hadi bakalım :)
Silindi
Members
0
Konu takipcsiydim ve hic bisey yazmamistim fakat bu gun yazasim geldi.Oncelikle asiri artist tavirlarinoz ve yalaka oyuncularinizin suratlarinin dustugunu gormek beni ciddi anlamda mutlu etti.Hele ki untoxier di sanirim bu kullanici icin ayrica bi mutluyum.Insanlarin dusuncelerine elestirilerine bu kadar saygisiz yaklasmak ve serveri savunavagim diye baska serverlere ortada bisey yokken sallamak tamamen egoist ve fasistve yaklasmaktir benim gozumdr.Kusura bakmayinda hic uzulmedim.Sadece burada " dota bisey olmaz" diyen ve sanki 93737284 yillik parasini odemis gibi piskin konusan tiplere asiri guluyorum.Biraz buyusek fena olmaz hani...
Expert
34.0001
Yok be rahat olun, bunlar yine yeni yeniden'ci. en geç yaz sonu yeni sunucu açacak yüzsüzler :) ahahah 2 yılda 5 kere item res, isim değişikliği, kapat aç yapan bu tipleri kral yapanlar, beni uo'nun kanseri yaptılardı :)
Dot için neden bu kadar cephe aldınız çok merak ediyorum.Bana çok ilginç geldi.Kişisel bir sorun mu var ciddi merak ettim ?Açarken 3 sene peşin ödedik gibi bir ibarede göremedim ben.

Açan suçlumu oldu? saldırı yapanın yine yanına kar kaldı evet haklısınız .Dotu büyük egolarıyla sunucu sahibi kapadı, hımm güzel devam böyle,konusuncada uyarı seviyesi tavan yapıyor .Efe tatara gün doğuyor nasılsa, süper meyve veren ağaç taşlanıyor.

Hiç bağlantım yok sunucuyla ama mercuriel siz agu derken 8 10 sene önce player olurdu sunucularımızda 100 adamı shaklabana değişmem açık ve net .

Bu konu Superadminstratours tarafından düzenlendi(2013-05-06 00:48, 12 yıl önce)
Expert
34.0001
Superadminiktraktor, dot sunucusu açılırken nerelere ne şekil saldırılar yapıldı, lütfen bilmediğimimiz konular hakkında ahkam kesmeyelim. döneklikte yapmayalım, efe tatar saldırdıysa dot zamanında 5 katını saldırdı. her sunucunun veritabanını servis ettiler. bilgimizin olmadığı konuda fikrimiz olmasın bi zahmet.
Kendisini scripter olarak tanıtan bazı zihniyetler shaklabanın başarısını çekemiyorlar. Adam scripti aşmış sphere devliğe el atınca böyle kıskançlıklar olması çok normal.
Stones , Dot iki sunucuda da hatalar bulmak oldukça zordu. Hatta şu açık yüzünden şunu sömürdüm diyen adam görmedim ben.
Ama bu scripterim diye geçinenlerin, klasik hep aynı tarz sunucuların nasıl birşey olduğunu bilmeyen yok.
Dotta ki etkinlikler vb birçok sistemi, scripterim diye geçinenler sadece hayal etmekle yetinecektir.(etkinliği geçtim stabil sorunsuz bir sunucu hazırlamak her adamın harcı değil ) .
Uğur gökünde dediği gibi burada zırlamayın kişisel meselelerinizi Pm aracılığı ile çözün ,ben birşey bilmiyorum bunu kabul ederim her zaman saygı duyuyorum .
Expert
34.0001
@super
e kardeşim efe tatar saldırıyor diyorsun, dot saldırıyor diyoruz. bişey bilmiyorum diyorsun. fanboyluk yapmayın, tarafsız olun biraz.

@hemkelhemfodul

aynen çok iyi script yazmak başarısızlığın bir avuntusu olabilir :)

player yok diye kapatıyoruz :bagirma
oyuncu çekmekle saldırı yapmakla tekrar uğraşamayız , seneye görüşmek üzere ;(

not : maillerinizi değiştirirseniz bize iletin spam atmakta zorluk çekmeyelim ..(artık bu ne demekse) :(
Şuan açık olan serverlara girin SONRA BİRDE dotu hatırlayın farkı anlarsınız ;)

.Dotta playerdım yönetim tarzlarına .... hiç beceremiyorlar orası ayrı ama OYUN stabilitesi ayarları derseniz DOT gibi bir server şuan yok olmasıda zor

Kısacası ben Dottan sonra biton server denedim hepsi dandik geldi buda shaklabanın başarısıdır.Yönetmeyi beceremesede script olarak hepsine fark attı sizde kıskançlıktan çatlamayın bir server açın oynayalım bakalım ;)

** uyarı - I

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-05-06 13:25, 12 yıl önce)
Gene adım geçmiş neyse hayırlısı dot.
KeLL : aynen çok iyi script yazmak başarısızlığın bir avuntusu olabilir :)

başarısızlığın bir avuntusu

başarısızlık

"Nimloth sunucusunun devamını getirme yükünü kaldıramadık"

bize işsiz asosyal diyen adamlar uo için bi evini arabasını satmadığı kalmış sdfjs

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/uo-esenyel-bir-huzun-hika-q45506

"açmadan kapadık ggnormk"

