uyarı +1 /Ghlahn

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-05-02 17:11, 12 yıl önce)
zaaaaaa nerde la bu şakşakçılar merak ettim şimdi :D o kadarda dedik baba parasıyla server yürümez gençler artiz artiz konuşmayın diye. neyse kasan enayiler düşünsün
Expert
34.0001
mehhh, dotun karşısında ki en büyük muhalefet olarak beni lanse ettiniz ve beni haklı çıkardınız, teşekkür ederim canlarım :)

haters gonna hate :bagirma
:D
:D
Expert
34.0001
e hadi fake hesaplarınızla gelsenize :) doğru gerçi kaybolup 2 ay sonra yeni isimle geleceksiniz. unutturmak lazım nickleri dimi :)

1.5 yıl içinde cove- stones - dot - xxx - yyy.

yine yeni yeniden'ci tayfa sizi :)

sphere deviyiz :bagirma
Novice
12.5
Bana kalırsa yem atılmış :D Kendi sitesinde bilgi veremeyecek kadar ilgili birilerini bulunamaz herhalde =)
Expert
34.0001
yok be yunus, isim değiştirip necro falan koyacaklar çağ değiştirdik ayaklarına yatıcaklar. şark kurnazı bunlar :)
benim kapattığım çağı kimki bunlar açacak. hayatlari boyunca başarısızlık elde etmiş. baba parası ile bi yerlere gelmeye çalışan şahıslar ne yapabilirki çağı atlatıcak. burdan maltiyer nickli ve diğerlerine selam gönderiom, içinizde döt böyle patlar. gelin konuyada eğlendirin bizi muhahaha

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.