Faction hala ultimacılar var ultimayı sonuna kdar savunuyolar diyosunda.. allahını seversen burda konuşup ultima savunmakmı olur . uygulamadıktan sonra , server sahipleri ultima nın başını çekenler konumundadır onalr bişey yapmadıktan sonra . sen burda topic açsanda bişey farketmez senin postlarına + sonsuz yazzalarda bişey farketmez dostum..

benim düşünce sistemini genelde kimse anlamıyor u-s dede anlayan olmadı .

sizin anlıyacağını dilden konuşayım ben ;

Diyorumki aylardır u-sde uo nun gelmişi ve geçmişi ile iligli topic açılıyor bu topciler açıldıkça uo batıyor. biri çıkıyor böle öble yapılmalı , adından emen ona +1 .
sonra biri çıkıyo evet böyle yaparsak iyi olur sende böyle yap bak imzamada yazdım, arkasından çıkıyo +1.

ya gülmekten başka bişey gelmiyo aklıma bunlara . o yüzden artık hayal görmeyi kendinizi kandırmayı bırakın diyorum.. bizim gibi bilgililer demişsinde Faction ne biliyosun ?
Yaa bir şey diyecem ben XXXXX sunucumu tekrar acmayı plandım açıcam ama sizlerin istedigi gibi zor ama güzel ve bir o kadarda seviyeli olacak ama bir sorun var Türkiye 'deki Ultima Online oyuncu kitlesi zora gelmiyor hemen sunu söylüyor (örn: yaa abi ben kasamam böyle zor iş başka sunucu bulalım)

Yani ben ne kadar ugrassamda oyuncularımdan gösterdigim emegimin karsılıgını alamıyorum

Yada bir baskası geliyor TEOT acıyor onu engellemek icin yardımcı olmuyorlar ona karsı olup TEOT acıyorlar yani kısacası Türkiye 'deki Ultima Online oyuncu kitlesi genellikle kendini düşünüyor hiç bir zaman Sunucu sahibini düşünmüyor


Böyle bir durumdayken siz ne yapardınız ???
server açmam olur biter. bu memleketin uo playerlerine verilen emek haram emekten başka bişey değildir .. adamlar ne değerini bilir nede karşılığını verir..
Ozmn Ultima Biter başka oyunlar tahtını alır gider...
Novice
0.1
yaw ultima çoktan bitti biz daha neyin davasını yapıyoruz? suan ultima oynayıpta zevk alan kitleye bakın, gidin 2 -3 kafe dolaşın bidaha uo server açmayı felam düşünmezsiniz. Bir insan bir iş yapıyorsa karşılık bekler, bu dünyada karşılıksız çıkarsız hiç birşey olmaz ben bunu biliyorum. Zaten serverlar kapanınca emeğimiz boşa gitti diyen oyuncudanda ben bişey beklemem. Oyunda ne gibi bir emek olabilir? diyerek bırakmıyım yatıyorum cevap gelirse cevap veremiyicem iyi gecer..
VAlla SErver kapanması açılması ultimayı öldürmez çok isteyen gider uo nun orjinal serve4rında kasar dedigim gibi her player kasar heryerde ultima degil serverlar biter

kaç oyun geldi geçti ultima üstüne knight olsun Wow olsun okdar etkilemedii..
Boş tartışmalar,yorumlar..
UO bitti.
Bitti diyorsunuz da daha birşey görmediniz ki. Son 5 günde 2 gün arayla 3 tane sphere56b release çıkarıldı ve çok ta iyi çalışıyorlar. Çok yakından takip ediyorum bu projeyi ve inanın çığır açıçam. Ultima daha başlamadı bile.
Silindi
Apprentice
0
Uo'yu bıraktım cok guzl bişiy.(duygu olarak)Guild Warsda 24 monk yaptım halada kasyorum(:
Silindi
Apprentice
0
UO yu bitti diye düşünenler için UO bitmiştir. Ama daha yaşıyor diye düşünenler içinde daha yaşıyordur ve yaşayacaktır. Bence hala yaşıyor ama durumu içler acısı edilmiş.
Ya abi bakın Türkiye Çapında Şu anda uo oyuncuları nın 5 yıl dha var ama yenileri gelirse onları bilemem :D
öldürmeyen Allah öldürmüyo işte :D
ultimada verilen emeklerin haram olunacağı tek kişiler vardır..ultimayı batırmak isteyenler !
sphere 56 b , sphere 57 , sphere 58 ... sphere 99. bunlar farketmiyor.. Anlatmak istediğim şu ; düşünce sistemi sabit bir yolda ilerliyo , bakış açıları değişmiyo ; adamlar te knoktada sabitlenmiş gidiyo.. Bunlar değişmediği sürece uo nun hayattaki akışıda değişmiycek.. bir player servere
" ph varmı ? var ;) "
"statlar nsl ? direk ;) "
" binekler janjanlımı ? yeap ;) "

bu örnekler en basitleri artık . bunlar devam ettikçe daha çok burda topic açıp birbirinizi yiyip uo yu kurtarıcam diye batırıcaksınız.. devam edin devam...
Silindi
Novice
5.2
Uo Nun aq bu kadarbaşka söz bulamıyom



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.