Destruction of Trammel - New Episode

Hiç şüphesiz ki Türkiye'deki en iyi sunucuydu, bir efsaneye göre coder'ı svn codelarının buglarını kapatıp kendi sphere'nı derlemiş ve hardcoding işini yapan programcılar bu kişiye gelip proje şefi olmasını istemişler ancak Fırod ben sadece eğleniyordum diyerek ayrılmış svn'den.

Yanılmıyorsam hala Eagames'in Originin'de Fırodun bin satırdan fazla kodu kullanılmakta.
işini çok iyi bilen kadrosu var, sphere developerlarından oluşmakta ve sanırım tekrar açılacak. sphere tipi klasik(?) sunucu olarak daha iyisini tanımıyorum
Fırod görevini tamamlayıp geldi, wow developerlığı yerine dotu açmayı tercih etmiş diye duydum, galiba efsane geri dönüyor
29 gün 13 saat nasıl dayanacağız be usta :) Ama sonucu güzel olacaksa buna da dayanırız
Expert
34.0001
ahah her sene yeni bi server. yine yeni yeniden döt geliyor. hiç bir yazı boş geçmeyin, kışın kapatırsınız yine :D
Albenisi var ama tutuyor sonuçda :O_o
Expert
34.0001
e tabi canım 10 küsür yıldır bayıla bayıla mevcut hükümete katlanan bir toplumuz. bu tatlı su anarşistleri 10 sene boyunca açıp kapatsalar yine tutar, deveye diken.
Kell : e tabi canım 10 küsür yıldır bayıla bayıla mevcut hükümete katlanan bir toplumuz. bu tatlı su anarşistleri 10 sene boyunca açıp kapatsalar yine tutar, deveye diken.

Devamını getircektim Arda vazgeçtim 8)
Önce şakşakçılarını salmışlar konuya :utangac1 O değil de, yine mail kutularımız şenlenecek desenize.
Silindi
Novice
5
bi bitmediniz
Dot Ezer.
Silindi
Members
0
açılış zamanı belli mi sitede bi geri sayım var ama BİLEMEDİM

www.dot.gen.tr
Silindi
Members
0
ALEMİN KRALI GERİ GELDİ

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.