Silindi
Abiler BİR SERVER PLS
Silindi
Bitmiş Bir Oyunu Niçin Hala Deşiyorsunuz Bırakın Artık Yeter Bu Kadar Uo ...
UO2 çıktığına göre 5-6 sene daha yaşar :D en az tabi bu
UO2 çıkması değil ömrü uzatmayı şuankş uo cuları başka online oyunlara yönlendiricek..Bak görürsünüz çünkü kimse alışmadığı bir uo görünce karşısında diğer online oyunlar gibi 3D olduğunu görünce bırakıcaklar uo yu..
gec kaldılar uo2 cıkarmakta
yoo nie öle dion ki bence tam zamanıydı UO nun nerdeyse bitme döneminde UO2 yi çıkararak tam bir zamanlama yaptılar ;)
Yaw arastırmacı Türk gencleri ; kardeslerim bu topic aylardır bi gelio bi gidio yeter :) Uo biterse bitsin yaw . Ne kadar yasar die yazı yazan adamalar bırakmazda oynarsa bitmez . Bu kadar basit yeter bırakın su tartısmanın yakasını :)
Forever UO and Counter Strike :) beyler uo bnce sızın tahmın edemıcenız kadr yasar bole fanatıkler we uo manyakları olduktan sonra forever uo :)
Silindi
Members
0
Herkez Uo Bitmis Diyor Uo Bitmez Bunu Anlayan Yok!Kardesim 20 Yıl Sonra Gelin Belki 2d Oynanmayacak Ama Emin Olun Ultima Onlineyi Oynayan Bebeler Goreceksiniz :)
bitmez uo..sende bıterse onda başlar..bitti diyen kendı bıtırmıstır.ama uo kısısel temalarla hareket etmıyor kı..bıttı dıyorsan sende bıtmıstır.ama ondan baslamıstır.gıdenlerın yerı sureklı dolar.ve bu sayi negatıf hıc olmaz.100 gunde 1 kısı uo bıtırıyorsa 10 gunde 1 kısı uoya baslıyor.
Bence Türkiye'de bitebilir. her geçen gün undergrand olmaya başladı uo. 3d Online Oyunlar içeriğini ve kalitesini geliştirdiler. Uo bu şekilde pek daha uzun yaşayamaz. Yeni çıkacak uo bu işi biraz sarsabilir ama bahsettiğimiz şuanki ultima online düzeni yakında yıkılmaya mahkum. kendimizi tamamen soyutlarız demiyorum ama unutulup nostarji oyunlara girecek gibime geliyor. ( şuan ki 2d oyun )
Silindi
Members
0
Sana Katilmiyorum...Daima Aktif Uo Oyuncusu Bulursun Ayni Kitleyi Belki Bulamazsin Ama Oynayacak Oynatacak Adam Emin Ol Bulursun!
Hani forumlarda yazarlar ya tek player kalıncaya kadar acıgız,Turkiyedeki ultimada böle işte tek player kalıncaya kadar gider ....uzun lafin kısasi....

ama kim kaliteyi yuksek tutarsa kim lagsız oynatırsa o sunucuların sayesinde ultima bitmez dahada eski haline döner.
Silindi
Members
0.9
Netzuk : Hani forumlarda yazarlar ya tek player kalıncaya kadar acıgız,Turkiyedeki ultimada böle işte tek player kalıncaya kadar gider ....


:D Benim Lafim O ya :D Yalan Da Değil Ama :)
pardon onu yazdiginizi görmedim, görmüş olsa idim başka türlü yazardım saten başından beri okumadım konunun başlıgını göre yorum yaptım.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.