Uo Bitti Bunu Kafanıza Kazıyın ..Demek Bana Acı vERiyor Eski GÜnleri Hatırlıyorumda Her Yaptığımız Slklıkta ZEvk ALıyorduk SOnuçta Eylence Ama ESkiden Stafflarda Az dI Ve İnsanlar Bu İşi Para İçin Yapmıyorlardı Şöle Bİ Durumda VAr Uo yU Temelden Değiştirme Olayı Çook İyi Olabilir !!!! Yargısız İnfaz Yapmayın !!! sanx_1 Bu ARkadaşa Katılmıyorum Kapatma Sebepleri Sadece PAra Değil Ki Kendinde Yazmışın Canı Sıkılır Kapatır Sevgilisi İSter Kapatır vb.....
+ hani paylasmak guzeldi ya herseyı paylasıyorduk paylasa paylasa cogu insan cogu seyi ogrendı hic bir ozelligi kalamdı her bılen artık yapıoyr koyuyor bunuda gz onudne blndrmak lazım
Günlerce haftalarca üşenmeden zevk alarak kastığım zamanlara bakıyorum.. Şimdi bir servera girdiğimde bir charı kasmak 1 günden uzun sürüyorsa üşeniyorum çıkıyorum.Zaten her oynadığımız server 3-5 aya kapanıyor birde kasmaya mı uğraşıcaz? Bizi , playerları, bu hale getirenler utansın.. UO Maalesef bitmiştir.
Her şeyi biz yaptın UO nun sonunuda biz hazırladık Yalan mı değil ilk girdigim server ima idi ondan hatırlıodumda 3 staff vardı...Yeni Bir Emulator İstiyoruz Ezikler bilmesin delphisiz script edinilmesin, Hırsız lara emek duşmanları son bulsun UO Reforma girsin...
Gene biryol bulunur biz burda ne kadar sizlansakta farketmez..
yazılardaki reklamlarda süper bu arada reklam verilmeyen topic istiyoruz!!!
Ultima online aslında ortam ve heyecan bakımından günümüz kaliteli görüntüleri olan oyunlardan bence hala daha iyi. Canın sıkılır gider oturur banklara sohbet patlatır canın sıkılır evini döşer canın sıkılır savasmaya gidersin. Türkiyede henüz internet altyapısı yeterli olmadıgından ucuz yollarla server acmak isteyen arkadaslar ki bunun büyük bir çoğunluğu hevestir Ultima Online hak ettiği yere gelemiyor. Çift server 400 lere yakın oyuncusu olan sunucularda oynadık zamanında simdi bakın onlarca sunucu ve coğu pvp. Ben oynamak isterim ama artık kafam kaldırmıyor. Sevgi ve saygı malesef kalmadı..
evet bir cogunuzun dedigi gibi uo olume yaklasmis. bunun nedeni (benim fikrime gore) saygisiz insanin cok olmasindan dolayi. eskiden nebulada oynardim orta okula giderken ph nedir bilmezdim ve hic de umurumda olmazdi 6 7 kisi box yapardik geyik yapardik mezara gider yaratik keserdik pklar gelirdi kacardik fln fln simdi butun bunlari yapicak imse yok millet girio oh bikac saate kasio chari 7x bi tanade daha acio para ekmek elden su golden bi sure sonra sikilio bi cok serverda britden disari cikmayanlar var uo britden ibaret olmus yani jhelom da yller esio maginca gg ztn bucs vesper gate in cin top oynuo. butun bunlar gitmis sadece brite yerlesilmis ve orada yasaniyor pk larda deluciada bu uo bundan ibaret olmus eger boyle serverlar dwm ederse brit tabanli uo ztn gg durumda. bende eskiden heves etmistim server acmak icin azicik bilgimle bisiler yaptim server actim ancak host veya ole buyuk bir organizasyona girmedim sadece arkadasin makineden acioduk 7 kisi girioduk ole salaklanioduk sonra bakim boyle olmuo biraktik. player azligi yuzunden uo gocuyor. gunumuzde saygi kalmadigi icinde bi cok insan giripde kasmak istemiyor.cunku gelio arkadas cekio altina unicorn hemen havalara girio milleti asalio fln fln (sozum her uni alana deil :)) bu gibi durumlarin onune gecilmee calisldi kufur scp cikarildi ancak yinede yeterli olmadi bu sefer sen beni nasi engellersin die staffa dadanildi. yani saygi olmadigi surece uo nin gidis hati malesef gg olacak gibime geliyor...
Uo nun batmasında paylaşımın fazla olması da bi derecede etkili bence.Ordan burdan toplanıp açılan serverlardan hayır gelmesi beklenemez.Player ın bi şekilde bilinçlenmesi gerçekleri görmesi lazım
1 sene öncesine kadar milletin RP ye yönelmemesinden yakınılırdı , şimdi herkez RP ye yöneldi fakat RP serveri açanların hiçbiri RP nin anlamını bilmiyor. Serverın ismi sphere.ini den düzenlenir sunucu adının sonuna RP yazılır al sana mis gibi rp , sistem nerde ? Serverin sistemler bölümü ; ostard egg sistemi , duello sistemi vb. daha önceleri birçok portalda yayımlanmış sistemler. Birçoğuda UO nun hikayesine uymuyor , sonuç ? Kalitesiz bir çok sunucu .

