Silindi
hahahahah gecmis olsun cumleten biz dedik olm adam gibi nebula ve pyramid varken ergen ergen sunucularda oynamayin diye neyse bu sunucuların degeri simdi daha iyi anlasilir :bagirma
athos : Arkadaşlar bu serverda hayal kırıklığına uğrayan arkadaşları pek canlarını sıkmadan keyif alabilecekleri samimi bir ortam olan ''Renew UO'' ya bekliyorum. Online sayısı hızla artmakta olup temiz sade yazılımları ile bize keyifli bir oyun sunuyor server adresi de şu https://www.renewuo.com/
gelenlere yardımcı olabilirim iyi oyunlar dilerim


online kac ?
Gelişmekte olan bir server player sayısı da ilk ay için hiç fena sayılmaz 40-50 arasında akşama sayı artar destek olalım ki şu kalitede bir server heba olmasın merendil kardeşim
Hocam bende renewe beklerim. Oyuna gir ".navi" yaz sunucunun kalitesini anlicaksin zaten
Neophyte
26.6001
Umarım sunucunun kapanması, oyuncularımız için bir ders niteliği taşır. Güzel bir ivme yakalanmıştı, yazık oldu. Başlık reklam başlığına dönüşmüş; gündem bölümünü takip edebilirsiniz.
Burda mı başlasam pyramiddemi baslasam diye tereddütte kalmıştım dogru kararı vermişim :D
Slayertr nin degerini bilen cıkmadı hala sunucu 0 playerken acık kendilerini tebrik ediyorum
tekrar acıldı. reandless tek başına acmış . Burdayız yapcak birşey yok , emeği yarı yolda bırakmayan tekrar acan adamı destekliyoruz.
Gidin oynayın tekrar..

Yemleneceklerde yemlenmelerine devam etsinler..

Tam adamı açmış güzel olmuş servere oyuncu katmak için vermediği edit kalmayan Reandless Emekmiş :bagirma:bagirma:bagirma

Buraya yazacak yüzleri bile yok açıldığını sağa sola söyleyerek yayıyorlar..
Yediği küfürler yetmemiş :) Bastığınız onca editten sonra bütün playerlara dalga geçer gibi yol verdiniz. Tekrardan paranız bitti sanırım . Edit basıp geri kapatırlar arkadaşlar heyecana gerek yok.

Bu konu jimmy_ariance tarafından düzenlendi(2015-02-15 17:39, 9 yıl önce)
şu tiffany gibi adamların soyu ne zaman tükenecek merak ediyorum
her şeye muhalefet
Rezillik yemin ederim.Yazıklar olsun , böyle karaktersiz sunucu yöneticileri olduğu sürece bu piyasa adam olmaz.Ciddi anlamda 2gün sonra kapancak sunucuyu tekrar açtınız ve insanların emeğini tekrar sömürmeye kalkışıyorsunuz ya cidden allaha haval ediyorum.
Para işin içine girince ortalık karışmış galiba.Adam tek başına açmış sunucuyu.Belki eskisi gibi olmaz ama emek verenler geri dönecektir.1 şansı daha hakediyor bu server.
Douala : Para işin içine girince ortalık karışmış galiba.Adam tek başına açmış sunucuyu.Belki eskisi gibi olmaz ama emek verenler geri dönecektir.1 şansı daha hakediyor bu server.

Staff charının yada edit alan player charının adını söyle de bilelim. Bunca şeye rağmen hala övebiliyorsun.


adam açık açık diğer stafflar item bende skill,kale vs vs bastım diyor. Utanma arlanma da kalmamış hala övüyorsunuz helal olsun size.

sen o adamlara skill verirken benim günlerce kastığım bütün skiller'in bir gün senden çıkması dileğiyle.

sunucu tamamen vakit kaybı arkadaşlar 2 gün sonra kapanacak edit dolacak bir yer istiyorsanız o ayrı.
orta yolu bulan biriyim dostum git öbür serverların başlıklarındaki yorumlarıma bak tamam mı ?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.