Sunucu patlamış
bgchner üyesi avatar
ben oyundayım şuan
Sunucu gayet başarılı bu kadar kısa surede bu kadar player gercek buyuk bır basarı

başarılarınızın devamını dilerim ;

FAKAT SUNUCU SUAN KAPALI GALİBA BİR AÇIKLAMA VESAİRE HAK EDİYORUZ
Douala üyesi avatar
siteye saldırmışlar galiba oyunda olanlar çıkarsa giremiyor şuan, ben oyundayım
Silindi üyesi avatar
Silindi
Members
0.5
Algos : Owner dediğinde aklıma ufak çaplı bir Tanrı gelirdi küçükken, zarafetle ellerini sağa sola savurup o piksellerden oluşan dünyaya hayat veren; serverı her anlamıyla temsil eden - ruhunu taşıyan bi' tip. Şimdi bakıyorum, ipimle kuşağım - sicimle taaşşukum edalarıyla sağda solda dolaşan, mahalle ağzıyla etrafa saldıran, ölümüne goygoy yapan tipler var etrafta. Ya o zamanlarda sahip olduğum ergen cehaletim kalmadı ya da egonuz rolünüzün önüne geçti; mahalle ağzıyla birbirinizi dürtüyorsunuz.

Garip.
alalay üyesi avatar
Sitenin suspendi ne zaman kalkacak bir bilsek ona göre yerimizi almayı düşünüyorum . En son gece 3-4 saate düzelir gibi bir şey söylediniz ama bu 3-4 kavramı biraz farklı bir hal almaya başladı. En azından durumdan haberdar edilsek güzel olabilir . İyi bir kitle yakalamıştınız fakat bu ve benzeri olaylar ile o iyi kitleden geriye eser kalmayacak gibi ! Haftasonu erişim sağlayamadığımız bir oyunun hafta içi çok bir tadı olmuyor bizim açımızdan.
Owner_Jin üyesi avatar
Geçmiş olsun arkadaşlaar
ismira üyesi avatar
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama gerçekten çok sinir oldum , Sistemlerini , sunucunu tanıtmaya çalışmak yerine'' Sürekli player sayısını gösterip prim yapmaya çalışıyorsun''. İnsanlar sana herhangi bir konuda eleştiride bulunuyorlar sen cevap olarak player gösteriyorsun. Şu konu'ya attıgın 20-25 mesaj var 13 tanesi sadece player tablosu ! .. Yalnız oyuncunun ilgisi sunucu'nun kalitesini göstermez , Bu zihniyet yüzünden bu durumdayız aslında ..
Douala üyesi avatar
https://narderia.com/forum/index.php?board=2.0 bu linkten sistemleri inceleyebiliyorsun dostum
Başarılar dilerim,hırstan uzak,dürüst ve insanca oyun yönetmeniz dileğiyle.
dragonlance üyesi avatar
Merhabalar skypten ekledim fakat cevap veren olmadı sanırım account siteniz saldırı altında 4 gundur account acmayı denedıgımde ben ve arkadaslarım aynı hatayı alıyoruz , bizdenmi kaynaklı dedik oda degil. alınan hata budur

The connection has timed out

The server at 91.121.245.191 is taking too long to respond. sanırım birileri fena sekılde saldırıyor :)

ve 2. olarakta forumlardan alınan hesaplar maila dusmuyor 3 gundur mail bekliyoruz mail geldigi yok reset atalım dedik reset maili bile gelmiyor.

ilgilenirseniz sevinecegiz tessekurler
dragonlance üyesi avatar
Sunucunuzun kapalı olduğunu belirten bir ibare kullandığımı sanmıyorum sanırım söylediklerimi yanlış anladınız account sayfanız ve email notificationda sorun olduğunu söyledim . forumlarınızda söylediğiniz sekilde free accountu belirten birşey göremedim eger mevcutsa lütfen belirtin ögrenmis oluruz isi gucu olan ınsanlarız hali ile facebook vs gibi sosyal platformlar yerine serverin bulundugu oyuncularına ve serverle ilgili bir degisiklik oldumu sizin sundugunuz narderıa forumları platformuna bakmamız daha mantıklı ve akıllıca olur diye dusunuyorum umarım yanılmıyorumdur ve son olarak madem boyle bır degısıklık mevcut ozaman sıtenızı update edıp hesap al kısmına free accounttur dıye belirtilirse oyuncular icin daha iyi olur diye dusunuyorum.

ilginizden dolayi tessekur ederim , projede ozellikle siz oldugunuz icin biz girmek istiyorduk arada dostlar arkdaslar var sonucta hatta suanda baska bır serverın yoneticisi olan bır arkadasım sızınle arkadas oldugu ıcın kısaca tavsıye uzerıne buraya gececektık.

Herneyse lafı uzatmak ıstemıyorum veya ısım vererek forum kuralları dısına cıkmakta.

Çalısmalarınızın devamını bekliyoruz iyi çalışmalar dilerim iyi akşamlar
Hop kapandı.

bkz: https://narderia.com/
dreamxxx üyesi avatar
Maalesef ultimanın geldiği bu kötü zaman diliminde sağolsun narderia yetkili arkadaşlarında son bir darbesi oldu.Eminim ben ve benim gibi bir sürü arkadaş için bugün itibariyle ultima bitmiştir.
gazman594 üyesi avatar
ne kadar sövsem azdır bunun gibi insanlara ya. 2 gün sonrada ağlarlar ultima türkiye'de çok çirkin, playerlar gidiyolar nebulada, pyramidde oynuyolar diye madem yarı yolda bırakcan açma serverı veya hadi yaptın hatayı açtın devret başkası yönetsin o kadar insanın emeğini yalan etmenin ne lüzumu var. Allah tan 2x client vardıda oynamadım.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.