3-5 kişi toplanıp bi serverı kalkındıramazken adam tek başına üstelik taşağına açtığı bir sunucuya 2 haftada 200 kişiyi doldurdu, bu hem playerların odunluğunu hem de dotun başarısını gösterir. ayrıca hakkaten taşağına açılmış bir sunucuydu, lan bu uonun kıroları bütün gün forumlarda biz böyle güzeliz diye takılırken biz niye geyik yapmayalım fikri üzerine açılmış bir sunucu. destruction of trammel diye isim mi olur adsfkj ? stones player açısından ölme noktasına gelince öylesine açılan bir sunucuydu. adamlar bi baktı 2 haftada 150-200 kişi olmuş ahaha devam ettirelim dediler. bu yani. yaklaşık her sene benzer scriptlerle açılıp kapanan sunuculara tepki gibi bir şey. hani hep merak ederdim milletin çevresi mi var da bu kadar player doluyor bu keko shardlara, yok çevreden değilmiş. iki üç nebula pack skripti at, sadeyiz de, sphere combatı falan zaten 150 200 kişi oluyormuş, deneyip gördük. 10-11 senedir güncellenmemiş uo playerların kafası, hani admini bile "insanlar niye oynuyo lan bu shardda" diyordu. kapatmayacaz, 5 senelik anlaşmamız var tarzı bir şey denildi mi bilmiyorum. 1vs5 gg oldunuz, + adamın sphere devliği de cabası. şimdi geceleri yastığınızı ıslatabilirsiniz biz niye bu kadar başarılı olamıyoruz diye.

ha bu arada her dot başlığında bir şekilde efe tatarın ismi geçebiliyor ya ahahaha.

son olarak gavatar ortalığı boş bulup konektör satmaya falan kalkma her türlü karalayacaz seni
Novice
12.5
iksantiyerVeyaSantiyer :
KeLL : aynen çok iyi script yazmak başarısızlığın bir avuntusu olabilir :)

başarısızlığın bir avuntusu

başarısızlık

"Nimloth sunucusunun devamını getirme yükünü kaldıramadık"

bize işsiz asosyal diyen adamlar uo için bi evini arabasını satmadığı kalmış sdfjs

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/uo-esenyel-bir-huzun-hika-q45506

"açmadan kapadık ggnormk"

3-5 kişi toplanıp bi serverı kalkındıramazken adam tek başına üstelik taşağına açtığı bir sunucuya 2 haftada 200 kişiyi doldurdu, bu hem playerların odunluğunu hem de dotun başarısını gösterir. ayrıca hakkaten taşağına açılmış bir sunucuydu, lan bu uonun kıroları bütün gün forumlarda biz böyle güzeliz diye takılırken biz niye geyik yapmayalım fikri üzerine açılmış bir sunucu. destruction of trammel diye isim mi olur adsfkj ? stones player açısından ölme noktasına gelince öylesine açılan bir sunucuydu. adamlar bi baktı 2 haftada 150-200 kişi olmuş ahaha devam ettirelim dediler. bu yani. yaklaşık her sene benzer scriptlerle açılıp kapanan sunuculara tepki gibi bir şey. hani hep merak ederdim milletin çevresi mi var da bu kadar player doluyor bu keko shardlara, yok çevreden değilmiş. iki üç nebula pack skripti at, sadeyiz de, sphere combatı falan zaten 150 200 kişi oluyormuş, deneyip gördük. 10-11 senedir güncellenmemiş uo playerların kafası, hani admini bile "insanlar niye oynuyo lan bu shardda" diyordu. kapatmayacaz, 5 senelik anlaşmamız var tarzı bir şey denildi mi bilmiyorum. 1vs5 gg oldunuz, + adamın sphere devliği de cabası. şimdi geceleri yastığınızı ıslatabilirsiniz biz niye bu kadar başarılı olamıyoruz diye.

ha bu arada her dot başlığında bir şekilde efe tatarın ismi geçebiliyor ya ahahaha.

son olarak gavatar ortalığı boş bulup konektör satmaya falan kalkma her türlü karalayacaz seni

Server açmak kapamak başarısızlık kabul edilebilir ancak bir server uğruna başka bir server kapamak başarısızlıktan daha büyüktür.

DOT uğruna Stones'i kapatabilecek kadar, player uğruna her şeyi satacak kadar kafanız çalışıyor.Bu yüzden size başarısız diyorlar.Bu arada 200 playerı ilk defa görenler neden bu kadar abartıyor anlamadım. UO:Nimloth'daki benim sunucuyu bırakma sebebimi hatırlıyorum birde sizin burada neler söylediğinize bakıyorum.Aramızda gerçekten büyük farklar var.

Sphere developer kısmına gelecek olursak nedir bu abartı anlamadım.Görende 56b'yi yeniden yazdı zannedicek.Girdikten sonra neler yaptığına baksak küçük küçük 10 tane fix yapmıştır.Yeni bir sistem mi gelişti yok, 56b'ye bir özellik kodlandı mı yok.He canım devmiş dev.
dot uğruna stones kapanmadı ki ahah stones hep açıktı
Novice
12.5
iksantiyerVeyaSantiyer : dot uğruna stones kapanmadı ki ahah stones hep açıktı

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/hala-dot-oynuyormusunuz-q49064#412006

Bunu yazalı bir ay geçti sanırım.O zamanda stones'in sitesine ulaşılamıyordu şuanda ulaşılamıyordu.Açık olsaydı eminim o cevap verilirdi.Malum fake account bolluğu olduğu bir dönemdi :D

@shaklabans
İyi eğlenceler :D

-----

Biri dansöz mü dedi :D Notu okuyalım cevap verebilecek yüz eminim ki vardır devam edelim =)

NOT: Allah'tan şansa o mesajı atmışım.Atmasaydım şimdi açıktı diye bizi yerdiniz.Gerçi yapmaya çalıştınız ama neyse :P

Bu konu Mortal tarafından düzenlendi(2013-05-06 12:04, 12 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.