Spawnsas : uo 2-3 yıl olmadı 5 yıl içinde biter söleim devir değişti zaten bende sıkılıorum server göçerttim geçen gün insan sıkılıor tabi bug edit dupe değişik şeyler arıor :D

böyleleri oldukca 5 yıl bile sürmez...!
Stream-ex :
Spawnsas : uo 2-3 yıl olmadı 5 yıl içinde biter söleim devir değişti zaten bende sıkılıorum server göçerttim geçen gün insan sıkılıor tabi bug edit dupe değişik şeyler arıor :D

böyleleri oldukca 5 yıl bile sürmez...!


Biz Boyle Arkadaşlara Kısaca Dengesiz Diyoruz !!!
Spawnsas Yeter Kirlilik Yapma Artık off..Sen Ne Sanıyosun Kendini Allah Aşkına??
Uo benim için bitmiş bu saatten sonrada inşallah başlamam.Oynayan Arkadaşlarada Dikkat etmeleri gerektiğini sölemeden geçemicem.ultima insana iyi kötü bir sürü dost getirir ama hayatından çok şey götürür bu her şekilde geçerlidir azı çoğu yoktur oynamanın zaten uo az oynuom diyen yalan söyler he şöle olur bıkmışsındır ayda yılda girer bi takılırsın oda oynamak değildir.
Eski bir ultima oyuncusu ve yoneticisi olarak size kendi fikrimi soyle sunabilirim ;
Uo yu nerdeyse 2,5 yıl once bırakmiştim butun arkadaslarimin bırakmasi uzerine , şimdi ise bi kac arkadasim tekrar bi x serverinda baslamiş , bende verdigim uzun ara sonrasinda tekrar dan eski zevki alabilirmiyim dusuncesi ile yeniden baslayayım dedim , uye oldum , char actim , kastim ..v.s. v.s. ce charim tamamen hazirdi , serverda ilk rp ye destek verilmesi hosuma gitmişti bu sefer ultimaya geri donuyorum dedim , fakat girip 1 hafta sure kadar oynamam sonucu , iki bucuk yıl once bıraktigim uo camiasi nin hala aynı ozellikte olmasi bana yeniden ultimaya bıraktırdı ( " annskr " , " tuzak yapilmasi " , " v.b. bir cok kufur ) ve gordugum sudurki 2 yılda hic gelişmeyen bu topluluk için " uo yaşayacakmi ? "sorusu yerine " uo yu yeniden nasil canlandirabiliriz ? " sorusu ustune konusulmasi lazm , bence ultima çoktan ölmüş , bu gercegi herkezin anlamasi lazm .
infinity haklısın ama hayat kısa dilediğin gibi yaşamak lazım..biz bunu yapamıycas gibi gelio gerçekten ama ultima gerçekten ayrı bi dünya..kendini bilgisayarda oynuyorsun gibi geliyo bana..herşey aynı yaa hayatımla.. örnek vereyim :
Staff'lar = Milletvekili ( Hayatımdaki Yetkililer )
Malı Mülkü Çok Olan Her Zaman abi'dir Söz Sahibidir..
bineklerde tıpkı arabaya benzer murat 131'le Fiat'ı karşılaştıramadığın gibi lamaylada must'u karşlılaştıramazsın..

ama tek bi eksik ::: KIZ YOOOOOK :)
ElDiablo : açta toplanalım o aman loves :)



Ahbe kardes elimde imkan olsa kralini acarim ama imkani yoqq ugrasamam server icin zamanim yokhh olsa hem zaman yokhh hemde imkanimiz yokhhh

BU ARADA ...Ben acicam diye bi sey soledim cnm ;)

Daha sonra eklenen mesaj 2 dakika

Spawnsas : uo 2-3 yıl olmadı 5 yıl içinde biter söleim devir değişti zaten bende sıkılıorum server göçerttim geçen gün insan sıkılıor tabi bug edit dupe değişik şeyler arıor :D



iste böle 0,6 yas kişiler kendini bilmez densizler oldugu sürece ultima gelişmez yaa illa agazimi bozduracak neyse U-S platformundayiz kufur bize yakismaz...