Oyuncular öyle bir alışmış ki artık kimsenin işine gelmiyor şu serverda kasıp oynuyayım diye çünkü dilleri daha önceden yanmış başka bir serverda kasmış server kapanmış. Oyuncu ne yapıyor eğlence amaçlı pvp sunucusuna giriyor oynuyor o kapanıyor başka bir pvp sunucusuna bu düzen böyle devam ediyor.

Ya da bütün herşeyi son derece kaliteli bir sunucu açılıyor bu seferde oyuncu sıkıntısı çekiyor. Adam gerekirse geceler boyu uykusuz kalıp kaliteli bir sunucu açıyor oyunculardan pozitif yanıtlar gelmiyince adam kendi yaptığı işten kendisi zevk alamıyor ve projesini rafa kaldırıyor. Sonuç olarak herkezin insani duyguları vardır , yaptığı şeylerin karşılığında bazı şeyler beklerler.


Ultima Online öyle yada böyle oynanmaya devam ediyor fakat sorun şu kaliteli mi yoksa kalitesiz bir şekildemi ???
Sadece serverların değil oyuncuların da kalitesi iyice düştü ordan burdan alınan scriptlerle açılıyor artık serverlar sıfırdan pack yapacak kişiler de uğraşmak istemiyor.Sonumuz hayrola
script pack, server çoklugu, falan hepsi yalan yeni 3D çıkan oyunlar çok etkiledi Ultima Online yi Knight online, Slikroad, İstanbul Kıyamet vakti hatırlarsanız bu oyunlar yokken herkez UO oynardı yeni nesiller artık direk 3D oyunlardan başlıyor eski ultimacıları çoğu evlendi, askere gitti artık çoğu cafelerde ultima online yok
Tutturmuşsunuz bi Uo çöküo tabi kardeşlerinize biz mi öğretioz [SRO'yu Knight İK.] Uo öğretinde Adam gibi Oyun öğrensinler...Sonra da uo çöktü die buralarda söylenmeyin
Bakıyorum bazen öyle konuşuyorsunuz ki eski oyuncusunuz bazen bakıyorum ki gidin siz ko oynayın siz bir şey bilmiyorsunuz diyesim geliyor. Ben en eski ''Ultima'' oyuncularından biriyimki ilk ultima oyunumu 92 de almıştım ne güzel disketti o Allah'ım. O zaman mason ne filan bilmezdik yaş ilerledikçe öğrendik ultima mason oyunuymuş neyse, Ultima hikayesi demişsiniz bana 1 adam bulun hikayeyi anlatacak kabul edeyim ki iddalıyım aranıza ultima 4-ultima 5 oynayanıda yoktur. Hız katlanması filan demişsiniz ne kadar çabuk unuttunuz biz eskiden dial up ile ultima oynamaya çalışırdık. Ne çabuk unuttunuz adam kovalarken bir anda netin gitmesini düşük hızlı interneti. Razor çıktı içinizden biri çıktıda dedi mi razor kullanmayalım oyunun tadını kaçırır bireysel çabayı 0 lıyor bu program.

