Size helal olsun diyorum başka birşey demiyorum siz bugun o kadar buyuk bırsey yaptınız kı sıze zarar verdıgını aslında ne kadar ıyı yaptılar suan 170 kısı onlıne sıfır sorun helal olsun sıze
Ben gezicem senle bekle sen :)

Öyle yell geçmeye benzemez bu işler evanın connectörünü silin format atın direk trojan var lafını yediricem.
Ha buraya attıgın .online'den cektıgım resım neyı gosterıyor ? Çıkıp buraya admin menüsünden tek tek herkesin ip'li şeklini at görelim.

Gerçi gerek yok ben zamanı gelince çeker koyarım senin yerine ;)

Seni hackliyende yüzyılın amatörüymüş ondaki imkan bende olsaydı şuan hala Rest'in sahibi berat gibi pc başında ağlıyor olurdun sabaha kadar.
Neophyte
26.6001
Tehditvari konuşmalarınızdan vazgeçin.

Uzun bir aradan sonra bu kadar oyuncuyu toplayabilmek başarı olur, umarım kalıcı sayı olur.
sunucu gayet güzel 180 civarı oyuncu oluyor geceleri
Owner dediğinde aklıma ufak çaplı bir Tanrı gelirdi küçükken, zarafetle ellerini sağa sola savurup o piksellerden oluşan dünyaya hayat veren; serverı her anlamıyla temsil eden - ruhunu taşıyan bi' tip. Şimdi bakıyorum, ipimle kuşağım - sicimle taaşşukum edalarıyla sağda solda dolaşan, mahalle ağzıyla etrafa saldıran, ölümüne goygoy yapan tipler var etrafta. Ya o zamanlarda sahip olduğum ergen cehaletim kalmadı ya da egonuz rolünüzün önüne geçti; mahalle ağzıyla birbirinizi dürtüyorsunuz.

Garip.
Aman Arkadaşlar Eleştirmeyin bu "Mükemmel"(!) serveri yoksa Oyunda Sizi tespit edip Jaile atıp Stafflar başınıza geliyor Sen bizi nasıl eleştirirsin diyip Banı çakıyorlar :) (Hoş onuda yapamıyorlar.. Ben zannedip başka bi insan evladını sorguya çektiler :) ) Profesyonellik tam bu adamların işi.. Bence Boşu boşuna bu beyin yoksunu kişiliklere Laf yetiştirmeyin. Bırakın 170 diye kendini kandırdığı oyuncularıyla Sörvırcılık oynamaya devam etsinler. Ama Az bişey Anlıyorsam bu işten Size o server Dar gelecek.. Ne serverlar geçti. merak etmeyin sayılı gününüz var.

Oynayan Kimseye Hiç bir suç bulmuyorum oynayanlarda haklı kendince adam gibi başka bir sunucu olmadıgından ne yapsın adamlar. Girmişler kasmışlar emek boşa gitmesin diye ugraşıyorlar Yazık insanların emeğine yazık.
su sitenizi degistirirseniz tam olacak bir oneri sadece =)
Sunucu patlamış
ben oyundayım şuan
Sunucu gayet başarılı bu kadar kısa surede bu kadar player gercek buyuk bır basarı

başarılarınızın devamını dilerim ;

FAKAT SUNUCU SUAN KAPALI GALİBA BİR AÇIKLAMA VESAİRE HAK EDİYORUZ
siteye saldırmışlar galiba oyunda olanlar çıkarsa giremiyor şuan, ben oyundayım
Silindi
Members
0.5
Algos : Owner dediğinde aklıma ufak çaplı bir Tanrı gelirdi küçükken, zarafetle ellerini sağa sola savurup o piksellerden oluşan dünyaya hayat veren; serverı her anlamıyla temsil eden - ruhunu taşıyan bi' tip. Şimdi bakıyorum, ipimle kuşağım - sicimle taaşşukum edalarıyla sağda solda dolaşan, mahalle ağzıyla etrafa saldıran, ölümüne goygoy yapan tipler var etrafta. Ya o zamanlarda sahip olduğum ergen cehaletim kalmadı ya da egonuz rolünüzün önüne geçti; mahalle ağzıyla birbirinizi dürtüyorsunuz.

Garip.
Sitenin suspendi ne zaman kalkacak bir bilsek ona göre yerimizi almayı düşünüyorum . En son gece 3-4 saate düzelir gibi bir şey söylediniz ama bu 3-4 kavramı biraz farklı bir hal almaya başladı. En azından durumdan haberdar edilsek güzel olabilir . İyi bir kitle yakalamıştınız fakat bu ve benzeri olaylar ile o iyi kitleden geriye eser kalmayacak gibi ! Haftasonu erişim sağlayamadığımız bir oyunun hafta içi çok bir tadı olmuyor bizim açımızdan.
Geçmiş olsun arkadaşlaar
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama gerçekten çok sinir oldum , Sistemlerini , sunucunu tanıtmaya çalışmak yerine'' Sürekli player sayısını gösterip prim yapmaya çalışıyorsun''. İnsanlar sana herhangi bir konuda eleştiride bulunuyorlar sen cevap olarak player gösteriyorsun. Şu konu'ya attıgın 20-25 mesaj var 13 tanesi sadece player tablosu ! .. Yalnız oyuncunun ilgisi sunucu'nun kalitesini göstermez , Bu zihniyet yüzünden bu durumdayız aslında ..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.