Ayrıca evet,
PvP serverları açılıyor ve Power serverlara da RP deniyor,
Türkiye'de kocaman bir anlam kargaşası olması da etkiliyor ama bu çok az!
Evet Rp serverında power serverı gibi konuşmalarına neden oluyor bu rahatsız edici
Ama en çok rahatsız eden şey WoW,Knight gibi daha yüksek kalite görüntü ve efektlerin olması ve tabi bizim gibi bir ırkın olgunluğunun ancak bu kadar olması ve hatta çok fazla korsan oyun olduğu için ortalıkta bir sürü cd olmasına ve 18 yaş sınırı olmasına rağmen çocukların bu oyunlara korsan satan ve para için herşeyi yapan adamların bunu sallamaması oldukça büyük bir etken...

Avrupa kıtasının en fakir ülkesine gitsen CDnin korsanını bulmak çok zordur ve bu Cd yi de almak için 16 yaş sınırı varsa veya 18 yaş sınırı varsa bu cd yi almak için sizden pasaport veya kimlik isterler,
ve Bu gösteriş için değil,
18 yaşımda olmama rağmen 16 yaş sınırı olan bir oyunu alırken adam ille de kimlik ya da pasaport dedi :)
uo ya başladığımda o kadar az server vardıki belkide hiç yoktu. Nebula North, HARDGAMER , arqas , Wildarena , willow, revolution gibi serverlarda ailemle beraber hep başarılı bi grafik zicerek oynadım. ama sımdıye baktığımda ise onlarca server binlerce oyunu bozma amacıyla ultima oynuyan ufaklıklar. ne kadarda arkadaşlarım msn den kafamı yeselerde hanı gelıcektin kasıcaktık kesıcektık deselerde uo nun suanki seklinde oynamayı dusunmuyorum ve zaten bizede yakışmaz. önemli olan item değildir buna inanın önemli olan oyunu oynadığın zaman zevk almak en kral itemi olan player kestığımızde inanın cantayı acıp bakmazdım bile.(KANGLAOO COK HIZLIDIR BU KONULARDA:p) U-S projesi vardı gercekleşirse ki sanmıyorum uo ya dönebilirim ama bu berbat sunucularda oynamayız. oynasakta zevk alamayız.
desperate : uo ya başladığımda o kadar az server vardıki belkide hiç yoktu. Nebula North, HARDGAMER , arqas , Wildarena , willow, revolution gibi serverlarda ailemle beraber hep başarılı bi grafik zicerek oynadım. ama sımdıye baktığımda ise onlarca server binlerce oyunu bozma amacıyla ultima oynuyan ufaklıklar. ne kadarda arkadaşlarım msn den kafamı yeselerde hanı gelıcektin kasıcaktık kesıcektık deselerde uo nun suanki seklinde oynamayı dusunmuyorum ve zaten bizede yakışmaz. önemli olan item değildir buna inanın önemli olan oyunu oynadığın zaman zevk almak en kral itemi olan player kestığımızde inanın cantayı acıp bakmazdım bile.(KANGLAOO COK HIZLIDIR BU KONULARDA:p) U-S projesi vardı gercekleşirse ki sanmıyorum uo ya dönebilirim ama bu berbat sunucularda oynamayız. oynasakta zevk alamayız.

Evet artık ne zevkı kalmıs ne bır heyecanı ...Saglam dıye oenrdıklerı serverda 30-40 player var en yogun olacagı zamanda :) multı acmıstır kımıde :D ....
U-S projesının olacagını bende sanmam ...Ama olursakı uoya hayat ısıgı olur...
Sonya Royal : Saglam dıye oenrdıklerı serverda 30-40 player var.

30-40 playerı olan yada hiç playerı olmayan sunucu sağlam değil midir?Böyle nedenlerinizden dolayı UO çöktü.Ben onlarca yüzlerce sunucu görüyorum, sunucusunda 10 kişi olmadığı halde 1 yıl götüren sunucular.Ama bu olayıda çok gördüm sunucusunda 300 kişi olduğu halde 1 ay götüremeyen.
Karar sizin hangisinin sağlam olduğuna.
Şu an US projesi olursa yazık olur. Adam gibi script yazacak adam kalmadı ki US'de (birkaç kişi dışında)...
Fredy :
Sonya Royal : Saglam dıye oenrdıklerı serverda 30-40 player var.

30-40 playerı olan yada hiç playerı olmayan sunucu sağlam değil midir?Böyle nedenlerinizden dolayı UO çöktü.Ben onlarca yüzlerce sunucu görüyorum, sunucusunda 10 kişi olmadığı halde 1 yıl götüren sunucular.Ama bu olayıda çok gördüm sunucusunda 300 kişi olduğu halde 1 ay götüremeyen.
Karar sizin hangisinin sağlam olduğuna.


