@ -Sidious-
Bfme UO Projesi hala tasarım aşamasında. Biz bfme uo için evet yıllarımızı harcadık halada ugraşıyoruz. Bfme uo sunucusunun açılmama nedeni şu. Sıfırdan bir harita yapmak , Bu harita için bir çok slave tool yazmış ve yazıyo olmamız , Bu haritanın sadece %99'unun kara olması , Bir ton şehirimizin olması , Her şehirde birbirinden farklı (!) binaların olması , Bu binaların birbirinden farklı iç dizaynları olması (!) , Bir çok dile destek veriyor olması (!) ve benzeri bir çok nedenden dolayı açılamadı hala BFME UO. Türkiyede daha önce denenmemiş birçok şey mevcut orda


@Some_one
Neden küçük düşünüyorsunki? Tek Makina - 8GB Ram - 10 Mbit yurt içi bağlantı... Yetmezmi? Vede ayriyetten bu bir firma bütünlüğünün altında oluşturulmuş proje. Cebimden 1 lira para çıkmayacak
berk yazımı editlerim istiosan sorun değil o 4654352 yıl öle bi saçmalama anıyla yazılmış bişi kocaman yazımda ona takılman ilginç o önemli değil 3 yıl 5 yıl o araya serpiştirdim yazımın amacı şuydu 0 dan böle sunucular açcağına açık olan sunuculara sponsor bünyene ekle yada işte o bfmuo yu falan bu projeye dahil et neden dahil etmiyorsun ?
Sorun şu kimse scriptlere erişimlerini kısıtlamamıza izin vermez.
Umarım projeniz başarılı olur.
Olacak Olcak Ztn Playerın Buyuk 1 kısmını Burdan Elde Edecek Bence (:
Bfmeuo projesi tamamlanmadan 8 sunucuyla daha ilgilenmek hicde mantıklı gelmedi bana acıkcası bfmeuoda insanlar 1.5 yıla yakındır bekliyor 8 sunucuyu daha araya katıyorsunuz insanların sabrınımı sınıyorsunuz..!!!
Neden bu kadar fazla berk?
Niye bu kadar sunucu ?
@ismira
Bfme uo'da benlik bir durum yok şu anda world developer arkadaşlar çalışıyor ellerinden geldigince. çok büyük bi harita yapıyorlar bu nedenle uzun sürdü.

@Eryres
Butun sunucuları tek bi çatı altında toplamak mantıklı olur..
Bence " Türkiye sınırları içinde aşağıdan uçmak " .
Hocam Bırakın Ya Ben Burda Staff Oldum . HAta Varmı Kontrol Edıoyorduk Snra Bana Plawelımı Werır mısn Dedım Neden Dedı Nemesıs BEnde World u dızcem Dedım snra Bılın bakalım Ne Oldu .. Ds Acount Banned Msn Ide Engelledı Bırakın Ya Bole Bır zıhnıyet Bı SI Demıyorum iyi Barı Gercek Yuzunu GOrduk Emek Harcamadık Burdan HErkes DUyurulur .
off amma uzattınız yapan yapsın salla :selektor
Silindi
Banned
0
Adam heveslenmiş yapmiş sizene ya nekadar çok eleştirdiniz.Istediği gibi yapar sunucular onun değilmi :huh
Bu Adama Güwenıpte İs Yapmayın Emeyınız bosa Gider
Bu arkadas bfmeuoda oldugu gibi yurdumun insanını yine heveslendiriyor bu projenin gerceklesmesi en az 2 yıl alıcak bunlardan bahsetmieyi unuttu sanırım arkadas 1 tek sunucu 1.5 yılda acılamazken 8 sunucuyu siz hesaplayın artık..
projenin kısa sürede aktif olmayacağı ortada ama ilgi çekebilir diye düşünüyorum



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.