abi hani o bu kapanıyo diye millet qq yaparken aylarca 0 player çalıştılar, ki diğer türk pp sunucularından bir eksisi yok aksine artısı var. ne bu şimdi iki yüzlülük ? tamam anladık yani türkiyede başka türler tutmuyor, role play falan yok hadi ama bunun neyi beğenilemedi yine anlamıyorum. ayda bir dbsi uçurulup tc kimliklerin sızdırıldığı bir nebula var. diğer sunucuların ayakları sağlam değil her an uçabilirken adamlar aylarca açık kaldı etti ve yine devam edecek. bazen ciddi ciddi zor kullanmak gerekiyor
2 Aralık Cuma günü, 20:30'da item res ve öneriler doğrultusunda yapılan güncellemelerle yeni bir başlangıç yapacağız. Sunucu iyi hoş da online sayısı yetersiz diyenleri de aramıza bekliyoruz böylece online sorununu da aşacağız büyük ölçüde.


https://www.facebook.com/event.php?eid=200800596667628
https://www.facebook.com/stonesuo
https://twitter.com/#!/stonesuo
Expert
34.0001
Uo oynuyor olsak oynanırdı burda. Ama yıl 2012 olacak uo mu oynanır artık.
Aklımda başlama gibi bir düşünce var ama tamamıyla ultima online ile ilgili bir sorunum olduğu için hala çelişkideyim :)
ben geliyorum
Ultimayı bırakmış olsamda destek amaçlı burada oynayacağım.
Herkesi aramızda görmekten mutlu oluruz =) Güzel bir başlangıçla hakkettiği yerde görmek istiyoruz, 2012 yılında bile vazgeçemediğimiz veya vazgeçmediğimiz oyundan öte bir yere sahip olan hayatımızda, Ultima Online'ı..
Neophyte
26.6001
Kullandığınız client versiyonuna alışık bir kitle olduğunu düşünmüyorum. Power play sunucusu açmak zor iş. Ya tanınmış bir isim ya da geçmişte popüler sunucu ismi istiyor. Günümüzdeki rakiplerinize bakarsak, geçmişte kabarık dosyası elimde olan isimler var ancak oyuncular bile bile sunucularında oynadığı için yapacak da bir şey kalmıyor aslında : ) Açılışta iyi bir kitle yakalayamazsanız işinizin tekrar zor olacağı düşüncesindeyim. Fakat arkadaşların da söylediği gibi tercih edilebilecek bir sunucu. Umarım bunu başarırsınız da haketmeyen bir kaç sunucunun sonunu getirirsiniz ki biraz kayıpları olursa toparlayabileceklerini hiç düşünmüyorum.
Tekrar başarılar dilerim
2 Aralık Cuma günü Butchery Community guild i olarak Stones dayız. Açıldığı ilk günden itibaren oynadık ve 0 player çektiği dönemlerde de zaman zaman eğlence amaçlı takıldık. Gerçekten güzel bir sunucu, en azından diğer sunucular gibi 10 kere kapanıp aynı isimlerle tekrar açılan sunuculardan değil. 'sıfır' player ile aylardır hiç bir sisteminde sorun çıkarmadan çalışan bir sunucu burası. Umarım daha uzun süreler boyunca bu şekilde devam eder.
Gereksiz map deki büyüklük yüzünden tutmadı server değişik tad vericez diye karakterler duruyormuş ama bu kaliteli serverın dolacağına inanmıyorum kusura bakmayın açılsın illaki gireriz maksat destek olsun.
Kaliteli diye düşündük fakat daha 6.ayını doldurmadan item res atmak saçmalık.Sunucu dolacak diye her 6 aya item res atınız ne diyim.
fasdasd öyle düşündünüz ve aylarca 0 player çekti. bu ne yaman çelişki anne
Xantier : fasdasd öyle düşündünüz ve aylarca 0 player çekti. bu ne yaman çelişki anne

Stones uoyu tebrik ederim Xantier'e verdiği bu görevden ötürü.
7/24 stonesin online durumuna bakıyorsun galiba.Bu oyunu piskopat gibi 10 saat aralıksız oynamıyorum merak etme :)
Spherserverde iki göründün diye kendini Makoto Matsumoto'mu sanıyorsun .
client 5.0.3 desteği de verirseniz. 5.0.3 için clientinizde eski orjinal status bar'ı kullanmanız için gereken dll'i isterseniz uyarlayıp verebilirim. küçük bi destekde benden olur.

connector sorumlusu olumlu yada olumsuz bana bi mesaj gönderirse iyi olur.

Bu konu pyramid tarafından düzenlendi(2011-11-29 03:17, 12 yıl önce)
Zaten şu oyunu bilinçli olarak oynayan kaç kişi kaldı, kendi aramızda çekişme ve kötü düşüncelerle bunu da yok etmeyelim bence. Bizim yaptığımız sadece bir çağrı, eskiden olduğu gibi rekabetin tatlı, oyunun keyifli, arkadaşlıkların kalıcı olduğu gibi.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.