30-40 playerın 10u multı desek gerıye kaldı 20-25 player staff yok cogu skıll kasıyor 5 kısının actıon yaptıgı serverdan bı cacık olmaz....Server kalıyelıyse mınımum bı 100playerı olur ...Zamanında wıldareada 4 saatte (7 yıl once ) 0.1 tamıng gelıyordu 80den 85e abımle gunde 20 saat fln kasarak 2 haftadamı ne gelmıstık :) o zamanlarda player sayısıda azdı ama kalıte vardı zaman farkına dıkkat et derım 7 yıl :) sımdı nerde o eskı serverlar...
Bugün bir tane adam yardım istedi. Baktım hırsız ama yinede yardım ediyorm. Dedim bak birşey calma. Adama verdim 25k adam geldi benim tp mi caldıı.
Kaliteyi sende skill kasmayı zor olsun kalite olur anlamına getirdin .. senin kaliten bu kadar olur..

fredy gayet Güzel anlatmışş
Skill kasmanın zor oldugu yerde de vakitlerini sadece uoya ayırabilecek adamlar gelir. Yani kalite başı boş adamlar ise yapacak işleri olmayan adamlar ise ben ona kalite demem.

Bu konu fistandantilus tarafından düzenlendi(2008-03-23 06:07, 16 yıl önce)
UO artık Bitti.ne yaparlarsa yapsınlar birsey degısmez
çoğu kişi uo nun çökmesini pvp serverlarına bağlamışlar rp serverlar çok farklı sanki.Şu an yaklaşık 20 server açıktır girin sistemlere bakın çoğu aynı scriptleri aynı sistemleri kullanıyor.Açılan serverlar 2 ay sonra kapanıyor artık player ın güveni kalmamış.Player da amele olmuş zaten girip oynayacağı server hakkında hiçbirşey bilmiyor biraz araştırma yapsalar serverın ne olduğunu sonunun nasıl olacağını da öğrenseler uo bu durumda olmazdı.Pvp serverlarını savunmuyorum önce açılan rp leri bakmak gerek diye düşünüyorum.
Pvp sunucularinda haklisiniz ama herkezin yaptigi birsey var..

- Bu tur konularda mesaj yazilir..
- Konusulur..
- Ben yakinda bir sunucu acicam saglamligini gorursunuz der..
- Pvp sunucularini kotuler..

Evet gercekten 50-100 ytl yi bulan bir kisi sunucu aciyor 1-2-3 ay sonra kapaniyor onemli olan sifatlar degil..
" Rp | Pvp | Pp " bunlar onemli degil onemli olan sunucunun kendine ozgu birseyleri olmasi ve bunu birakabilmesi ben acilan Rp | Pp sunucularinda biliyorum onlardanda guzel ornekler var " Rp | Pp " nin anlami bilinmeden sunucu acilir..

- 1-2-3 ay skiller %100 aciktir veya sonuna kadar..
- 1 gunde veya birkac saatte 7x hesabiniz olur..
- Sunucuda +client sayisi uygulamasi vardir..
- Sunucu tutmayinca pvp sunucusu yapilir..

Bunlar bi kac ornekleri ultimayi istiyen oynar istemiyen oynamaz zorlama yoktur.. sonu ne olur onu bilemem..
Nerdeyse 8 aydır çalıştığımız bir proje var. Belki tutucak belki tutmayacak ama değişiklik isteyen kişiler için çok ideal bir sunucu olcaktır eminim :) Her şeyimizle orjinaliz.
nexiel de benim söylediklerime katılır şeyler yazmış rp pp pvp fark etmiyor artık heryerde scp pack ler var adam indirio xx i xy yapıyor server açtım diyor 2 ay sonra para bitince ya pvp yapıyor yada kapatıyor bunun önüne geçmek için bişeyler yapılmalı
oncelıkle guvende guven dıyorsunuz.bir sunucuyu ayakda tutmak pekde kolay dgl.kodlama bazında maddi manevi durumlarda olsun pek cok engeller var.suan acılan serwerların coguhatta hemen hemen hepsi 16 18 yas gurubu ownerler plevel 4 oloarak oynayan bı oyuncu sphere kapanınca kendı serwerını kuruyor.her onune gelen sunucu acarsa uo nun tadi tabiki kalmaz.ayrıca arkadaslar dogru demıs herkez aynı scp leri kullanıyor.cunku cogu kodlamaları tam olarak bılmıyor buldugu scp pack uzerınde duzenlemeler ybıyor koyuyor acıyor.durum bole oluncada tum sphere sunucuları aynı durumda.size onerım yakında Quen UO shard acılacak rp yonelıklı bir sunucu sahipleri oldukca tecrubeli kisiler.aynı sokakta oturuyorum onlarla.arada bir bkma sansım oluyor.sistemleri , scp kodları , yorungeleri cok farklı bi sunucu.işinde gucunde adamlar oldukları ıcın maddi yondende sıkıntıları yoq.serwer acılıncada orda kasmayı dusunuorum.kolay kolay kpnmıyacak cunku.acılınca ztn goruceksınız.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.