8 yıldır ultma oynuyorum ...İlk once sananede basladım ardından wıldarea nebula quaxıs vs gıttı ....Pekı sımdı bakıyorum eskıden 300 sınır konan serverlar varken suanda 150 playerı neredeyse bulmak o kadar zorkı....Tanıdıım 50 uocudan sadece 2-3u hala oynuyor...Ara sıra turkıye capıdna cok saglam bır server acılırsa kasacagımızı konusuyoruz ama bu tur shard ne yazıkkı suanda yok ve bugunden sonra el atılmassa malesef olmayacakta ...Ilk once pwp serverları geldı playerlar dagıldı onune gelen server actı bu hallere gelındıı....
Pekı nolacak bu uonun halı???
Uo nun artık son anlarını yasadıgını dusunuyorum Türkiyede ....Bence bu duruma Ultima-Strike olarak bır canlandırma projesıyle destek verılmelı dıye dusunuyorum...Ultima-Strike olarak eskıden dusunulen U-S server projesı vardı yıllar once bır rısk alınarak U-S adına once testten gecırılmıs Türkiyenın 1 numaralı shardı acılabılır dıye dusunuyorum...Boyle bır shard suanda gelırse ve saglamlıgına ınanıldıgı takdırde o eskı neubla zamanındakı gıbı acılmıs tutan bır servera destegımız hıc kesılmez...
Umarım boyle bır shard dogar yoksa uo ben gıbı bırcok ınsan ıcın bıtmıstır..
2-3 aylık bır test maratonundan sonra umarım yakın bır zamanda bomba gıbı bır shard goruruz .
UO nun yaşama gibi bi zorunluluğu yok. Oynamak istemeyen oynamıyo zaten. Ayrıca bazıları açılan adam gibi bir shardın devam etmesini bi tarafı yemiyo. Bkz : Wishin zamanında başına gelenler. Türkiye'de oynamak zorunda da değiliz OSI felan duruyoken. Zaten hangi sharda girsen aynı hepsinin scriptlerinin karekökünü alsan (:P) nebula uo pack ı gösteriyo. Sonrası zaten basit sistemler yani Türkiye'de oynayabiliceğin shardların %99'u nebula pack üzerine felan kurulu. Yabancı bi shard var , haritayı mimar herifler yapmış diyolar p.m atarsan adını söylerim ama şu çek cumhuriyetimi galiba işte onun dilini kullanıyo yani balına kayıt olucaksın.
Cicim sıkılmadınızmı bu topiclerden
Bizim tr.gg ile uo serverinin sitesini açan gençlerimiz sayesinde uo çökmez siz hiç merak etmeyiniz..
Bende bunu anlamıyorum işte. UO'yu canlandıracak server isterler, öyle bir server çooook uzun çalışmalar sonucunda ortaya çıkar ama busefer o sunucuyu isteyenler onu sonuna kadar desteklemezler. Veya bazıları çekemez saldırır bilmem napar. Bu zihniyette insanlar olduğu sürece sağlam bir proje beklemeyin hiç kimseden.

Ayrıca UO'da bitmez merak etme sen ;)
Ondan sonra owner edit yapıyor vs vs derler oh ne güzel ya..!
bu pvp serwerları oldukca serwer açma yası 16larda 15 lerde kaldıkca uodan suan bı yol olmaz dıye dusunuyorum. Araştırırsan Türkiye'de 2-3 tane uo serverının kaldıgını goreceksın emın olkı.Şimdiki player serverları dolasıo bakıo burda 50 player war ozmn oynamıyak burda 100 player war ozmn oynuyak diyo. Yada nerde kolay oraya kosuyorlar .Artık bı cok kısı ph acmadan tutunamıo emın olun ph acıcaksın skıll kasma alanı yapıcaksın anca ozmn player artıo. Şimdiki hersey playere endexlı oldugu ıcın saolsunlar adam serverın kalıtesıne deıl player sayısına bakıo baktıkı player yok bu serwer kalıtesız dıo :D
Bize ne ? En azından bana ne ?
senı ılgılendırmıyosa post kasmak amacıyla msj atmassın konuyuda okumassın sana zorlamı okutuyoruz bu konuyu arkadasım ?
Dybray : senı ılgılendırmıyosa post kasmak amacıyla msj atmassın konuyuda okumassın sana zorlamı okutuyoruz bu konuyu arkadasım ?
Post kasmak mı ? Sitede post sayısına göre rütbe verilmiyor.
ne bılıyım baska bı amacın oldugunu sanmıyorum ondan post kasmak dıye soledım. madem senı ılgılendırmeyen bı konu msj atmassın. Neyse uzatmanın bı alemı yok arkadasım konu dağalmasın
Siz birde Uo'nun halini adsl'ler 8 katına çıktığı zaman görün.Mum gibi ararsınız bu zamanları :D
O zamanları görecek olanlar kaç nesil sonrası :yes Hem server açan herkez emek harcayıp üstüne para verip server açıyor. Oysaki kötü bir browser oyununda premium üyelik alan dangalaklarda var. Eee bu durumu nasıl açıklarsınız?
UO paketinin üstünde yaş sınırlaması göremedim. Şuna zeka yaşı deseniz ? Yaşı 16 olupta bütün gün klavye delikanlılığı yapan ve zeka yaşı en fazla 5 olabilen kişiler de varda.
Novice
-14.8
ohooo uo çöktü siz hayla bunumu konuşuyorsunuz rp serverlerinde saçma saçma itemler pvp serverleri UO'yu Bitirdi.(Bazı) rp serverlerinde pvp itemleri var bir set vardı görmüştüm bir serverde set in nox,cor por,in vas por ve cor por yemiyordu.Daha bir sürü saçma item vardı bence u-s güzel bir rp serveri açarak azda olsa UO'nun gelişimine katkıda bulunabilir.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.