https://narderia.com/forum/index.php?board=2.0 bu linkten sistemleri inceleyebiliyorsun dostum
Başarılar dilerim,hırstan uzak,dürüst ve insanca oyun yönetmeniz dileğiyle.
Merhabalar skypten ekledim fakat cevap veren olmadı sanırım account siteniz saldırı altında 4 gundur account acmayı denedıgımde ben ve arkadaslarım aynı hatayı alıyoruz , bizdenmi kaynaklı dedik oda degil. alınan hata budur

The connection has timed out

The server at 91.121.245.191 is taking too long to respond. sanırım birileri fena sekılde saldırıyor :)

ve 2. olarakta forumlardan alınan hesaplar maila dusmuyor 3 gundur mail bekliyoruz mail geldigi yok reset atalım dedik reset maili bile gelmiyor.

ilgilenirseniz sevinecegiz tessekurler
Sunucunuzun kapalı olduğunu belirten bir ibare kullandığımı sanmıyorum sanırım söylediklerimi yanlış anladınız account sayfanız ve email notificationda sorun olduğunu söyledim . forumlarınızda söylediğiniz sekilde free accountu belirten birşey göremedim eger mevcutsa lütfen belirtin ögrenmis oluruz isi gucu olan ınsanlarız hali ile facebook vs gibi sosyal platformlar yerine serverin bulundugu oyuncularına ve serverle ilgili bir degisiklik oldumu sizin sundugunuz narderıa forumları platformuna bakmamız daha mantıklı ve akıllıca olur diye dusunuyorum umarım yanılmıyorumdur ve son olarak madem boyle bır degısıklık mevcut ozaman sıtenızı update edıp hesap al kısmına free accounttur dıye belirtilirse oyuncular icin daha iyi olur diye dusunuyorum.

ilginizden dolayi tessekur ederim , projede ozellikle siz oldugunuz icin biz girmek istiyorduk arada dostlar arkdaslar var sonucta hatta suanda baska bır serverın yoneticisi olan bır arkadasım sızınle arkadas oldugu ıcın kısaca tavsıye uzerıne buraya gececektık.

Herneyse lafı uzatmak ıstemıyorum veya ısım vererek forum kuralları dısına cıkmakta.

Çalısmalarınızın devamını bekliyoruz iyi çalışmalar dilerim iyi akşamlar
Hop kapandı.

bkz: https://narderia.com/
Maalesef ultimanın geldiği bu kötü zaman diliminde sağolsun narderia yetkili arkadaşlarında son bir darbesi oldu.Eminim ben ve benim gibi bir sürü arkadaş için bugün itibariyle ultima bitmiştir.
ne kadar sövsem azdır bunun gibi insanlara ya. 2 gün sonrada ağlarlar ultima türkiye'de çok çirkin, playerlar gidiyolar nebulada, pyramidde oynuyolar diye madem yarı yolda bırakcan açma serverı veya hadi yaptın hatayı açtın devret başkası yönetsin o kadar insanın emeğini yalan etmenin ne lüzumu var. Allah tan 2x client vardıda oynamadım.
O kadar player'ın emeğine yazık günah.. Yaptığınız terbiyesizlik başka birşey değil..
Silindi
Members
0.3
Güzel bir ivme yakalanmıştı. Ultima'da bayadır yoktu ben de oynuyordum. Ama yazık ettiler millete. Bende artık daha Ultima oynamam. Türkiye de bu oyun oynanmaz.
Karne parasiyla server acilirsa karsiligi bu olur . Herkezin emegine yazik olmus gecmis olsun .
Siz daha oynayın böyle sunucularda :D Aferin aferin şimdi nebulaya gider bi de marketten söğüşletirsiniz kendinizi :D
İhtimalleri sıfırlamak diye buna denir sanırım ... Sık sık olmasada ara ara vakit geçirebileceğimiz bir ortamdı saolsunlar kitleyi yakalayanlar kitleyi bir kez daha anlamayanlarmış .
Bunca emekler ? boşamıydı allah belanızı versin hakıkaten 5 yasında sunucu sahiplerinden farkınız yok ...
Tüm player ve sunucu yetkililerine geçmiş olsun..
Arkadaşlar bu serverda hayal kırıklığına uğrayan arkadaşları pek canlarını sıkmadan keyif alabilecekleri samimi bir ortam olan ''Renew UO'' ya bekliyorum. Online sayısı hızla artmakta olup temiz sade yazılımları ile bize keyifli bir oyun sunuyor server adresi de şu https://www.renewuo.com/
gelenlere yardımcı olabilirim iyi oyunlar dilerim



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.