Avatar : Kıskançlık mı ? , diyecek lafım yok. Tebrik ederim bende kendisini. Fakat ne için tebrik ettiğimi bilmiyorum. Mühim bir olay değil orda dev olmak onu belirtmek istedim. Boş zamanlarımı Devlik yaparak geçirmek isteseydim şuanwow'da developer olurdum. Mühim bir olay olarak gösterilmesi komik buldum onu yazdım sadece.
Ayrıca Ultima Online ile aktif olarak tamamen bağımı kopardım. Zaman kaybı. Çoçukluk hevesleri. Birde belirttiğim gibi tebrik edilecek birisi olsa tebrik ederdim düzgün bir şekilde.Aylardır kendi postum dışında yazdığım ilk post bu.
Senin Oha Moha tabirlerin güldürdü beni sadece
Avatar : Neyse kendi yaptığım şeyleri senin gözüne sokmama gerek yok. Wow'a gir iletişime geç. Burak Demirsoy, Wow'da hiç hizmetde bulunmuşmu diye. Sen böyle devam etKomik insan.
Neyse o koydugun postu gözüne sokardım seninde uğraşmaya gerek yok. Altı üstü Ultima Online. Ayrıcada tekrar dediğim gibi. Eleman bencil bir arkadaş ve aşırı çirkef birisi. Nasıl birisi olduğunu bilmesem bende Tebrikler yazar geçerdim. Kılım adama yaniBunu kimse değiştiremez.
Herneyse gereksiz mesajları silin arkadaşlar. Konu sapmasın. Birini tebrik ediyorsanız UO başlığından açmayın yeni bir post açında başlık pislenmesin.
ratav@ :Avatar : Kıskançlık mı ? , diyecek lafım yok. Tebrik ederim bende kendisini. Fakat ne için tebrik ettiğimi bilmiyorum. Mühim bir olay değil orda dev olmak onu belirtmek istedim. Boş zamanlarımı Devlik yaparak geçirmek isteseydim şuanwow'da developer olurdum. Mühim bir olay olarak gösterilmesi komik buldum onu yazdım sadece.
Ayrıca Ultima Online ile aktif olarak tamamen bağımı kopardım. Zaman kaybı. Çoçukluk hevesleri. Birde belirttiğim gibi tebrik edilecek birisi olsa tebrik ederdim düzgün bir şekilde.Aylardır kendi postum dışında yazdığım ilk post bu.
Senin Oha Moha tabirlerin güldürdü beni sadece
Sen kim sphere dev lik kim. Neymiş wow da dev olurmuş. Daha düne kadar orda burda old status bar dilenen sen değilmiydin ?
Kendi connectorunu öve öve bitiremiyorudun. Ercanın dro connectore her iki platformdada demediğin kalmamıştı. Adama saydırıyordun gün geldi bir baktık avatar dro connector almış . Acınası durum.
https://www.uo-developer.com/t-58292-profesyonel-uo-connector-sistemi-dronnector.html#58292
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/profesyonel-uo-connector-q47358#400847
Daha bu tür basit şeyleri yapamayan kişi sphere dev olmuş kişiye laf atıyor ya diyecek laf yok.
Hadi adamın bilgisini çekemiyorsun ama adamların aldığı terbiyeden edebden sanane.
Ercana demediğin kalmamıştı virüslü conn bilmem neler, insanda az gurur olsa gidip o adamdan connector almazdı.
Tasarlamış olduğum web tasarımları, ve diğer tüm programalama ve kodlamaların hepsi tarafımdan yapılmış ve hiç bir kimsenin eline geçmemiştir.
yasar : Burak kardeşim Blizzard'da 3 yıl görev yapmıştır, üstüne gitmeyin, burak'ı tanıyorum bazı sorunları var ama iyi insandır. lütfen anlayışla karşılayın ve üstüne gitmeyin. Her şeyi çok iyi yapar biricik arkadaşım![]()
Tasarlamış olduğum web tasarımları, ve diğer tüm programalama ve kodlamaların hepsi tarafımdan yapılmış ve hiç bir kimsenin eline geçmemiştir.
yalanını burak.. beni de zor durumda bırakıyorsun kardeşim, kendine çeki düzen ver biraz lütfen.
Brownie : oha adam banlanmış O.o