Bence 8 tane ultima online sunucusu gerçekten çok saçma aynı şeyler olduktan sonra 1 tane ile 10000 tane arasında herhangi bir fark görmüyorum.Tek oyun üzerine yoğunlaşmak yerine bir çok oyun üzerine gidip her kesimden oyuncu kitlesine ulaştığın zaman hem bu sunucularun uzun ömürlü olması için gerekli reklam gelirleri elde edebilirsin hemde tek bir platform yerine yuzlerce platformda tartışılıp bedavadan reklam yaparsın.8(daha da arttıracak mışsınız) sunucu size sadece zaman kaybettirir.

Bu arada bizimde üzerinde çalıştığımız online oyun projemiz var bu konuda yeterince bilgili ve gerekli durumlarda cebine güvenebilecek haldeyseniz pm ile iletişim kurun görüşelim.Projeyi incelemek için imzamı takip edebilirsiniz.
Senin bahsettigin sunucuların hepsi bende var zaten hatta fazlasıda var.. Ama ilgin için çok teşekkürler..
vlla herkez aynısını söyledi nemesis 8 fazla yaparsın yapmazsın senn kararın tutar inşallah ne diyelim ama player 8 e bölününce :)
Kardeşim aktif bir uo oyuncusu. Ultima Online klasorünün boyutu 2 GB den fazla.. Bunların hepsi clientler ve client yardımcı dosyaları. Neden Kardeşim aktif bir uo oyuncusu. Ultima Online klasorünün boyutu 2 GB den fazla.. Bunların hepsi clientler ve client yardımcı dosyaları. Neden böyle bi yük binsinki oyunculara? Bir tane client neyimize yetmiyor? :)böyle bi yük binsinki oyunculara? Bir tane client neyimize yetmiyor? :)
8 tane server 3 rp 3 pp 2pvp acaba zorluk nerde çekilir staff kontrolünde ... eğer loglar düzenli kontrol edilirse hiçbi problem yaşanmaz seni destekliyorum :)
.add kaldırılsın bence
evet proje hakkında biraz konuşmuştuk Namesis ile güzel bir proje ama üst yetkili yöneticilerden bir tanesi bir olumsuzluk yaparsa herkesin canı yanacakmış gibi bi izlenim oluştu bende
bencede .add kaldırılsın yada sadece plevel 5 üstü kullanım hakkı yada 6 da olabilir ozman daha iyi olur :)
add sorun yaratıcak bi kod olmaz , kayıt altına alındığında bence. Böle bi proje için basit bi önlem olur gibi geliyor
Arkadaşlar staff sistemimiz çok farklı. Sadece görevi için kullanıcagı komutlar mevcut :)
farklılık derken mesela sadece page lere bakan adam kendine zost falan yaratamıcakmı :S
bence scripter kendine bi kodlama yapıp , bir kullanıcının şifresini öğrenip tüm sunuculardaki karakterline erişim sağlayabilir
( <ACCOUNT.PASSWORD> ) sonunda kapttıracam emülatörden bu kodu sana =)
:D
Gel Git Konuşuyoruzda Bi Tarih Varmı AÇılma İle İlgili ?
Belirli bi tarih yok su an site beta aşamasında , sunucular hazırlanıyor , connector hazırlanıyor..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.