Bugünkü uo nun bu halde olmasının sebebi programların yaygınlaşmasından doğan kişisel çabanın geri pilana atılıp gelicek nesile sanki bu oyun kolay bir oyun gibi yansıtılmasından kaynaklanıyor. Buna da yalan diyebilecek kimse yoktur. 10 yaşında çocuğa hazır runou easyuo scriptleri werilmiş çocuğun tek yapması gerekli potları itemleri alıp adamın üstüne koşmak. Ne kadar zor olabilir! Ha bu demek değil ph ın katkısıda yok. Oyuncu artak ph azaltılır bu mantık olmazsa zor belirli bir sayıya gelince de az ph tan charlar resetlenir erki sistemden kalma charı olan arkadaşlara birer ew verilir (eski oyuncu ödülü olarak) durum kurtarılır ki eski oyuncu oynamaya dewam etsin.


Ben razor la ilk tanıştığım gün ultima öldü demiştim halende derim. Programlar engellenmedikçe ultimayı mezarından çıkarmayınız o orda dönerken size çarpabilir.
potter27 : Bakıyorum bazen öyle konuşuyorsunuz ki eski oyuncusunuz bazen bakıyorum ki gidin siz ko oynayın siz bir şey bilmiyorsunuz diyesim geliyor. Ben en eski ''Ultima'' oyuncularından biriyimki ilk ultima oyunumu 92 de almıştım ne güzel disketti o Allah'ım. O zaman mason ne filan bilmezdik yaş ilerledikçe öğrendik ultima mason oyunuymuş neyse, Ultima hikayesi demişsiniz bana 1 adam bulun hikayeyi anlatacak kabul edeyim ki iddalıyım aranıza ultima 4-ultima 5 oynayanıda yoktur. Hız katlanması filan demişsiniz ne kadar çabuk unuttunuz biz eskiden dial up ile ultima oynamaya çalışırdık. Ne çabuk unuttunuz adam kovalarken bir anda netin gitmesini düşük hızlı interneti. Razor çıktı içinizden biri çıktıda dedi mi razor kullanmayalım oyunun tadını kaçırır bireysel çabayı 0 lıyor bu program.

Bugünkü uo nun bu halde olmasının sebebi programların yaygınlaşmasından doğan kişisel çabanın geri pilana atılıp gelicek nesile sanki bu oyun kolay bir oyun gibi yansıtılmasından kaynaklanıyor. Buna da yalan diyebilecek kimse yoktur. 10 yaşında çocuğa hazır runou easyuo scriptleri werilmiş çocuğun tek yapması gerekli potları itemleri alıp adamın üstüne koşmak. Ne kadar zor olabilir! Ha bu demek değil ph ın katkısıda yok. Oyuncu artak ph azaltılır bu mantık olmazsa zor belirli bir sayıya gelince de az ph tan charlar resetlenir erki sistemden kalma charı olan arkadaşlara birer ew verilir (eski oyuncu ödülü olarak) durum kurtarılır ki eski oyuncu oynamaya dewam etsin.


Ben razor la ilk tanıştığım gün ultima öldü demiştim halende derim. Programlar engellenmedikçe ultimayı mezarından çıkarmayınız o orda dönerken size çarpabilir.

ultima online 92 de çıkmadı 97 de çıktı bide ben 7 senedir uo oynuyorum eski oyuncuların çogu bıraktı ama bir kısmı hala devam ediyor anlatabildimmi?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.