Wow'a gir iletişime geç. Burak Demirsoy, Wow'da hiç hizmetde bulunmuşmu diye

Bir kırık daha var burda, son postum olsun.

Funny Furky! Joke :)

https://static.fjcdn.com/pictures/I_23e453_2719254.jpg

Bu konu Avatar tarafından düzenlendi(2013-02-15 14:24, 12 yıl önce)
Novice
12.5
Xantier : yok biz SCP'deydik, shiryux bana kıl olduğu için dev olamıyorum. firot direkt developer

Biliyoruz herhalde Deniz o kadar geçmişimiz var =)
Avatar : Kıskançlık mı ? , diyecek lafım yok. Tebrik ederim bende kendisini. Fakat ne için tebrik ettiğimi bilmiyorum. Mühim bir olay değil orda dev olmak onu belirtmek istedim. Boş zamanlarımı Devlik yaparak geçirmek isteseydim şuanwow'da developer olurdum. Mühim bir olay olarak gösterilmesi komik buldum onu yazdım sadece.

Ayrıca Ultima Online ile aktif olarak tamamen bağımı kopardım. Zaman kaybı. Çoçukluk hevesleri. Birde belirttiğim gibi tebrik edilecek birisi olsa tebrik ederdim düzgün bir şekilde.Aylardır kendi postum dışında yazdığım ilk post bu.

Senin Oha Moha tabirlerin güldürdü beni sadece :)

Sen kim sphere dev lik kim. Neymiş wow da dev olurmuş. Daha düne kadar orda burda old status bar dilenen sen değilmiydin ?
Kendi connectorunu öve öve bitiremiyorudun. Ercanın dro connectore her iki platformdada demediğin kalmamıştı. Adama saydırıyordun gün geldi bir baktık avatar dro connector almış . Acınası durum.
https://www.uo-developer.com/t-58292-profesyonel-uo-connector-sistemi-dronnector.html#58292
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/profesyonel-uo-connector-q47358#400847

Daha bu tür basit şeyleri yapamayan kişi sphere dev olmuş kişiye laf atıyor ya diyecek laf yok.
Hadi adamın bilgisini çekemiyorsun ama adamların aldığı terbiyeden edebden sanane.
Ercana demediğin kalmamıştı virüslü conn bilmem neler, insanda az gurur olsa gidip o adamdan connector almazdı.
Avatar : Neyse kendi yaptığım şeyleri senin gözüne sokmama gerek yok. Wow'a gir iletişime geç. Burak Demirsoy, Wow'da hiç hizmetde bulunmuşmu diye. Sen böyle devam et :) Komik insan.

Neyse o koydugun postu gözüne sokardım seninde uğraşmaya gerek yok. Altı üstü Ultima Online. Ayrıcada tekrar dediğim gibi. Eleman bencil bir arkadaş ve aşırı çirkef birisi. Nasıl birisi olduğunu bilmesem bende Tebrikler yazar geçerdim. Kılım adama yani :) Bunu kimse değiştiremez.

Herneyse gereksiz mesajları silin arkadaşlar. Konu sapmasın. Birini tebrik ediyorsanız UO başlığından açmayın yeni bir post açında başlık pislenmesin.

Adam Wow Developer :bagirma
Başarılar DoT bunları görmek gayet güzel.
ratav@ :
Avatar : Kıskançlık mı ? , diyecek lafım yok. Tebrik ederim bende kendisini. Fakat ne için tebrik ettiğimi bilmiyorum. Mühim bir olay değil orda dev olmak onu belirtmek istedim. Boş zamanlarımı Devlik yaparak geçirmek isteseydim şuanwow'da developer olurdum. Mühim bir olay olarak gösterilmesi komik buldum onu yazdım sadece.

Ayrıca Ultima Online ile aktif olarak tamamen bağımı kopardım. Zaman kaybı. Çoçukluk hevesleri. Birde belirttiğim gibi tebrik edilecek birisi olsa tebrik ederdim düzgün bir şekilde.Aylardır kendi postum dışında yazdığım ilk post bu.

Senin Oha Moha tabirlerin güldürdü beni sadece :)

Sen kim sphere dev lik kim. Neymiş wow da dev olurmuş. Daha düne kadar orda burda old status bar dilenen sen değilmiydin ?
Kendi connectorunu öve öve bitiremiyorudun. Ercanın dro connectore her iki platformdada demediğin kalmamıştı. Adama saydırıyordun gün geldi bir baktık avatar dro connector almış . Acınası durum.
https://www.uo-developer.com/t-58292-profesyonel-uo-connector-sistemi-dronnector.html#58292
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/profesyonel-uo-connector-q47358#400847

Daha bu tür basit şeyleri yapamayan kişi sphere dev olmuş kişiye laf atıyor ya diyecek laf yok.
Hadi adamın bilgisini çekemiyorsun ama adamların aldığı terbiyeden edebden sanane.
Ercana demediğin kalmamıştı virüslü conn bilmem neler, insanda az gurur olsa gidip o adamdan connector almazdı.

