uo yu her zaman desteklerim laf sölemessen çok seviniriz...
Herkez kafasına göre konuşuyor bende birşeyler yazayım. Ultima Online dediğiniz kendi tarzınızı sanal alemde ve karakterinizi yaşattığınız bir ortam. her ne kadarda öldü deseler Ultima Serverları kapansa aradan bi kaç arkadaşımız çıkar yeniden açar Neden ?

Ultima Ölmez. Ne kadarda teknoloji gelişse bitmez. Çünkü Ultima Bir Tutku, yaşam tarzı bir aşk gibidir.:P
ultima online hayat offline ama oynayıncada hayatta neşe bulursun :D
uo yu bizde desteklerin zaten hepimiz ona hizmet etmiyormuyuz.. Server açanlar , oynayanlar ne için oynadıklarının farkında olmasalarda uo için hizmet vermektedirler.. serverlar açılmasaydı playerler olmasaydı uo yu kim bilicekti ? kimse..

bizde sonuna kadar destekleriz .. ama destekten çok köstek olduğunu gözlüyorum ben o yüzden üzücü bi durum var...
eger işi bilenlerden güzel serverlar gelirse baya sürer
Coolty : eger işi bilenlerden güzel serverlar gelirse baya sürer


+9999
Coolty : eger işi bilenlerden güzel serverlar gelirse baya sürer


vay vay vay :D kardeşim ne laf sölermiş öle :) (reel kardeşim)
arkadaşları savunuoruz galiba... :) ...ama arkadaşın gerçekten doğru söylemiş..script bilmeyen sphere bilmeyen server açarsa ha öle bi server olmuş ha olmamış ne farkeder...yalan mı..
Ya abi uo nun ilk zamanlar oynanması güzeldi filam mesela Ben Şimdi ismi deişti o yüzden reklam olmaz Olmypus die bi serevrda oynuodum o kdr saftımki aq gelen geçen kazıı vuruodu :) balıkçılık ve tailor kasmaya çalışan bi gariptim :D

ama insan uo da kendini geliştirince uo nun bir keyfi kalmıyor malesef :(
Faction : Chernobel Senin Demek istediğin şu ... bende eski serverları bilirim az oynamadım...Eskiden öle ha diyince kasıp action a çıkılmazdı...actiona çıkmak için aylarca skill kasılırdı.. yeni bir uo serverı açıldığında ph %20 açık olarak açılırdı..bu zamanın ph derecesi %100 ise o zamanda en yüksek %20 olarak açılırdı..Chernobel senin dediğin o ultima yok oldu ama bizim dediğimiz ultima hala yaşamakta..senin dediğin ultimayı hayata geçirmek kolay çoğu benim gibi eski playerlar böyle ister..ama bu devirde eskisi gibi %20 ph ile açılan serverlara player gelmeyeceğinin bilincinde..ama ben açıcam öyle eski serverlar gibi kasılması zor bir server...bakalım eski ultimacılar ne kadar varmış bu devirde..dediklerini yaptığımız zaman bişey farkediyormuymuş..ciddiyim açıcam ph %20 olarak başlatıcam..Görücem bütün eski playerları eski günlere dönülür inşallah..hem şimdi işin kötü anı millet hemen ha diyince item kastığı için bütün playerlar birbirini küçümsüyor ben item var dilenme vs gibilerinden laflarla..eskiden ise herkes genelde aynı seviyede olurdu... :( ... AMA ŞUANKİ ULTİMA YAŞIYOR..SENİN DEDİĞİN FARKLI

Açınca Bize Bildirirsen sevinirim bende özledim o günler manyak'dı action'larda farklıydı emin bütün eski UO'cular özlüyolar o günleri.

Daha sonra eklenen mesaj 2 dakika

Ve şunu'da katayım Ultima Online Bitmesi İmkansız. çünkü o kdr çok uo oynayan varki hemde Eagames bundan ne kdr para kazanıyo bilemezsiniz. UO sadece türkiye'de deil Dünya'nın her ülkesinde var Afganistan'da bile gördüm UO oynayan :D

Bu konu Imhoteph-Undead tarafından düzenlendi(2006-03-14 23:40, 18 yıl önce)
Uo bitmez :) ama ea games korsanida bilio :) çözüm bulamıyo :) reklamda yok okdar alala :) ama orjinal serverları için orji cd lazim girilmiyo yoksa..
bunu düşünen ea games bunuda düşünse keşke :)
ea gamesde nerde o zeka :p
Nedra : uo yu bizde desteklerin zaten hepimiz ona hizmet etmiyormuyuz.. Server açanlar , oynayanlar ne için oynadıklarının farkında olmasalarda uo için hizmet vermektedirler.. serverlar açılmasaydı playerler olmasaydı uo yu kim bilicekti ? kimse..

bizde sonuna kadar destekleriz .. ama destekten çok köstek olduğunu gözlüyorum ben o yüzden üzücü bi durum var...

destekten çok köstek dedin haklısın hemen bir örnek vereyim
yabancı ultimacılar çıkan bir bugı teotu fixlemek için elele birleşirler
ama biz türk ultimacıların çoğu bir serverın açığını gördüğümüz gibi teot programını bulmaya çalışırız :) .. böyle insanlar varsa hala hayatları yalan bence..
Silindi
Novice
1
Türklerin Kanında Var Bu Bende Bir Türküm Ve Gurur Duyuyorum Ama Bazı Şeyler Üzücü Oluyor.Yani Bilmiomda Türkler Avrupa Birliğine Girerse Avrupa Bizi Değil Türkler Avrupayı Sömürür :)

Yanlışmıyım Ehaha :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.