Runuo fikrine katılıyorum Gerçekten önceden oynayan arkadaşlarım çok övmüştü salla diyip gitmemistim orda skill kasmak bile zevkmis =)
uo ölecek kim nederse desin 2 3 seneye kalmaz ölür ancak yeni scpler üretilmesse tabi yeni uocular yetişiyor bunuda unutmayalım bende pvp shardlarda oynuyorum artık neden rp kapandımı bütün emeklerin gidiyor pvp de en azından skillere emek harcamadığından pek fazla koymuyor
en büyük şerefsizlikse fa.al lın yaptığı şerefsizliktir bilmiyorum hala açıkmı ama reklam olmas işşalla izmir karşıyakada cafeleri var herifn adam zengin oldu editi parayla yapıyor
Fatal konusunda haklısın ama gerçekten bir bakımdan sahibi çok zekalı :) Arkadaş UO'da para kaynağını kurdu =)
uo'yu yönetenler hep ufacık çocuklar olduğu için buralara geldi uo yazık
Fearsome : uo'yu yönetenler hep ufacık çocuklar olduğu için buralara geldi uo yazık

Büyükler cok iyi iş başarıyor ya. Böle saçma konuşma. Bilgisiz kişiler server acmaya kalkınca oluyor bunlar. Yaşla maşla alakası yok. Yine Xantier'i örnek vericem (Neden bende bilmiyorum sevdigim için herhalde :) ) bu cocuk neden pes etmiyor herzaman en iyisini cıkarmaya calışıyor ?

Yani anlıcagın yaşla maşla alakası yok. Herşey bilgide bitiyor. Bilgin varsa kralsın. Bilgin yoksa hiç bir halt olamazsın.
bilgiyle alakası yok bu işin bilgiyi parayla bulabilirsin önemli olan zor günde gösterebileceği yönetim şekli , istikrarlı olması , maddi durumu vb. bi çok etken çok kral script yazsa ne olur sonuçta çocuk doğru kararlar alamayabilir 2 3 yanlış bi sunucunun sonu olabilir sonra 0 player kaldımıda kapat vb. bi çok durum olabilir aklı başında kişiliği oturmuş maddi gücü iyi kişilerin bu işlere girmesi herkes her gün proje kurdum diye fırlıyor bi yerlerden ne günlere kaldık yarabbi
2004 - 2005 civarı uo oynamayı bırakıp wow oynamaya başladım, ismini vermek istemediğim bir serverda 5 aylığına Adminlik yaptıktan sonra bu oyun ile ilgi ve alakamı tamamen kestim, sebebi de oyuncu kalitesinin çok düşük ve bayağı oluşuydu. Bir arkadaşın da bahsettiği gibi oyuncular "biz 10 kişi geliyoruz bize bunları bunları yapıcaksın" şeklinde pazarlıklar peşinde koşturuyordu, küfür başını alıp gitmişti yani herşeyden önce MMoRP ve FRP nin mantığını bu oyunun üzerinden söküp atmışlardı.

Fakat hiç bir zaman UO oynadığım zamanlarda eğlendiğim kadar hiç bir online oyunda zevk almadım almakta mümkün değil, UO sosyal yapısıyla ve oyun dinamiği ile bambaşka bir oyun. Server açmanın pek fazla çözüm olacağını sanmıyorum çünkü oyunun popülaritesi dünya çapında zaten düştü, belirli bir kitle vazgeçmeden oynamaya devam etti keşke ben de hiç bırakmasaydım diyebilirim.

Herşeyden önce UO kanımca, basit bir oyun değil, grafik unsurlarla şişirilmiş basit içerikli ve zayıf kontrollü bir oyun asla değil o yüzden FRP tarzı online oyun oynayan oyuncular diğer oyunlar ile arasında ki farkı anlayıp geri dönmeyi isteyeceklerdir .
edt
Uonun Bitmesi Sadece Saygısız Küfür Eden Minikler Okadar
Küfür, edit, yaş ortalaması, illegal programlar, yeni nesil oyunlar...
Cokerse Coksun Amma Dert Ettınız..
VladimiR : Siz birde Uo'nun halini adsl'ler 8 katına çıktığı zaman görün.Mum gibi ararsınız bu zamanları :D
bu arkadaşa harbiden öperim öle önemli bi konuya bastıki parmağını Farkederseniz sphere server acmak o kadar basitki fakat internet hızınız 1 mb dan fazla olmadıgı için max 10 player 15 player taşırsınız ona rağmen öle bir lag basarki şimdi vdsl2 cıktı 32 mb internet neredeyse hosta eşit adam açar sphere server ondan sonra gece yok sabah acık server varmı adam şeyde yapabilir acık bırakır bekleme modu diye bişey war yarı enerjide tüm programları acık tutuyo alır bekleme moduna geceleri sabahlarıda düzeltir oynar varmı böyle bir sıfat speedteste de girer internet hızını gösterir gerçi o zeki arkadaş 169 ytl yi tt nete vericene host kiralar daha mantıklı fakat işte öle host kiralamakda 15 yasında adama öle kolay kolay güvenmezler zaten adam acar evden arkadaş birde çalma çırpma script buyur server server sayısı türkiyede 1000 e cıktımıda arkadaşın dediği gibi çok arıcaksınız çoooooooooook Şükredin gerçi bu durumada ne denir ya Ama Evet Ultima-strike Dan böyle Bir proje gelmezse Ultima online Gerçekten Oynamayı bilene biter.Hani çokda farketmez bnim İçin allahıma şükür ingilizcem var yabancı serverların cogunun sitesi İngilzice Oynarım Rusça sözlügüm var rus serverlarıda bol ve kaliteli onlarda oynarım belki playerlarla anlasamam ama en azından nasıl kasıcamı falan biliyorum siteden falan filan sözlük türkiye sınırları içerisinde bi serverda oynamaktan kat kat iyidir diye düşünüyorum birileri harekete gecmesse bu iş yaşşşş.
uo zaten bitmiş.
uo bitmez ama o cok pvp serverları olsa bile bitmez cünkü playerları toplasak cok kisiler var az player bile olsa shardların fazlalgından baya bir kisi war suanki rp ler en az 20 player cekior tr 10 yakın olduguna gore bazıları 100 75 player cekior pvp ler 10 15 20 tane war onlardada en az 20 oldugunu düsünürsen baya bi uo oynayan var ama bazı saygısızlar bu playerları azaltıor =(
UO bitmez kimbilir ilerleyen zamanlarda belki open source Kingdom Reborn olur onun üzerinde geliştirmeler yaparız. Bilgisayarlarımız daha iyi olur KR server'ları açarız =)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.