Yine mi kafası güzel :D
Expert
34.0001
Syntax : Bu ayyaşa çar filan kasmayın içip içip oyunun altını üstüne getirir :D

lan japon !

@xenix
kas valla :)
Başarılar
Makroya bırakarak bir gecede Taming kasabileceğiniz bir sunucu değil diyerek yeni gelecek arkadaşlara not düşüyorum. Hazıra, kolaya alıştırıp oyunu mahveden arkadaşları da tebrik ediyorum.
Oyunda baya soran oldu Cevaplıyayım buradan.

Arkadaşlar server yeni nesil oyuncuların oynayabileceği bir sunucu degil. Herşeyi kolay beklemeyin.
Özellik ile taming'i çoluk cocugun eline bırakmalarını sakın beklemeyin.
Kaliteli ve Eski oyunculara yönelik çoğu şey.
Belli tecrüberi olanlar, kısaca Oldies Goldies dediğimiz sunucu yapısı.

1-2 günde taming kasmak gibi birşey söz konusu degil. Tamer oynayan ve Taming olayının hakkını verenler zaten, onun için emek verirler. Ve gerekir ise günlerce skill kasarlar.

Onun dışında zaten Combat skilleri için her türlü kolaylık sağlanmış. 3-4 saat gibi bir sürede 7x warlock çıkarabilirsiniz.

Onun dışında Zanaat ve Yetenek gerektiren skillerin geliştirilmesi oldukça zordur.
Zor olay kıymetli oluyor daha eğlenceli kasması bile zevkli
Ben Pure Mage ve Warrior karakterlerimi tamamladım, şuanda res scroll yazarak belli bir miktar paraya sahip olduktan sonra zanaatkar karakter açmayı düşünüyorum :)
Sunucuda oynamak isteyenlere acc verebilirim skilleri kasılı iletişime geçebilirsiniz. Girmeyeceğim garantisinide veriyorum willowda oynuyorum gönül rahatlığıyla kasabilirsiniz kasılı acc bi sigara 1 cola :D
Young Fortress'ın kullanımı 1 haftalığına skill toplamı 600 altında olan bütün karakterlere açıldı.
Sabah 11e kadar tailor kastıran güzel server :D
Ben 10 yaşımdan beri böle heyecanla kasmamıştım. 4 gündür kasıyorum yeni 100.0 yaptım oh be :D
vay artık ultima yavastan eski haline dönme cabaları icersinde gibi ph değeri 10 olursa baslarım yoksa sw 2 gunde yüzlenirse benim için anlamı yok :)

ph i düşük tutmanız herzaman iyidir ama eski uocular icin yenileri sürekli pvp sunucusu oynadıgından dolayı oynayacaklarını sanmam...


başarılar.
Ph ın düşük tutulmasının tek iyi yanı oynayan oyuncuların karakterlerinin değerini bilmesi yoksa sunucunun kalitesi ile alakalı bir durum değil(stones ile alakalı konuşmuyorum genel olarak)Eski oyuncular da artık bıktı karakter geliştirmekten onlar da hemen karakteri geliştirip pvp,pvm yada nasıl oynamak istiyorlarsa öyle oynamak için uğraşmak istemiyorlar.
Silindi
Novice
2.1
0 playerla 3 ay açık kalan sunucunun kapanma olasılığı şuan botla 150 gösterenlerden çok daha düşük bence
Aslında PH olmayan sunucularda farklı farklı NPC'lerin mini questlerle oyuncuyu cezbederek yeteneğini geliştirmeye yardımcı olması müthiş olurdu.

Young Forness'taki NPC'lere belirli birşey baz alınarak belirli mini questler eklenebilir Aradhell.
Buxiun : Aslında PH olmayan sunucularda farklı farklı NPC'lerin mini questlerle oyuncuyu cezbederek yeteneğini geliştirmeye yardımcı olması müthiş olurdu.

Young Forness'taki NPC'lere belirli birşey baz alınarak belirli mini questler eklenebilir Aradhell.

WoW , Lotro tarzı oyuncunun işini kolaylaştıracak , aynı zamanda oyuncunun zevk alacağı şeyleri yapmak mantıklı olabilir tabi.Ayrıca bu miniquest leri çeşitli title lar ile süsleyerek oyun içi farklılıklar da sağlanabilir

Lotro nun quest ler ile alınan title sistemine bakmanızı öneririm.Ben bi liste yapmıştım ona benzer işinizi görürse size gönderebilirim



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.