burak77 üyesi avatar
2 gündür oynuyorum serverde ufak tefek hatalar var düzeltiyorlar anında ama sade ve net bir server. kimse boşuna karalama kampanyasına girmesin. online oyuncularıda gözlerimle kasarken görüyorum tek tek tamerler madenci balıkcılar. bot falan filan olacağını sanmıyorum. sand box olayıda geçici yakında kalkar
Hermes üyesi avatar
Adamlar uğraşmış ortaya bir şeyler getirmiş. Beğenmiyorsan oynama , bir kere yap yorumunu böyle böyle diye sonra sus. Oyunu oynayan dogru dürüst oyuncu yok zaten.
Douala üyesi avatar
zaten uo bitmiş serverı karalıyorsunuz, sonra vay efendim server yok böyle oyuncu kitlesine server bile açmamalı bu insanlar
The_Pyros üyesi avatar
anlamıyorum sunucuyu karalıyorlar resmen.Sunucu harika bakmayın bunlara siz,Keyifle oynuyorum.

** kullandığımız ifadelere lütfen dikkat edelim

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2015-02-02 15:40, 11 yıl önce)
Silindi üyesi avatar
Silindi
Members
0
Sunucu gayet iyi. Düşünün ben bile oynuyorum yıllar sonra 8)
Douala üyesi avatar
makrolu mouselerda sıkıntı yapıyor bildiğim kadarıyla
Keitel üyesi avatar
Uzun zamandır boyle bır server gelmemıstı butun yonetıcılere tesekkur ederım 7 arkadasımla oynuyoruz.
denmark üyesi avatar
Nebulaya baslamak istemistim, fakat nebula is dead. Bunu gördüm. Nardariadayim, sizide beklerim
İlk başta bot sanmıştım ama değilmiş , geleceği var sunucunun , ddos ataklara karşı koruyun yakında it köpeklik yaparlar
-wisQuen- : Sunucumuz açıldığımız tarihten beri sizin deyiminizle :D "saldırı altında" ancak 1 kez olsun oyuncularımıza yansımadı, sunucu açıldığından beri hiç bir şekilde bakıma alınmadı uptime'ımızı korumak için 1 haftaya yaklaşırken scriptsel bir bakıma aldık house sistemimizi, hırsız sistemimizi yeniliyoruz.

Hep öyle olur :)
Silindi
Apprentice
2.6
hacklenmisler ve account dosyasi hizla yayiliyooor... :asik2

arkadas bildigin serverlardan sasmayacaksin.
jimmy_ariance üyesi avatar
Böyle bir mantık mı var arkadaşım ? Herkesin şifresi sizler tarafından değiştirilmiş dalga geçer gibi skype üzerinden bizi ekleyerek yeni şifrelerinizi alabilirsiniz demişsiniz.

Kimse skype kullanmak zorunda değil yada böyle saçma bir işlemi gerçekleştirmek zorunda değil. madem güvenlik için herkesin şifresi değiştirilecekti o halde insanların kayıt olduğu mail adreslerine yeni şifrelerinin gönderilmesi daha mantıklı olmaz mıydı ? hadi onu da geçtim bu acc dosyaları nasıl başkalarının eline geçiyor onu da anlamıyorum. Yıllar sonra şu oyuna tekrar başlayalım dedik boğazımızda kaldı bir soğuk su içelim hayatımıza devam edelim.

kolay gelsin, başarılar.

Edit: şifre alma sistemi ise şu şekilde işledi oldukça traji komik... skype ekleyip acc name söyledim arkadaş hiç bir sorgulama yapmadan direk yeni şifreleri verdi :) artniyeti olan arkadaşlar rahatlıkla sunucuda kullanılan bir acc adını vererek kendilerine hazır kasılmış accounta sahip olabilirler :)

Bu konu jimmy_ariance tarafından düzenlendi(2015-02-05 18:10, 11 yıl önce)
jimmy_ariance üyesi avatar
-wisQuen- : Bir adet programla skype adresinize girdiğiniz ip ile oyundaki son giriş yaptığınız ip karşılaştırılıp şifreler yenilenip geri veriliyor.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

xx kişi sabit ip kullanmıyorsa veyahut internet cafe gibi ortamlardan bağlanıyorsa accountuna veda ediyor yani ?
Birileri benden once el atmış iyi oldu -wisQuen- dimi.
Owner_Jin üyesi avatar
nelph :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.