Heyecanlandım.
Patrick :
Legend : Anlamadığım şey şu Stones UO Tanıtımı altında;

Aklını başını almış insanlar, kimi 15 kimisi 20 yaşında gencecik arkadaşlarımız neden bu konu altında tartışır, bırakın adamlara başarımı diliyorsunuz, efendime söyleyim kınıyormusunuz yapın birşeyler ama gereksiz konuların tartışmasına girmeyin lütfen :(
(Daha iyisi söylenene kadar en iyisi bu Lütfen Birbirimize Saygı Gösterelim)


Başarılar. Stones UO

Konu altında gözüne çarpan her bir birey, zamanında Ultima Online için über sayılabilecek fedakarlıklara ve başarılı projelere imza atmış kişilerdir. Bu egonun verdiği kutsal güç ile bu tip tartışmaların çıkması kaçınılmazdır, tadını çıkartmaya çalış :)

Coğunu tanıyorum kardeşim beni üzen kısmı da o zaten insan ego için kendini küçük düşürmemeli diye düşünüyorum.
bakalım neler olucak gene resten önce oldugu gibi sonrada ordayım
Bu kararına çok sevindim aradhell, böyle birşey oyuncu sayısıyla alakalı olmadan, dahada dikkat çekmek için yapılmalıydı zaten ve yapıldı.
başarılar.

Bu konu Buxiun tarafından düzenlendi(2011-12-02 10:43, 12 yıl önce)
son saatler
Stones sunucusu da Esenyel de yaptığımız(yapmayı düşündüğümüz) gibi ufak bir harita ile sunucuyu aktif edip zamanla bu haritayı genişletmeyi düşünseydi mantıklı bir iş yapabilirdi bana göre.Böylece şuanki kitle için gereksiz büyük olan haritayı ufaltıp daha samimi bir ortam yaratabilirdi.

Kolay gelsin , başarılar. Tekrar uo ya dönmeyi düşünürsem ilk tercihim sizin sunucunuz olur.
Syntax : Stones sunucusu da Esenyel de yaptığımız(yapmayı düşündüğümüz) gibi ufak bir harita ile sunucuyu aktif edip zamanla bu haritayı genişletmeyi düşünseydi mantıklı bir iş yapabilirdi bana göre.Böylece şuanki kitle için gereksiz büyük olan haritayı ufaltıp daha samimi bir ortam yaratabilirdi.

Kolay gelsin , başarılar. Tekrar uo ya dönmeyi düşünürsem ilk tercihim sizin sunucunuz olur.

Bu çocuğa katılacağım hiç aklıma gelmezdi -.-' Ancak dediği gibi, özellikle sunucu sorunlarından biri kalitesine göre oyuncu kitlesinin az olmasıysa ufak bir ortamda sayıya göre haritayı genişletmek daha mantıklı..
6 yıl sonra uo ya bu serverla dönücem makinemde uo bile kurulu değil şuan indiriyorum umarım gerçekten güzel bir server olur :) lise dönemlerimin nostaljisini yapıcam inş hadi hayırlısı.

Evet Uo yu kurdum connector'u indirdim fakat bir soru var aklımda şimdi connectorle girmiyor dogal olarak normal uo yu açtığımdada update çıkıyor o update i yapıcakmıyım ?

Bu konu Promathia tarafından düzenlendi(2011-12-02 16:51, 12 yıl önce)
yıllardir oynamiyordum.. ilk stones uoyu deneyeceğim.. geceyi hevesle bekliyorum.
dusko : yıllardir oynamiyordum.. ilk stones uoyu deneyeceğim.. geceyi hevesle bekliyorum.
bende aynı durumdayım arkadaşım :) hatta nerdeyse oyunu unuttum diyebilirim o derece ve rüyamda gördüm uo oynarken kendimi karşıma çıkan ilk serverda bu olduğu için bunu heycanla bekliyorum şunun şurasında kaldı 4 saat 29 dakika.
Master
59.2997
Bir öneri; piyasada adam olmayan çok insan var. Popülerliğin dozu artarsa her sunucuya olduğu gibi saldırıp engellemeye çalışabilirler. Önleminizi alabildiğiniz kadar almanızı öneririm. Başarılar, umarım dilediğiniz gibi olur.
@Slothere hadi canım hazırlıklarını yap kasmaya başlıyoruz, guild falan kurarız eskisi gibi :)
şu sitedeki saati ileri alabilsem :) kudurdum resmen artık :)
Aksiyon filmlerine döndü saatli bomba gibi -.-' Umarım filmlerdeki gibi 00.00.00.01 'de durmaz :d
Tymaron : Aksiyon filmlerine döndü saatli bomba gibi -.-' Umarım filmlerdeki gibi 00.00.00.01 'de durmaz :d

Kırmızı kabloyu bulabildiysen kessene tymaron bitsin bu işkence ^.^



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.