Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Merhabalar ;

Türkiyedeki dağınık sunucu sistemlerini bir çatı altında toplamak için bir fikir ürettik arkadaşlar. Bu fikir çerçevesinde tek bir kayıt sistemi , tek bir bağlantı programı altında birden çok ( şu an 8 ) ve klasman olarak birbirinden farklı sunucular tasarlamaktayız. Şu sıralar tek eksiğimiz yönetimle ilgilenicek kişilerin söz konusu projeye dahil edilmemiş olmasıdır. Bu nedenle yaklaşık 90 adet yetkili açığımız bulunmaktadır. Bu açığı doldurmak için yetenekli arkadaşlarımızı projemize dahil etmek istiyorum. Paylaşım yaptığımız platformun kuralları gereği başvurular için gerekli adresi Ö.M üzerinden isteyen arkadaşlara gönderebilirim.

Bizi destekleyen bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

Berk Badem
başarılar dilerim.
Başarılar
Eğer zaten bir kaliteyi yakalamak istiyorsanız bu tip projelere ihtiyacınız var , ego tatmini için açılan sunucular yüzünden oyuncu kitlesi bir çatı altında toplanamadığı için UO eskisi gibi olamıyor.
Proje güzel gözüküyor umarım istediğiniz hedeflere varabilirsiniz , benim fikrime göre bu tip projede açtığınız sunucularda sadece skill ( yetenek ) geliştirmek yeterli kalmaz tabi bunu projeniz hakkında bir fikir sahibi olmadan söylüyorum.
Pozitif yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Türkiyede çıkar girişiminde bulunmayan pek az sunucu kaldı. Projenin ilerleyen zamanlarında kaliteli aktif sunucularıda bünyemize dahil etmek istiyeceğiz zaten :)
Tebrik ederim güzel düşünce fakat..

Bu zamanda 89 Adet Playerı bir arada görmek bence büyük mucize. Siz bukadar staffı bir araya getirebilirseniz Helal Olsun derim :) Diyelimki bir şekilde bir araya geldiler.Hani olmazya oldu diyelim.Bukadar kişi ile ne yapacaksınız?Bunları idare etmek mümkün değil. 5-6 kişilik kadroda bile editin önüne geçilemiyor siz basıl başedeceksiniz?
Türkiyede gerçekden Ultima Online yaşamış ve son zamanlarda sunucuların gidişatı ile birlikde bırakmış bir çok oyuncu mevcuttur. Bizim asıl amacımız hem eski oyuncuları , eski kaliteyi sağlamak ve yeni jenerasyonu bizim sunucularımızın altında yaratmaktır. Aynı şekilde projemizde çok ileri derece bir yetkili bilginiz olmasına gerek yok. Tamamen orjinalden bağımsız bir yetkili sistemi mevcuttur. Yetkililer orjinal sistemlerin dışında yeni yazılan fonksyonlarla işlerini halledicektir. Yazdığı bütün komutlar siteden anlık olarak izlenebilecektir [ Chat komutları hariç ]. Bunun dışında eşya yaratma yetkisi sadece Genel Kordinator'lerde buluncaktır. Bu yetkiye sahip kişiler her sunucuda 1 adet bulunacaktır. Sunucu içerisindeki hata çözüm ve sistem geliştirme yönetimi ise tamamen benim elimdedir. Bir hata bulunduğu zaman direk benimle etkileşime geçilecektir.. Genel olarak sizin düşündügünüz sorunları zaten ben ve takım arkadaşlarım tarafından araştırılıp çözümlenmişdir. Kafanızda herhangi bir sorun ortaya çıkmasın..
Başarılar..
iyi niyetli bir proje, başarılar.
güzel bir proje ama sunucu sayısı biraz fazla gibime geldi :)
başarılar.
:noAdam gibi bu işi yapar dediğimiz kişilerin bile sunucuları 1 hafta dayanmıyor ki nerde kaldı 8 sunucu nerde kaldı 90 tane staffı aynı yerde sorunsuz çalıştırabilşmek düşünce güzel ama yapılacak çalışma türk insanına fazla bence tutmaz yapılamaz.
Sanırım beni pek tanımıyorsun. Bu nedenle yorumunu göz ardı ediyorum.
8 sunucu biraz fazla olmuş berk. 4 sunucu daha iyi olurdu şimdilik...
player sayısı türkiyede net zamanlı online olarak 300 ü geçmez iken (yani tüm tr sunucularında toplam online sayısı ortalama) 8tane sunucuda belirlenen sınırlara uçmanız çok zor.. Her sunucuda 20 30 kişi olduktan sonra bir anlamı olmaz.. 1pp 1rp 2pvp başlangıç için iyi olurdu ilerde yeni yeni sunucular eklenirdi ki yogunluktan dolayı yeni serverlara ilgi olsun. Misal Knight şuanki server sayısıyla başlamadı serverlar taşmaya başladıkça yenisi geldi hep de ilgi gördü.. 4 sayısı şuan için daha uygun durur..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.