Bu konu Loves tarafından düzenlendi(2006-09-06 21:58, 17 yıl önce)
İmp. Dediklerinde Dogruluk Payı war bunun Bir Oyun Oldugunu unutup Küfürü Basan mı Dersin Rp Yerine Tuzak Yapanmı Dersin Bir Sürü Örnek war.Ultimada RP Tekrardan Yaşatılırsa UO bir süre Daha Devam Eder.Uo'yu Dahada Yükseltmesi Gereken Hususlar KAliteli Ultima Online Shard'lardır Eğer bunlar Gerekli Ve Kaliteli Seviyeye Gelirse Ultima Online Ayakta tutulabilir..Bu Dediklerim Üzerinde Çalışmalarımız War Şuanda "Sade ve KAliteli Bir Sunucu" Anlayışını BEnimseyerek Yola Çıktık Kısa bir Zamandada SEvgili UO Sever Ve Ultima Online Heycanını Yaşamak İsteyenlerle Birlikte Olacağız..

--------------------
Ayrıca Şunuda Belirtmek İstiyorum.Role Play'i Tekrar Yaşatabilecek Sunucular Yaratılmalı Bu Ultima Online İçin Gerçekten Önemli Bir Husustur.Eğer RP Shardlar Yaratılırsa ULtima Online Uzun Süre Ayakta Kalır..
Saygılarımla..


Bu konu Syriacus tarafından düzenlendi(2006-09-06 22:02, 17 yıl önce)
Dünyada Daha Cok Yaşar Ultima Ama TR'de Parayı Bulan Server Açarsa Yada Bazı Dengesizler Gibi Serverlar Çökertilip Teot vs. Kullanılırsa ve Host Firmaları Para Uğuruna Sunucuları Satarsa Fazla Yaşamaz...
Host firmaları para uğruna sunucuları satarsa demişsin..Host firmaları eğer bunu bir gelir sağlamak için yaparsa buna karışılamaz..

Ve çökertme konusunda haklısın..Bazı kendini bilmez bireyler yeni açılan ne olduğu belirsiz bir sunucu yerine giderler, TR'de belkide UO'yu ayakta tutacak olan shardlara saldırırlar..Yani bu ne demek oluyor anladığımız gibi her kuşun eti yenmez olayı tamamiyle yalan..

Hasan abi scplerini yaydıktan sonra ultima online serverları ikiye katlandı ve o zamanlarda 5-6 rp dolu, kaliteli, seviyeli olan shardlara sunucu başı neredeyse 500 oyuncu düşerken,hasan abinin scplerini yaymasıyla bu oran 70 lere kadar düştü..

Bana en çok koyanda ne biliyormusunuz..Biri sunucu açıyor ama ftp siz makina alıyor..
Yazık..Ultimayı yaşatacak sunucular var yok değil..Ama kimin eli kimin cebinde kimse farkedemiyor..
Darx :
Faction : Burda Görüşleri Paylaşıyoruz..Popülarite İle En Ufak İlgisi Yok..Huzursuzluk Çıkarmadan Cevabını Yazabilirdin..Ultimanın Bitmesini KİMSE İstemez !

Sen kaç tane böyle konu var bılıyormusun biraz temiz olun kirletmeyin su platformu syn ''ultimaci'' ve ben yukarıdaki postumda cevabımı yazdım bence sen devam et pivipi şardına oke ?

ßir dakika, Buxiun'un PvP $hard'ı yok ki? Aksine PH Kapalı , Normal bir shard'ı var? sen nereden cıkardın onun pvp shard'ı olduğundan? + populeriteden bizene kardeşim?
ne kadar yaşar kim bilcek lan saçma sapan topicler açıyonuz . Müneccimmi millet,ermişmi töbe töbe ne kadar yaşar sen biliyon galiba erdin tam taarih virsene :D
Silindi
Novice
5.2
Açmayın şu topic türünü : )
Fazla yaşamayacagı kesin.
Tamam haklısınız..Bi müneccim çıkıp şu topicin başlığını yazana kadar dursun bakalım :D..

Tabi o zamana kadar ne nerde kalır bilinmez..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.