Yalan Külliyen
istediniz olmayınca hep böle yaparsınız
Bayram süresince tatilde olduğum için az çok ilgilenebildiğimi söyleyebilirim. Başvuru yapan birçok arkadaş olmuş ve bunları incelemek icin yeterli gelişmeyi bitiremedim. Scriptlerde satır satır, orjinal sistemleri kısaltarak , yeni algoritmalar kullanarak tekrardan inceliyorum. Aslında birkaç korkumda yok değil. World konusu çok basit zaten 2 saate en geç dizilir biter. Önemli bir kaç sistem kaldı onları halletikden sonra artık çekirdek bitmiş olucak ve sadece sunucu bazlı güncellemeler yazılacak. Bir çok arkadaşımız olumsuz yönde cevaplar vermiş. Pek problem değil suskunlugumu koruyup işimi gösterdiğim zaman konuşmayı tercih ediyorum.

@erelbanu
Oyundaki hataları oyuncu karakterinde denerken 7693 kere " ne zaman gm olucam abi ? " diye soru sorarsan bu senin sadece "Ben yetkiliyim" , "Ben Tanrıyım ULEYYN" diyen bir tip olduğunu gösterir. Egolarından kurtulmuş arkadaşlarla çalışmayı tercih ediyorum. Myshard'da görev al ilk başda sonra piyasaya açıl derim.
Türkiyede uo'cu toplulugu 1000 ile 1500 arası sen bfmeuoda 1000 player hedefledigini soyluyorsan kalan 8 serwerda 90 gm pwp mi yapıcak ??
harbiden ha hehaehah :D
@Ismira
Bfmeuo Turkce - Ingilizce - Çince olarak çevrilmiş durumda sadece bfme uo da Turkiye hedefimiz değil Türkiye için ayrı bir sunucu vs vs. şeklinde olucak ancak uo element - bfme uo ile ilgili tek ortak yön ikisindede benim scripterlik yapıyo olmam.
Bfme uodakiler bizim soydanmış onların soyadıda kalyoncu bnimkide daha yeni keşfettim :D
Türkiye bitti çine el attık pehh..
adamlar dünyaya açılcaklar hem yabancılarda yavas yavas türk serverlarına gelior
@ismira
Kedi - Ciğer olayına dönüyor sanırım. Biz yenilik yapıyoruz , geri kafalı kişilikler sadece oturdukları yerden çene yormayı biliyorlar.
Kagıt üzerinde yapılandan baska bir yenilik goremiyorum ben 1.5 yıldır insanlar bfmeuoda körü körü bekliyor forumlara uye olan arkadaslarıma soruyorum bfmeuo ne alemde diye aldıgımda cevap tam olarak bu 'muamele sadıcım' ortada olmayan cigere kedi bile gelmez ..
@Ismiara
Kişisel savaşımıza dönmesini istemiyorum bu topicin ancak bir işe nekadar özen gösterirsen okadar hakkını alırsın. Bfme uo gerek scripting , gerek harita tasarım , gerek sistem tasarım , gerek hikaye tasarım açısından tamamen bağımsız bir kadroyla çalışıyor. Bu kadro sadece ultimada değil , eğer biraz forumları gezdiysen Yarış Mania'ya rastlayabilirsin.
uoelement ne alemde ?
aynen :D arkadaş açıcak ama ne zaman nasıl bi hareket yok :D insan haber werir bi :D
Güzel gidiyor ancak çok zorluyo. Uzun scriptler daha doğrusu ameleliği çok olan scriptler var. Biyerde sıkılıp Wow'a veriorum kendimi falan :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.