Kimseden bir connector almışlığım yok istersen kendisinede sorabilirsin :) Benim işim scripterlik uo için hiç bir servera ne para harcarım nede bir connector için para veririm. Çok pis taş attın kafamı yardın cidden acıttı. Ercanlada aram suanda oldukca iyidir yani. O olay 2 senenin olayı gelip birde bla bla konuşuyorsun. Hak edene gerekeni her zaman sölerim. Bu zamanada kimseye connector yapmışlığım olmadı satmadımda. Gerçekliğe geri dön. Dediklerinin farkında değilsin. Hadi bb.

Bu konu Avatar tarafından düzenlendi(2013-02-15 17:34, 12 yıl önce)
Silindi
Banned
0
Burak kardeşim Blizzard'da 3 yıl görev yapmıştır, üstüne gitmeyin, burak'ı tanıyorum bazı sorunları var ama iyi insandır. lütfen anlayışla karşılayın ve üstüne gitmeyin. Her şeyi çok iyi yapar biricik arkadaşım :)

Tasarlamış olduğum web tasarımları, ve diğer tüm programalama ve kodlamaların hepsi tarafımdan yapılmış ve hiç bir kimsenin eline geçmemiştir.

yalanını burak.. beni de zor durumda bırakıyorsun kardeşim, kendine çeki düzen ver biraz lütfen.
yasar : Burak kardeşim Blizzard'da 3 yıl görev yapmıştır, üstüne gitmeyin, burak'ı tanıyorum bazı sorunları var ama iyi insandır. lütfen anlayışla karşılayın ve üstüne gitmeyin. Her şeyi çok iyi yapar biricik arkadaşım :)

Tasarlamış olduğum web tasarımları, ve diğer tüm programalama ve kodlamaların hepsi tarafımdan yapılmış ve hiç bir kimsenin eline geçmemiştir.

yalanını burak.. beni de zor durumda bırakıyorsun kardeşim, kendine çeki düzen ver biraz lütfen.

Tanışıyormuyduk. Hatırladıgım bir Yaşar var oda Xeria dı sanırım ilk Excaliburdan falandı sanırım. Senle son konuşmuluğum rahat 10 sene oldu herhalde :) Bende senin yalanını , ne yalanla itham ediyorsan. Uzatmayı seven bir millete sahibiz. Kimin ne yaptığı ne beni ilgilendirir ne de benim yaptığım başkalarını ilgilendirir. Herkes kendine. Tutupta sidik yarıştırmanın bir manası yok.

Hadi hayrola. Gelen giden kankamız olcak biraz sonra :) Bazı sorunları olan kimdir bilemedim.

Varsa sıkıntısı olan özelden yazsın. Bizi bilen biliyor. Şu platformda 10 senedir b.k atmaktan bıkmadılar bi gitti :)

Bu konu Avatar tarafından düzenlendi(2013-02-15 20:05, 12 yıl önce)
O değil de Aradhell niye banlandı?
oha adam banlanmış O.o
Silindi
Members
0.1
Brownie : oha adam banlanmış O.o

her şey dotla başladı
Bugun 1450 online oldu sanırım köprüde 850 kişi kadar action yaptık, kaçırmayın bu heyecanı, moonglow bankada neredeyse 650 kişi gördüm demin.
insanları kışkırtmanın bir alemi yok

//uğur gök

Bu konu Uğur GÖK tarafından düzenlendi(2013-02-22 00:47, 12 yıl önce)
Expert
34.0001
virüs olmayan bağlantı programınızla kullananların hosts dosyasından us'i engellemek çok zekice :) ben size taaa 16 17 sayfa önce şark kurnazı diye boşuna demedim :))) haters :bagirma ahahaha
Adi herifler gece gece canımı sıktılar. Trojan var bağlantı programında boşuna antivirusleri kaldirtmiyo oje kidsleri tabi bide bu var https://youtu.be/LGs6S92SGh8

Foruma sadece kendi fake üyeliklerini sokuyolar çünkü gerçek oynayanlar playerlar zaten ulaşamıyor foruma!!!

Bu konu haters tarafından düzenlendi(2013-02-22 05:33, 12 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.