Douala üyesi avatar
Efe tatar> sindarin uo sahibi,
Nelph>eva pvp sahibi,
Eviza>yeni sunucu acmis bir arkadas

Rekabet edemediginiz sunuculara saldirmaktan baska ne yapabilirsiniz ki? Bir de boburlenmisler bizden once el atmislar diye. Tr'de uonun geldiği nokta maalesef burasi.Ultimayi bitiren sizlersiniz.Insanlarin emeklerine saygi göstermeyi ögrendiginiz zaman sunucunuz başarili olur.
Yapan kimse amatörmüş :)
Pazartesi görüşmek üzere......

** tehditvari konuşmaları tekrarlarsanız hesabınız kapatılır.

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2015-02-06 01:44, 11 yıl önce)
bgchner üyesi avatar
Nelph : Yapan kimse amatörmüş :)
Pazartesi görüşmek üzere......

Aile sevgisi görmeden büyüyen Nelph dramı.
Douala üyesi avatar
Nelph, uo dünyasından kaybolması gerekenlerden birisi,git sunucunla ilgilen rahat bırak.
-wisQuen- : Ee bunu yaptınız peki şimdi ne yapacaksınız ?
Elinizden geleni ardınıza koymayın beyler :yes

kardeş, yaş 24 yazıyor ama çocuk musun sen? bu nasıl atarlanmalar, nasıl tripler? kezban kız triplerindesin bildiğin.

sunucunda 500 online olsun ben gene oynamam. böyle profesyonellikten uzak cümleler kuran adama yanaşılmaz asla. burada gelir "yaşanan talihsiz olay için özür dileriz, sizi sunucumuza tekrar bekleriz." der. ama ters bir olay olsun oyun içinde küfrettikten sonra banlar.

çok gördük sizin gibileri şu 15 yılda. bir bitmedinizden başka bir şey diyemiyorum.
+1 ,profösyonel olun biraz.

drumbanger :
-wisQuen- : Ee bunu yaptınız peki şimdi ne yapacaksınız ?
Elinizden geleni ardınıza koymayın beyler :yes

kardeş, yaş 24 yazıyor ama çocuk musun sen? bu nasıl atarlanmalar, nasıl tripler? kezban kız triplerindesin bildiğin.

sunucunda 500 online olsun ben gene oynamam. böyle profesyonellikten uzak cümleler kuran adama yanaşılmaz asla. burada gelir "yaşanan talihsiz olay için özür dileriz, sizi sunucumuza tekrar bekleriz." der. ama ters bir olay olsun oyun içinde küfrettikten sonra banlar.

çok gördük sizin gibileri şu 15 yılda. bir bitmedinizden başka bir şey diyemiyorum.
Legend üyesi avatar
Hayırlı uğurlu olsun gardaş başarılarının devamını dilerim.
-wisQuen- : Çekemeyenler hep olur, bizde sizin gibileri çok gördük 15 yıldır. Bizim herkese kapımız açık sizde sunucu açsanız ve sizide açık tehtid edenler olsa skypedan ekleyip sövüp saymak yerine belki böyle bir resim koymayı aklınıza getirebilir gereken yerlere en iyi cevabı verdiğinizi düşünürsünüz.

hocam serverında sen dahil 4 tane staff var. senin saat 21:30'ta 170 tane online oyuncun olsa eğer buraya cevap yetiştirmeye nasıl vaktin olacak? ki baya baya cevap yetiştiriyorsun sen, bildiğimiz mahalle teyzelerinin yaptığı gibi.

akıl var, mantık var. kim yutar bu numaraları 2015'te?
Size helal olsun diyorum başka birşey demiyorum siz bugun o kadar buyuk bırsey yaptınız kı sıze zarar verdıgını aslında ne kadar ıyı yaptılar suan 170 kısı onlıne sıfır sorun helal olsun sıze
Ben gezicem senle bekle sen :)

Öyle yell geçmeye benzemez bu işler evanın connectörünü silin format atın direk trojan var lafını yediricem.
Ha buraya attıgın .online'den cektıgım resım neyı gosterıyor ? Çıkıp buraya admin menüsünden tek tek herkesin ip'li şeklini at görelim.

Gerçi gerek yok ben zamanı gelince çeker koyarım senin yerine ;)

Seni hackliyende yüzyılın amatörüymüş ondaki imkan bende olsaydı şuan hala Rest'in sahibi berat gibi pc başında ağlıyor olurdun sabaha kadar.
Neophyte
26.6001
Tehditvari konuşmalarınızdan vazgeçin.

Uzun bir aradan sonra bu kadar oyuncuyu toplayabilmek başarı olur, umarım kalıcı sayı olur.
Douala üyesi avatar
sunucu gayet güzel 180 civarı oyuncu oluyor geceleri
Owner dediğinde aklıma ufak çaplı bir Tanrı gelirdi küçükken, zarafetle ellerini sağa sola savurup o piksellerden oluşan dünyaya hayat veren; serverı her anlamıyla temsil eden - ruhunu taşıyan bi' tip. Şimdi bakıyorum, ipimle kuşağım - sicimle taaşşukum edalarıyla sağda solda dolaşan, mahalle ağzıyla etrafa saldıran, ölümüne goygoy yapan tipler var etrafta. Ya o zamanlarda sahip olduğum ergen cehaletim kalmadı ya da egonuz rolünüzün önüne geçti; mahalle ağzıyla birbirinizi dürtüyorsunuz.

Garip.
callejon üyesi avatar
Aman Arkadaşlar Eleştirmeyin bu "Mükemmel"(!) serveri yoksa Oyunda Sizi tespit edip Jaile atıp Stafflar başınıza geliyor Sen bizi nasıl eleştirirsin diyip Banı çakıyorlar :) (Hoş onuda yapamıyorlar.. Ben zannedip başka bi insan evladını sorguya çektiler :) ) Profesyonellik tam bu adamların işi.. Bence Boşu boşuna bu beyin yoksunu kişiliklere Laf yetiştirmeyin. Bırakın 170 diye kendini kandırdığı oyuncularıyla Sörvırcılık oynamaya devam etsinler. Ama Az bişey Anlıyorsam bu işten Size o server Dar gelecek.. Ne serverlar geçti. merak etmeyin sayılı gününüz var.

Oynayan Kimseye Hiç bir suç bulmuyorum oynayanlarda haklı kendince adam gibi başka bir sunucu olmadıgından ne yapsın adamlar. Girmişler kasmışlar emek boşa gitmesin diye ugraşıyorlar Yazık insanların emeğine yazık.
su sitenizi degistirirseniz tam olacak bir oneri sadece =)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.